Lohikäärmeen Vaatimukset: Pathfinder-minikampanja

Keskustelut roolipeleistä ja pelatuista peleistä

Lohikäärmeen Vaatimukset: Pathfinder-minikampanja

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 03 Kesä 2015, 12:59

Lohikäärmeen Vaatimukset
Taldorin murentuva valtakunta tarjoaa paljon mahdollisuuksia uraansa aloittelevalle seikkailijalle. Olette juuri löytäneet oman mahdollisuutenne- Silas Gribb, karavaanari ja kauppias, tarvitsee suojelijoita uudelle matkallensa. Yanmassin kauppakaupungista olisi tarkoitus päästä pieneen Belhaimin kylään Verduranin metsässä. Matka on pitkä, mutta Taldorin sisämaat ovat suurimmalta osin rauhallista aluetta. Mutta metsän lehväkattojen alle mahtuu paljon salaisuuksia. Mitä odottaa Verduranin metsässä ja uneliaassa Belhaimissa?

Kyseessä on siis Pathfinder-minikampanja. Lohikärmeen Vaatimukset on Pathfinder-seikkailumoduuli joka kestää 4-5 pelikertaan ja vie palaajahahmot tasolta 1 tasolle 6. Tarkoituksena on pelata tämä Ismon Vanhurskaiden Raivo-kampanjan ollessa tauolla Mikon ollessa jenkkilässä. Pelaajina näill' näkymin Ismo, Antti ja Juhani, mutta kyllä tähän muitakin mahtuu. Tarkoituksena olisi tosin saada tämä pelattua ennen Mikon paluuta jenkeistä (n. 3 viikkoa).

Tässä hahmonluonnin peruskaavat:
-20 PB stateille.
-150 gp aloitusrahat
-Core-rodut.
-Hahmoluokat: Kaikki muut paitsi Ultimate Combat-kirjan kolme hahmoluokkaa (Samurai, Ninja, Gunslinger)
-Hyviä taitoja: Disable Device, Diplomacy, Knowledge ( Dungeoneering, Arcane, History)

Tarkoituksena olisi myöskin taas jälleen koettaa uusia sääntöjä ja ideoita joita tuo ihmetehdas on taas pulauttanut pihalle. Näistä esimerkkeinä on Pathfinder Unchained-kirja sen muutokset ja sääntölisäykset. Niistä käytössä on ainakin:

-Unchained-hahmoluokat
Pathfinder Unchained- kirjassa uudistettiin joitakin vanhoista hahmoluokista: Barbarian, Monk, Rogue ja Summoner. Näitä kutsutaan yleisesti nimellä Unchained-hahmoluokat. Tarkoituksena oli yksinkertaistaa ja tehostaa näitä hahmoluokkia. Esim. Munkki saa kasan "Ki-voimia" antaen pelaajan itse päättää millaisia kikkoja munkki oppii ja osaa käyttää. Näihin voi tarkemmin tutustua Pathfinder Unchained-kirjassa....tai täällä.

-Wound Threshold
Esimerkki: Durotan-Barbaarilla on 300 kestopistettä. Jos hän on ottanut 299 pistettä vahinkoa, on hän vielä täysin toimintakykyinen- vaikka onkin ottanut vahinkoa aivan naurettavan määrän. Mutta kaksi pistettä lisää ja poks, mies on maassa. Tähän "ei kovin realistiseen" tilanteeseen tuli muutos Unchained-kirjassa: Wound Threshold. Jaa omat kestopisteesi neljään kategoriaan. Aina kun hahmon vahinko liikkuu kategoriasta toiseen, saa hahmo myöskin miinuksia riippuen kuinka paljon vahinkoa on tullut. En osaa selittää sitä fiksusti, joten tähän voi tutustua myöskin täällä.

Nämä säännöt on ainakin käytössä. Lisäkysymyksiä saa esittää.
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 549
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Fantasiapelit Tampere

Re: Lohikäärmeen Vaatimukset: Pathfinder-minikampanja

ViestiKirjoittaja Pyry » 12 Kesä 2015, 23:11

Hoi! Mitenkä olisi kun täs on tää mun kaveri (Ari Visanen), joka olisi tulossa siihen riimuherroihin. Mietin vaan että hän vois olla kiinnostunut hyppäämään kyytiin, jos PJ kestää katsoa sitä vanhaa retkua, joka on jonkin verran pelannut aikaisemmin, muttei ihan hirveästi, joten aika untuvikko polun etsinnässä. Mitäs mieltä oisit tällaisesta?
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts."
Pyry
Knight
 
Viestit: 183
Liittynyt: 27 Elo 2011, 19:20

Re: Lohikäärmeen Vaatimukset: Pathfinder-minikampanja

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 13 Kesä 2015, 02:19

Kaikki ovat tervetulleita pelaamaan! Tarkoituksensa olisi tosiaan ehkä ensi viikolla aloittaa, mutta tästä voidaan joustaa jos aikataulut eivät sovi. Voin ottaa yhteyttä häneen vaikka Ismon kautta, niin saadan hyvä pöytä kasaan, kun se Teemu tulee mukaan. Kiitos tästä muistutuksesta!
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 549
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Fantasiapelit Tampere

Re: Lohikäärmeen Vaatimukset: Pathfinder-minikampanja

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 05 Heinä 2015, 15:08

Huutokauppa-loot:

Potion Lot:
-oil of keen edge
-potion of undetectable alignment
-potion of protection from acid
-potion of protection from fire

Scroll Lot:
-scroll of campfire wall
-scroll of excruciating deformation
-scroll of haunting mists
-scroll of magic circle against chaos

Scroll Tube
-scroll of wall of light
-scroll of permanency
-mithril-kääröputki, hintana 300 gp:tä.

Tämän lisäksi:
- Kutsujan Kirja: Hunclayn oma koodeksi. Täynnä tosinimiä ja faktoja kutsumisesta. Masterwork Tool (Knowledge: Planes) ja +5 Diplomatiaan Planar Allya käyttäessä.

- wand of lighting bolts (5 charges) CL5
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 549
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Fantasiapelit Tampere


Paluu Roolipelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron