Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

Keskustelut roolipeleistä ja pelatuista peleistä

Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 30 Elo 2014, 20:19

Hahmonluonti:
-20 pisteen ostolla statit.
-Perus Saamattomien HP-generointi
-Core kirjan rodut käytössö.
-Kirjoista crb, apg, ultimatet sekä advanced class guide
-2 traittia, yksi wrathin pelaajanoppaasta ja yksi muualta
-Alkuraha 150gp, ei taikaesineitä ja sisältää varusteet. Jos rahaa ei riitä pergamentteihin tai musteeseen tms. niin saa mennä yli, mutta ei mitään kokorahan superhaarniskoita.

Kampanjan omia sääntöjä
-Weapon focus feat toimii aseryhmiin yksittäisen aseen sijaan
- Combat manouverit eivät tarvitse onnistuessaan improved versiota välttääkseen AO:n, jos liike onnistuu. Epäonnistuminen generoittee AO:n
- Improved combat manouver featit eivät vaadi combat expertisee. Greater versio tarvitse


Yleistä
-HYVÄ LUOJA JUOSK**........eiku sehän olikin raatikses. Noh koska hahmojen kuoleminen tuottaa PJ:lle erityisen suurta päänsärkyä ja vatsavaivoja niin pakeneminen on aina vaihtoehto.
-Kestävyys on puoli voittoa. Feilatusta seivistä voi tietyssä kohtaa saada sen 200pts vahinkoo nassuun ja muitakin vastaavie on joista ei ihan laastarilla selviä. Toughness feat ja kaikki ylimääräinen hp on hyväksi.
-Hahmotarina pidetään yksinkertaisena. Ei jumalattomia maailmanparannus suunnitelmia vaan pysytään todellisuuden rajoissa.
-Aloitus lv2 hahmoilla ja varaudu siihen, että ensimmäisen pelikerran jälkeen kieritään 3'lle.
-Munchkaus ja ylilyönnit jyrkästi kiellettyjä. Mikään featti ei varsinaisesti ole kielletty, mutta pidetään hahmot hyvän maun rajoissa ja vältetään no-brainer 800pts dmg / kierros buildeista (esimerkiksi clustered shot feat).
PJ harjoittaa veetto oikeuden käyttöä jos hahmosta on tulossa selvästi liian voimakas. Pidetään meno haastavana ja hauskana.
-Pelinopeus on standardi kerran viikossa

Ensimmäinen pelikerta 6.9 Linnalla tai ismon mörskässä. To be announced.......
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 31 Elo 2014, 01:39

Hyvältä perussetiltä vaikuttaa. Onko mythic-sääntöjen osalta jotain mitä pitäisi erityisesti ottaa huomioon?

Tässä alla muutamia joita halusin joko kommentoida ja kysyä tarkennusta.

Ismo kirjoitti:Noh koska hahmojen kuoleminen tuottaa PJ:lle erityisen suurta päänsärkyä ja vatsavaivoja niin pakeneminen on aina vaihtoehto.

Tästä myös PJ:lle huomio, pakenemisen pitää näyttää oikeasti vaihtoehdolta, että siihen pelaajana kukaan voi tarttua. Pelkä kehoite "juoskaa jos meinaatte kuolla" ei toimi vaan pitää olla jokin porkkana siihen, että halutaan juosta pakoon/jotain ikä tekee pakenemisesta jollain tapaa uskottavan. Haluaisin nähdä myös perääntyviä vihollisia. ;)

Ismo kirjoitti:Weapon focus feat toimii aseryhmiin yksittäisen aseen sijaan

Sääntö koskee myös Weapon Specializationia?

Ismo kirjoitti:Combat manouverit eivät tarvitse onnistuessaan improved versiota välttääkseen AO:n, jos liike onnistuu. Epäonnistuminen generoittee AO:n

Taistelukikat eivät siis automaattisesti tarjoa tilaisuushyökkäystä, vain jos epäonnistut. Improved-fiitit poistavat myös tämän tilaisuushyökkäyksen (ja antavat totta kai +2). Väänsin vielä rautalangasta ton auki.

Ismo kirjoitti:Improved combat manouver featit eivät vaadi combat expertisee. Greater versio tarvitsee.

Eli improved trip/disarm/feint/dirty trick/steal/reposition eivät tarvitse Combat Expertise-fiittiä. Samoin improved bull rush/overrun/sunder/drag eivät tarvitse Power Attack-fiittiä. Molempia tarvitaan kuitenkin, jos haluaa ottaa ko. temppufiittien Greater-versioita. Noin niiko rautalangasta vääntäen (taas).

Ismo kirjoitti:Hahmotarina pidetään yksinkertaisena. Ei jumalattomia maailmanparannus suunnitelmia vaan pysytään todellisuuden rajoissa.

Jep ja että keksitään sivujuonia siitä mitä pelissä itsessään tapahtuu, ei niinkään sieltä taustan kautta mitään isoja juonikuvioita joiden ratkeamista odotetaan pelin aikana. Pidetään hahmot elävinä ja muuttuvina pelimaailman tapahtumien suhteen eikä jumiteta siinä "että koska mun taustassa...". Hyvä nyrkkisääntö jonka eräälle saamattomalle annoin joskus ohjeeksi on suoraa Gary Gygaxilta (herran tapaan hieman provosoivasti sanottu): "Hahmon taustarina on se, että hänelle tapahtuu tasoilla 1-3, jos on vielä tuon jälkeen siis hengissä".

Ismo kirjoitti:Pelinopeus on standardi kerran viikossa

Itselläni seuraavat kaksi kuukautta menee melko tehokkaasti opinnäytteen kanssa mutta kykenen tähän, jos pientä joustoa sallitaan. Jos projekti etenee kuten ajattelen, ei pitäisi olla ongelmia mutta jos menee siihen, että joudun istumaan 24/7 koneen ääressä, että valmistun niin sit se menee siihen. Toivottavasti ei. Lokakuun 27. päivänä opinnäyte jätetään esitarkastukseen, jonka jälkeen siitä hiotaan viimeiset viat pois ja sit se on valmis. Sellainen sana aikatauluistani.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 31 Elo 2014, 13:29

Ismo kirjoitti:Ensimmäinen pelikerta 6.9 Linnalla tai ismon mörskässä. To be announced.......


Mitä luultavammin mörskässä, Linnalla häät tuolloin. Tässä omia kysymyksiä ja pointteja:

1)Wuhuu uusi kamppis AT LAAAST!

2) Julkiset vai salatut taustat? Kun kerta hahmotarinat pidetään yksinkertaisina, olisi hauska lukea muidenkin heppujen taustoja.
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 549
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Fantasiapelit Tampere

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 31 Elo 2014, 21:20

Vastauksia:

- Weapon focus härpäke koskee myös weapon specializationia
- Taustoista voisi tehdä melko suppeat muille pelaajille ja PJ:lle täydennetty versio. Esim jos haluaa tarkemmin puhua mahdollisesta perheestään jne. niin nämä PJ:lle. PIdetään hahmoja vähän pimennossa muilta pelaajilta niin voi tulla nasevia yllätyksiä ja dramatiikkaa.
- Nyrkkisääntönä yritetään pelata kerran viikossa, mutta tottakai jousto on mahdollista ja kyllähän sitä nyt välillä on pakkokin ottaa. Kunhan ei tule mitään kuukauden yhtämittaisia taukoja niin on bueno. Jonain v.loppuna voidaan pelata vaikka kahdesti jos kaikille vain aikataulut sopivat ja sitten on lomat tietenkin.

Pelaajahahmoille näkyvät hahmotaustat voi liittää tähän ketjuun.
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 02 Syys 2014, 13:31

War will weather the souls of the lost
Stand together whatever the cost
Shields will falter and many will fall
Time has come for us all
To answer the call


Neema Tuathain, Neutral Good female tiefling Shaman (Battle) 2. Fiilistä!

"Kjak voo stok nar, gru brah-Shamaani, auta meitä. Klaanimme yllä on kirous, ja emme saa sitä pois. Lapsi syntyi viisi kesää sitten Belkalle. Myrsky raivosi ja synnytys kesti päiviä. Tyttö joka syntyi oli taivaallisen oloinen, niinpä me houkat nimesimme hänet Tuathainiksi, Hän joka on Jumalten Heimon. Mutta me emme koittaneet hankea keihäällä, niinkuin on tapana sanoa. Hän on Syöveriläinen, pahahenkien ja hirviöiden veri virtaa suonissaan ja katso, hänelle on kasvanut sarvetkin. Bragh ish-ak! Emme voineet surmata häntä, sillä nimesimme hänet jo Jumalten lapseksi, ja sellaisen tappaminen olisi klaanin loppu. Vie tämä saasta pois luotamme!" -Vostak Veitsijalka, Otsonvyön klaanin päällikkö anomassa apua Vanhalta Shamaanilta.

" Kauan sitten, meidän kansamme ei asunut täällä kylmällä arolla. Me asuimme pohjolan mahtavassa valtakunnassa, Sarkoriksessa. Elävän Kirjaston loputon tieto oli shamaanien käytössä, ja suuriin Pohjan Kokouksiin tultiin laajalti, keskustelemaan, kauppaamaan ja setvimään riitoja. Kuolonvalon temppelikaupunki ja Undarinin markkinat jäivät Storastan varjoon, jossa minun kaltaiseni Shamaanit hallitsivat. Mutta ei enään. Ennen mahtavat salimme ovat raunioina, Elävä Kirjasto poltettu ja me olemme maanpaossa. Mutta tietomme elävät yhä, Neema. Se on tärkeintä. Niin kauan kun Shamaanit vaalivat tietoa, voidaan Sarkoris vielä palauttaa ja meidän kansamme mahti nousta uljaampana kuin koskaan!" -Vanhan Shamaanin oppitunti Neemalle hänen historiastaan.

Tu-Tu-Tu-Tum.

"Durotan ja Neema. Jumalten suuri vitsi pistää ne kaksi sekasikiötä samaan klaaniin. Puoliörkin vielä sietää, kunhan pysyy poissa silmistä, mutta Syöverilapsi? Neema Tuathain ei tuo kuin epäonnea klaanille. He ovat nykyään paljon kaksin liikkellä. Harva heille alkaa uhoamaan, tai kieltämään pääsyä kapakkaan jos niikseen tulee. Molemmat isoja ja vahvoja ikäisikseen. Muistan kun pienempänä Neema oli vielä rääpäle ja raukka. Nyt hänkin on pitkä ja vahva. Kautta Gorumin, mitä noista kahdesta vielä tulee? Shamaani kuulemma aikoo lähettää Neeman henkien luokse. Ehkä se ei palaa sieltä." - Klaanivartija Dukha varoittamassa matkustavia kauppiaita Irrisenistä näiden ihmetellessä outoa parivaljakkoa torilla.

Tu-Tu-Tu-Tum

"Olemassaolo on valinta. Maailmassa ei ole kaaosta, vain monimuotoisuutta. Tämän monimuotoisuuden tunteminen on viisauden alku. Maailman viisauden ymmärtämisestä syntyy itsensä tunteminen. Omasta herruudestaan nousee maailman herruus. Itsensä menettäminen on kärsimyksen alku. Kärsimys on valinta, josta me kaikki voimme kieltäytyä. On meidän voimiemme varassa luoda tämä maailma, tai tuhota se. Pysy Durotanin rinnalla, Neema. Hän tarvitsee opastusta enemmän kuin hän itse tajuaa, ja vain sinä voit olla se opas. Sinä olet Sarkorin Shamaanien jälkeläinen. Et vain tiedä sitä vielä.” -Vanhan Shamaanin viimeiset sanat Neemalle tämän ja Durotanin jätettyä Jäätyneen Suden Klaanin.

Tu-Tu-Tu-Tum


The young man said
"I will never give up"
The inner war, I can hold against it
My mind, my mind, My mind's in darkness

The young man says
"I will never give in"
The prophecy- Behold it's true!
I conquer the flame to release the insane
I'm crying, I cannot erase
I'm the dragorn reborn
And in madness
I soon shall prevail...
Viimeksi muokannut Rosgakori päivämäärä 03 Syys 2014, 22:20, muokattu yhteensä 1 kerran
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 549
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Fantasiapelit Tampere

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Miksalvarez » 02 Syys 2014, 19:34

Ja Loistavaa Tennistä aloittaa kamppis ^^
Tausta ensin PJ:n luettavana ja sitten se tulee näkyville tänne ->
"Et sinä tule, viimein sen hyväksyn
mut kuinka yksin yöstäni selviydyn?
Et sinä tule, olkoon se päätös sun
on silti rikki, maailma tänään mun,,,"
san. Upi L.
säv. Pablo de R.
Avatar
Miksalvarez
Setlementti I
 
Viestit: 454
Liittynyt: 27 Elo 2011, 15:55
Paikkakunta: Tanpere

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Miksalvarez » 03 Syys 2014, 10:19

Atop the mountain, where the river of steel flows
Black is the forest, white was the snow.
There as children, how could children know?
One without name or number soon would show


"Astu sivuun Garad,Rhakishin poika, sinä lupasit hänet Bestesbulzibarille" jyrähti demonin ääni peittäen iskevän salaman alleen.
"Zugas... Zulitaramiel Okainen, kerro isännällessi ettei Sopimus ole enää voimassa" jyrähti Vihreän Meren Klaanin johtaja Garad Horjumaton. Hänen takanaan ihmisnainen seisoi pienen tummapuisen kehdon edessä sauva kohti tulista vihollista osoittaen.
Demoni räjähti nauruun joka kuulosti kuin tuhannen ketjua olisi raapinut obsidiaania. "Ei voimassa? Luuletko sinä puoliverinen voivasi pettää demoniruhtinaan? Tämä on kunnia teidän häpeäliitollenne, pojallenne on suuria suunnitelmia täytettävänään."
Vahva naisääni vastasi vankkumatta "Niin on, vaan ei teidän suunnitelmianne" johon Garad jatkoi "Tar... Gesh'zugas odd? Poistu. Nyt."
"Tuo huorako sinut on kääntänyt Voittamattomia vastaan? Olkoon sitten niin jos mielummin kuolette. Zil'nok Garad o Jan!" karjaisi hirviö paljastaen pahuutta hohkaavan miekkansa.

Salaman iskiessä vasara ja miekka kohtasivat.


"Durotan, säästä voimiasi, et päihitä petoa väkevyydellä vaan älyllä" tokaisi Vanha Shamaani puoliörkkinuorukaisen pitäessä verisuonet käsistä pullistuen kiinni villisian torahampaista. Peto ei päässyt puskemaan Durotania, mutta Durotankaan ei kyennyt iskemään petoon tappavaa iskua. Neuvosta huolimatta nuorukaisen ote piti ja karjauksen saattelemana tämä heitti sian kyljelleen tämän pään retkahtaessa nurin jänteviltä harteilta. "Hyvänen aika poika... Älyn mittelöön sinua tuskin on luotu mutta vahvuutesi on eri luokkaa"

Myöhemmin muhennoksen ääressä Vanha Shamaani jatkoi
"Kuuntele tarkkaan poika, sillä sanon tämän vain kerran. Henki puhui minulle, ei ole sattumaa että olet täällä. Painajaisesi eivät ole sattumaa, eikä myöskään synnyinmerkkisi. Sain kuulla Rummun ja Torven soiton. Pimeys ja Valkeus ovat petetyn lupauksen perässä. Kolmasti siunattu epäonnistuu, aika muovautuu ja Vaskinen Vaeltaja astuu esiin. Kulkijat lähtevät ja sinun on oltava heidän mukanaan nähdäksesi kumman Polun haluat kulkea. Mutta valittuasi et voi palata. Olemassaolo on valinta"

Ennen pitkää Jäätyneen Suden klaaniin saatiin uusi jäsen Vanhan Shamaanin ottaessa hoiviinsa Syöverinlapsi Neeman. Durotan oli muutaman vuoden pienokaista vanhempi, ja uusi tulokas kiehtoi vain ihmisiä tavannutta puoliörkkiä. Mitä pidemmälle uusien sisarusten elo eteni, ymmärsi Durotan että Neema oli häntä paljon kyvykkäämpi shamanismin taidoissa, sillä jo pienenä Henkiin yhteyden saanut Syöverinlapsi omaksui älyä ja viisautta aivan toisin kuin veljensä. Durotan oppi kateuden sijaan löytämään omat vahvuutensa jotka tulivat esiin fyysisemmissä ja sosiaalisissa haasteissa, joita erirotuiset kohtasivat omassa klaanissaan. Durotan mitteli petojen kanssa, harjoitteli yksinkertaista taikuutta esineitä hyödyntäen ja oppi kanavoimaan verensä voimia Neeman opetellessa Vanhan Shamaanin taitoja.

Neeman lähdettyä erämaahan kohtaamaan henget, otti Vanha Shamaani Durotanin puheilleen. Viime kerrasta oli kulunut kauan. He istuivat nuotion ääreen johon Vanha Shamaani pudotti pölynomaista mineraalia, joka sai liekit iskemään kohti teltan kattoa sinivihreän hohteisina. "On tullut aika että katsot, näet ja kuulet."
Durotan keskittyi liekkiin, ja hänen päänsä täytti sotatorven kumu. Liekit iskivät häntä kohti nielaisten puoliörkin ja upottaen tämän nieluihinsa hahmon puhuessa hänelle "Durotan Garadin poika, sinun kohtalosi on mutkikkaissa kantimissa. Kohtalosi on itse valita kohtalosi. Kumpikin puoli odottaa sinua. Petät toisen, toisen joukkoon pääset. Kenebras kertoo lisää." Durotan yritti puhua muttei saattanut, ja hän upposi ikuisuudelta tuntuvaksi ajaksi liekkeihin ja torviin.

Herätessään hän huomasi olevansa vahingoittumaton, ja tavaroidensa olevan pakattuna teltan suulla. Ovenraosta näkyi kuinka ulkona Neema puhui Vanhalle Shamaanille.

Durotanin saapuessa paikalle tarttui Vanha Shamaani kumpaistakin ottolastaan harteista ja sanoi "On tullut aika. Olemassaolo on valinta. Maailmassa ei ole kaaosta, vain monimuotoisuutta. Tämän monimuotoisuuden tunteminen on viisauden alku. Maailman viisauden ymmärtämisestä syntyy itsensä tunteminen. Omasta herruudestaan nousee maailman herruus. Itsensä menettäminen on kärsimyksen alku. Kärsimys on valinta, josta me kaikki voimme kieltäytyä. On meidän voimiemme varassa luoda tämä maailma, tai tuhota se.”
"Et sinä tule, viimein sen hyväksyn
mut kuinka yksin yöstäni selviydyn?
Et sinä tule, olkoon se päätös sun
on silti rikki, maailma tänään mun,,,"
san. Upi L.
säv. Pablo de R.
Avatar
Miksalvarez
Setlementti I
 
Viestit: 454
Liittynyt: 27 Elo 2011, 15:55
Paikkakunta: Tanpere

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 03 Syys 2014, 21:44

Linkkejä kamppiksen yleisalueesta sekä muuta:

Maailmanhaava: http://pathfinder.wikia.com/wiki/Worldwound ja http://pathfinderwiki.com/wiki/Worldwound
Mendev: http://pathfinder.wikia.com/wiki/Mendev ja http://pathfinderwiki.com/wiki/Mendev
Lisäsin Pathfinderwikin linkit, sitä sivustoa päivitetään ja Golaropediaa ei. -Blue_Hill

Kuva
Mendevin kartta. Maailmanhaava sijaitsee Mendevin läntisellä rajalla

Kuva
Maailmanhaavan kartta. Huomio Mendevin sijainti

Kuva
Kenabres koko komeudessaan. Huomioi "Mordor syndrooma" joen toisella puolella.
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 04 Syys 2014, 00:18

Noctis Archleone, ihminen (26)
Musiikki kikkailua

Tapan niistä jokaisen, aivan jokaisen. Ne saastat saavat kokea iskun, jollaista eivät ole koskaan tunteneet. Tuhoan ne kaikki maan päältä! Tämän vannon!

Noctis Archleone on kotoisin Mendevistä ja oppinut tuntemaan jo nuorena läntisen naapurimaan aiheuttaman pelon. Vaikka Kenabreksen suojeleva vaikutus ylsi lähes aina Noctiksen kotikulmille, noin viidenkymmenen mailin päähän itse kaupungista, olivat demonit silti pelon aihe. Unohtuneen pelon, sillä eihän suojeluskivien läpi demonien kuulunut päästä. Noctiksen epäonneksi tämä ei poissulkenut demonien ihmisliittolaisia.

Kohtalokas yö kotitilalla muutti kaiken. Demonikultistit polttivat Archleonen talon maan tasalle, tappoivat ison osan perheestä sekä työväestä ja kaappasivat nuoren, pelokkaan pojan mukaansa synkkää rituaalia varten. Oman kodin palaminen ja yöhön pakenevien ihmisten huudot olivat pelottavinta mitä Noctikselle oli tähän ikään mennessä tapahtunut. Pelon seasta kuitenkin nousi esille myös uusi tunne, viha.

Rituaali oli jo pitkällä ennen kuin kultistit huomasivat tehneensä virheen uhrin valinnassa. Oliko kyseessä nuoren pojan täysivaltainen viha kaappaajiaan kohtaan, rituaalin valmistelussa tehty virhe vai puhtaasti sattuma, sitä ei Noctis itsekkään tiedä. Kultistien työ jäi kesken pojan selviytyessä hengissä ja imiessään itseensä voimaa ja vihaa rituaalista. Noctis onnistui paeta paikalta ennen kuin kultisteillä oli mahdollisuutta tappaa häntä, kiitos apuun saapuneille ritareille.

Noctis oli muuttunut. Hänen sisällään kyti raivo, joka vaati päästä ulos. Aiemmin rauhallisena pidetystä pojasta oli tullut aggressiivinen, vihainen nuorukainen. Vihalle löytyi nopeasti kohde, demonikultistit ja näiden isännät rajan toisella puolella. Jos demoneita ei olisi, ei mitään tuon kaltaista olisi koskaan tapahtunut. Jos demoneita ei olisi, olisi Mendev kaunis, rauhallinen ja turvallinen koti kaikille kansoille. Jos demoneita ei olisi, ei olisi pelkoa.

Tästä alkoi uusi vaihe Noctis Archleonen elämässä. Hän värväytyi paikalliseen nostoväkeen, joka partioi ritarien apuna, lähinnä silminä ja korvina. Noctis halusi tarttua aseisiin ja taistella. Hän liittyi palkkasoturien joukkoon ja oppi taistelemaan ja toimimaan kuin sotilas. Ainoa mitä palkkasoturit eivät onnistuneet opettamaan oli rauhallisuus ja tyyneys. Raivo kumpusi syvältä. Vasta iän myötä raivo on hieman laantunut mutta tietyissä piireissä Noctis muistetaan edelleen ainoastaan raivostaan ja vimmastaan.

Nyt Noctis haluaa lopulta ottaa askeleen kohti aiempaa päämääräänsä. On tullut aika etsiytyä Kenabrekseen ja yrittää värväytyä mukaan seuraavalle retkelle Maailmanhaavaan. On tullut aika näyttää demoneille ja heitä palvoville saastoille, ettei Mendev ole kaatumassa.

Vastahyökkäys voi alkaa.

--
Muutamia kuvaavia lauseita/ajatuksia/aspekteja/traitteja, joilla Noctista ja hänen persoonaansa/ajatuksiaan voisi kuvailla.
-Kunnioitan sotilasarvoa, en välttämättä henkilöä arvon takana.
-Henkilökohtaisella kostoretkellä.
-Demonikultistit ovat saastaat ja ansaitsevat saastan kohtelun.
-Miestä ei ole luotu rauhaa varten.
-Aseet aina käsillä.
-Kun katsot Syvyyteen, Syvyys katsoo takaisin sinuun.
--

Sellaista. Uskon, että pelikerrat opettavat hahmosta enemmän niin kanssapelaajille, PJ:lle ja itselleni kuin tämä varsinainen tausta. Päätin mennä ihan pääkohdittain läpi ja keskittyä tuohon traitin antamaan koukkuun ja siihen mitä siitä seurasi. Jätän osaavan PJ:n harteille sen keitä suvusta ja ystävistä selvisi tuosta kohtalokkaasta yöstä, joutuiko osa heistä kenties ensin rituaalin uhriksi Noctiksen silmien edessä vai oliko nuorukainen ainoa jonka kultistit halusivat elävänä rituaaliin. Oliko paikalla demoneita, Noctis ei ole varma. Itse painotin taustassa sitä muutoksen suuruutta, mikään ei ole ollut entisellään tuon jälkeen ja siksi myöskään tekstissä ei puhuta enää menneistä vaan keskitytään siihen mikä on ajava voima hahmon takana.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Waldo » 04 Syys 2014, 22:19

Khadon Rainhart, ihminen (28) N Forgepriest of Gozreh

Promise of Abyssal storm is taking it's most real form;
The awakened Beast, black teeth thirsting for feast
Unleasher of twisted death and deepest blackness
So few for the final stand, so many to witness.

Hear the song of a Battlehorn
Walk through fierce path, unwritten upfront
Illuminated by the bloodoath sworn.

Take your place among willing and trusty
To embrace your fate, even cold, even frosty.
Awaiting shall lie the future of Strong,
Sleeping tight, yet not very long.

Horns of men, Horns of all
Make your songs one common Call.
Together ya'll stand, and the Beast will fall.

So stand by your brethren proud and bold:
For should time claim everything past soul
Know that no creature of master too foul
Can never walk on Our Sacred Ground.


_ _ _ _ _

Pohjoistuuli puhaltaa. Se tuo mukanaan kuoleman katkua. Luonnoton kylmä ottaa sielusta tiukemman otteen, kuten minä takinkauluksestani. Olen kulkenut pitkään lähdettyäni Rolgrimmdurista, Viiden Kuninkaan Vuorilta. Ylitin eilen Mendevin etelärajan, olen pian taittanut polun läpi Estrovian metsän ja odotan näkeväni Kenabresin hahmon horisontissa auringon noustessa. Se tulee olemaan määräni pää ja kutsumukseni täyttämisen alkupiste.

Katson pitkään kiviriipustani tyhjin silmin, kuin hakien jotain johon tarttua pintaa syvemmältä. Hetkeksi päättäväisyyteni antaa tilaa ajatuksilleni harhailla ja tuuli kulkee kehoni läpi virvoittavana. Ajattelen muuttuvani tomuksi ja lähteväni kerros kerrokselta sen matkaan, kun herään takaisin todellisuuteen. Tilanteen pysähtyneisyys tuo mieleeni harvinaisen ajatuksen - vanhempani. Heidän lähdöstään on 15 vuotta. Onko tämä koti-ikävää? Naurahdan ajatukselle aidosti huvittuneena. Elämäni Jokivaltakuntien lehtolapsesta kääpiöiden tunnustamaksi ahjomestariksi ei kaikessa monipuolisuudessaan ole ennen tarjonnut näin suurta käännettä. Uusi luku alkoi kääntyä kun jatkuvat painajaiset alkoivat viime talvena. Näyt maailman syömisestä ja hukkumisesta pimeyteen toistuivat yö toisensa jälkeen lopulta muuttuen myös satunnaisiksi valveuniksi. Onnistuin saamaan työni valmiiksi aikataulussa vain vaivoin. Vietin aiempaa enemmän aikaa Rolgrimmdurin temppelissä hakien mielenrauhaa. Sain vain murusia siitä.

Eräänä päivänä istuin kotini portailla, kun taivas peittyi äkkiä mustaan ja koko taivaan nielaiseva myrsky nousi kuin tyhjästä. Tummat pilvet alkoivat rakoilla, kun varjoisat demonit repivät itsensä läpi pilviverhosta, levittivät siipensä ja laskeutuivat joka puolelle raastaen ja häpäisten kaiken tiellään olevan. Kaaduin maahan kaaoksen keskellä ja upposin kiveen ja hiekkaan. Vajosin aina vain syvemmälle ja syvemmälle kunnes olin yhtä maan kanssa. Tunsin sen kokeman tuskan säälimättömän raakana ja epätoivossani huusin sydämeni pohjasta. Se kuulosti, kuin kaikki maailman vuoret, meret ja metsät olisivat huutaneet yhtä kurkkua auttamattoman kuolemantuomion edessä. Kuulin kaukaa ylhäältä taistelun ääntä, valtavaa pauhua ja jylisevää karjuntaa. Taivas itse taisteli tunkeutujaa vastaan. Taistelu päättyi massiivisen pallosalaman räjähdykseen, joka repi mustaan pilvimattoon ammottavan aukon ja sitä seuraaviin tuhansiin salamoihin, jotka polttivat osan ja ajoivat loput pimeän olennot takaisin omaan maailmaansa. Mustuus paloi taivaalta kuin esirippu säie säikeeltä. Punertavan taivaan säteissä näin hahmon. Voimakkaan ja iättömän. En ollut sen katseelta suojassa. Sen katse oli suojani.

Seurasi päivien rajuilma, joka puhdistettuaan saastan maasta laantui raskaaksi sateeksi. Tunsin herääväni eloon hiljalleen ja kasvit alkoivat kasvaa jälleen. Näin joitain eläimiä nuuhkimassa uutta ruohoa. Kun sade rauhoittui lempeiksi kuuroiksi, luonto näytti taas onnelliselta. En ollut kuitenkaan huomannut muutosta itsessäni. Nousseena maasta lehtikasvin päällä, olin pieni toukka. Kirkkaanvihreä ja vatsasta keltainen. Nukahdin tyytyväisenä kostealle lehdelle, herätäkseni kotioveni vierestä iltahämärässä katuojan mudassa ryvettyneenä. Vastapäisen korttelin kulmalla istuva puliukko katsoi merkillisen pitkään.


En uskonut enää unieni olevan mieleni tuotosta. Ennenpitkää hulluuteen johtavien näkyjen oli tarkoitus ajaa minut toteuttamaan kirjoittamatonta profetiaa. Kaksi kuukautta sitten jätin taakse isieni maan viimeisen vuoren. Tiedän että paluuta ei pian enää ole. Ja vaikka olisi, en koskaan siihen turvautuisi. Aion nähdä tämän tien sen väjäämättömään loppuun asti. On turhaa sanoa hinnalla millä hyvänsä. Hinnan tiedän -- hinta on yhtä kuin kaikki.

Pohjoistuuli puhaltaa. Ukkosenjumala kutsuu Vasaraansa.

_ _ _ _ _

Alkupätkän tarkoitus ei ollut härskiplagioida aiempia, vaan jatkaa Aten aloittamaa hyvää runoelmamehua (:
Neiti Stirling ja BrunuhVille on melkoosen hurjia antamaan inspiraatiota..
"Couldn't swing a dead cat round here without hitting a giant spider... Maker!" - Old Barlin
Avatar
Waldo
Setlementti II
 
Viestit: 171
Liittynyt: 27 Elo 2011, 23:01
Paikkakunta: Raumandello

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 06 Syys 2014, 09:46

Enpä voi muutakaan sanoa porukan taustoista kuin että EPIC. Odotan iltaa innolla!

Vähän ehkä myöhässä, mutta ajattelin vähän samaan tapaan kuin Anttikin noita aspekteja ja luonteenkuvauksia tms. Neemalle:

-Hymy ei maksa mitään, kiitos ei mene hukkaan.
-Perhe on tärkein, ja uskollisuus sitä kohtaan.
-Arvostan henkilöä, en arvomerkkiä.
-Lempikysymykseni ovat "mitä haluan", "mitä minulla on" ja "miten saan ensimmäisen jälkimmäisellä?"
-Liityn kenen tahansa kanssa tehdäkseni hyvää, mutta en kenkään kanssa tehdäkseni pahaa.
-Taistelu ja sota on sielussani, mielessäni, kehossani mutta ei sydämessäni...vielä.
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 549
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Fantasiapelit Tampere

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 07 Syys 2014, 18:38

Tuleeko mukaan tarttuneet rojut myös tänne näytille? Jotain jo jaettiinkin mutta ainakin rahat jäi jakamatta, samoin eräs taikaviitta.

Meillä on muuten myösMekanismi-sivu, jonne tulee pelisisältöä Aten käsialalla. Hahmojen taustat onkin jo tuolla ja ehkä seuraavan pelikerran jälkeen voisin heittää meidän hahmojen statit tuonne (3-tason). Ismo voi myös tuottaa sisältöä tuonne ja lähettää mulle niin tulee näkyviin. Esimerkiksi kuvaehdotuksia pelikerroille niin emme spoilaa itseämme googlaamalla sopivia kuvia.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 11 Syys 2014, 21:00

Pelikerta 1

-360gp
-cloak of resistance +1
-millornin loitsukirja (hinta sisällytetty laskettuun gp)

Tuossa se kama jolla on jotain "arvoa"
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 11 Syys 2014, 23:40

Ensimmäinen pelikerta löytyy Mekanismista: Peli 1: Kaiken alku Teksti on pääosin Aten käsialaa.

Onko noihin kultarahoihin laskettu myös ne platinakolikot mitä löytyi? (:
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Waldo » 12 Syys 2014, 13:31

Halusin tehdä vielä samanmoisen listauksen hahmoni joistakin ajatuksista kuin aiemmat mestarit niin tässä on jotain:
- Anna aina parastasi - et ole täällä liian kauaa
- Fanatismille antautuminen sumentaa mielen ja avaa portin korruptiolle
- Älä esitä nöyrää vaan ole sitä puusydämellä
- Taivas kostaa pyhän loukkaajille
- Oikea ja väärä ovat luonnonlakeja, eivät näkökulmia
- Ystävyys on maailmamme kantavin voima
- Kutsu minua, ja seison vierelläsi
- Todellinen kunnia voi elää vain syvällä sydämessä
"Couldn't swing a dead cat round here without hitting a giant spider... Maker!" - Old Barlin
Avatar
Waldo
Setlementti II
 
Viestit: 171
Liittynyt: 27 Elo 2011, 23:01
Paikkakunta: Raumandello

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Miksalvarez » 14 Syys 2014, 22:20

Durotanin aspektit:
- Kun teräs kohtaa teräksen, taistele kuin joka kerta olisi viimeisesi. Kun kiihko laantuu nauti tyhjän kentän tyyneydestä ja rauhallisuudesta.
- Materia on tie, ei määränpää.
- Toveri osoittaa arvonsa vaikeimmalla hetkellä.
- Puolusta viimeiseen hengenvetoon klaaniasi ja sen jäseniä
- Kyvyt määräävät arvon, eikä kuori
"Et sinä tule, viimein sen hyväksyn
mut kuinka yksin yöstäni selviydyn?
Et sinä tule, olkoon se päätös sun
on silti rikki, maailma tänään mun,,,"
san. Upi L.
säv. Pablo de R.
Avatar
Miksalvarez
Setlementti I
 
Viestit: 454
Liittynyt: 27 Elo 2011, 15:55
Paikkakunta: Tanpere

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 17 Syys 2014, 19:59

Lootteja taas odotellen. Erityisesti sitä komiaa miekkaa, kun siitä jotain fluffipätkää pelikerralla lupailtiin. ^^ Atte kirjoitteli Mekanismiin pelikerran: Synkissä luolissa syvissä.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 19 Syys 2014, 17:25

Pelikerta 2

-potion of clw x 4
-wand of longstrider (10)
-mwk longbow
-20xnuolia

-potion of cmw
- wand of spiritual weapon (8)
- alchemist fire (2)
- mwk glaive

- 280gp edestä jalokiviä
- scroll of bears endurance
- scroll of remove disease
- synkkäpuinen miekkakotelo 200gp
- Loiste (arvo #######################)

- scroll of cause fear
- scroll of comprehent language

+erinäistä roinaa tikareita, haarniskoja (huonossa jamassa) jne.
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Miksalvarez » 28 Syys 2014, 22:46

Ehdotan tässä kampanjassa testattavan ja jos toimii niin vastaisuudessa käytettävän seuraavaa craftaus settiä : Paizo link http://paizo.com/products/btpy8ffg?Making-Craft-Work (ja katsomaan pääsee tästä.)
Pathfinderin craft säännöt on ajalla aika rampauttavat niinkuin on puhuttu, ja tämä muutos tuo mielestäni ihan hyvää järkeä touhuun. Lisäperusteluja annetaan tarvittaessa, mutta kaikki tietävät ettei sepällä pitäisi mennä miekan tekoon neljää kuukautta...

Muokkasin hieman viestiäsi. -Blue
"Et sinä tule, viimein sen hyväksyn
mut kuinka yksin yöstäni selviydyn?
Et sinä tule, olkoon se päätös sun
on silti rikki, maailma tänään mun,,,"
san. Upi L.
säv. Pablo de R.
Avatar
Miksalvarez
Setlementti I
 
Viestit: 454
Liittynyt: 27 Elo 2011, 15:55
Paikkakunta: Tanpere

Re: Vanhurskaiden Raivo: Yleinen Keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 29 Syys 2014, 11:06

Miksalvarez kirjoitti:Ehdotan tässä kampanjassa testattavan ja jos toimii niin vastaisuudessa käytettävän seuraavaa craftaus settiä : Paizo link http://paizo.com/products/btpy8ffg?Making-Craft-Work (ja katsomaan pääsee tästä.)
Pathfinderin craft säännöt on ajalla aika rampauttavat niinkuin on puhuttu, ja tämä muutos tuo mielestäni ihan hyvää järkeä touhuun. Lisäperusteluja annetaan tarvittaessa, mutta kaikki tietävät ettei sepällä pitäisi mennä miekan tekoon neljää kuukautta...

Nopealla katsomisella näytti oikein hyvältä nuo säännöt. Nopeuttaa tekemistä ja tekee siitä jollain tapaa inhimillistä. Pelinjohtajalta vaatii vähän enemmän "osallistumista" kun määrittelee monimutkaisuuden mutta rakentelua ei tarvitse siirtää foorumitoiminnaksi vaan Juhani pystyy nuo nopan heitot tekemään pöydässä kunhan esine on mietitty ja katsotaan DC-heitolle. Lyhyesti voisi sanoa, että kaikista monimutkaisimmat esineet (laivat, hevosten haarniskat, muut kummallisuudet) kestää lähtökohtaisesti 2 viikkoa rakentaa, masterwork lisää aikaa 50% (eli +1 viikkoa maksimissaan) ja erikoinen materiaali toiset 50% (eli maksimissaan +1 viikkoa). Hyvä heitto taas lyhentää tuota rakenteluaikaa. Ja vaikka säännöt eivät sano sitä niin uskoisin, että jos rakenteluaika on 1 päivä tai enemmän niin se meinaa vähintään 8 tunnin työpäiviä. Eli seikkailun ohessa ei rakenneta valtameri laivaa viikossa. :P

Sitten toiseen asiaan, alle olevat lootit on jakamatta. Jalokivien jakaminen käynee nopeasti (riippuu paljon siitä huolikoo eph:t niitä), viitta taas jäi pyörimään repun pohjalle Millornin sekopäisyyden takia..
Ismo kirjoitti:- 280gp edestä jalokiviä
-cloak of resistance +1
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Seuraava

Paluu Roolipelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron