Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

Keskustelut roolipeleistä ja pelatuista peleistä

Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 16 Heinä 2015, 00:36

Tämä keskustelu on kaikkeen yleiseen keskusteluun hienosta kamppiksestamme. Tänne saa laittaa viestejä liittyen tapahtumiin, muistutuksia pelissä tehdyistä jutuista, suunnittelua tuleviin pelikertoihin ja saatujen aarteiden jakamista. Näin ennen kamppiksen alkua haluan tänne myös teidän hahmojen taustatarinat, jotka tosin kannattaa ensin kirjoittaa vaikka Wordillä ja sitten siirtää tänne (näkee pituuden/typot/jne helpommin). Mikäli haluat jakaa salaisuuksia hahmostasi, joita et halua muiden (edes pelaajien) tietävän, heitä PJ:tä YV:llä.

Taustaan ja hahmon luonteen suunnitteluun muutama pointti:
-ei liian pitkää, keskity ollennaiseen, siihen mikä auttaa PJ:tä ja itseäsi hahmon pelaamisessa
-jokin syy tehdä asioita ja osallistua, olla osana tarinaa (utelias, ei muutakaan tekemistä, palkkio, "näin kuuluu tehdä", "osaan auttaa!") Tämäkin auttaa pelin alussa paljon.
-onko vihamiehiä/liittolaisia/jne.
-mistä on tullut ja mitä tehnyt
-itselle kannattaa pohtia hahmonluonteesta muutama tärkeä piirre ja pysyä niissä, tämäkin auttaa pelin alussa (esim. "puhelias, utealias, kohtelias", "rauhallinen, suuttuessaan todella äkäinen", "syrjäänvetäytyvä mutta kaverien keskellä iloinen ja sanavalmis").
-hahmon ei tarvitse olla "valmis" pelin alkaessa, vaan kehitystä hahmon luonteeseen ja tapoihin tapahtuu pelin aikana
-myös hahmon ulkonäköä saa kuvailla

Näillä mennään aluksi. Jos ennen sunnuntaita saan nämä niin hyvä. Tähän ketjuun siis voit taustasi heittää, plus YV kunnon salaisuuksista. Sunnuntaina klo 13 peli käynnistyy.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 16 Heinä 2015, 10:48

Tein meille Mekanismi-sivuston, tässä linkki: Riimuvaltian Kronikat. Mekanismi sivun erikoinen nimi johtuu siitä, että tuolla on suhteellisen monta Riimuvaltian Nousu-kamppista raportoituna ja niillä ei voi olla samoja nimiä. Pelimme nimi on silti Riimuvaltian Nousu, vaikka Mekanismi muuta väittääkin. Teemun ja Arin hahmot ovatkin jo esillä stattiensa puolesta, taustan ja omaisuuden lisäilen hieman myöhemmin. Jos haluaa etsiä netin syövereistä kuvan hahmostaan Mekanismiin, se on hyvin tehty (muistakaa kunnioittaa tekijänoikeuksia).

Mekanismiin tulee siis pelikerroista tiiviit kuvaukset ja jos teillä on halua kirjoittaa niitä niin annan vapaat kädet. Samoin skriivailen Varisiasta ja Hiekkasärkästä jotain kunhan ehdin. Ainakin Varisiasta, kylästä sitten kun peli on alkanut. Näillä mennään tällä kertaa.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 19 Heinä 2015, 00:24

Decimust Halst

Decimus syntyi 26-vuotta sitten Cheliaxiassa Egorianin kaupungissa varakkaaseen Halstin sukuun. Perhe oli varsin fanaattinen Thrunen huoneen kannattaja ja yhtenä Decimuksen isän suurena haaveena oli Cheliaxian vanhojen rajojen palauttaminen valtiolle. Yhtenä tätä seikkaa kuvastavana tapana Halstin suvun päämiehet olivat jo vuosia antaneet esikoislapsensa Hornanritarit järjestölle ja tämä olisi ollut myös Decimuksenkin kohtalo, ellei kohtalo olisi päättänyt toisin.

Decimuksen äiti Decima, oli vuosien varrella todistanut useasti miten muut suvun esikoiset olivat muuttuneet merkittävästi Hornanritari koulutuksen edetessä ja halusi poikansa välttävän tämän kohtalon. Decima ja Decimus pakenivat Korvosaan ja onnistuivat peittämään jälkensä tarpeeksi hyvin, etteivät Halstin suvun jäsenet päässeet heidän jäljilleen.

Korvosassa Decimus aloitti opiskelunsa velhoksi paikallisessa akatemiassa. Vuosien saatossa Decimus ei kuitenkaan koskaan onnistunut pitämään Korvosaa oikeana kotinaan vaikka oli suurimman osan elämästään siellä elänyt. Viimeisenä niittinä Decimuksen äidin kuolema sairauden kynsissä pakotti Decimuksen löytämään oman polkunsa ja valmistuttuaan akatemiasta hän päätti pyhittää elämänsä muinaisten kulttuurien tutkimiselle.

Pohtiessaan miten uransa aloittaisi ja rahoittaisi Decimus alkoi kuulemaan huhuja Magnimarissa sekä Riddleportista olevista muinaisista raunioista sekä pienestä Hiekkasärkän kylästä, joka sijaitsee kätevästi näiden kahden välillä. Pakaten kaiken omaisuutensa Decimus lähti karavaanin kyydissä kohti Hiekkasärkkää tarkoituksenaan avata kauppa/kirjasto/tutkimuskeskus viimeisillä varoillaan.
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 19 Heinä 2015, 00:35

Decimus itse:

- Innostunut kaikesta mikä liittyy muinaisiin kulttuureihin, kirjatietouteen sekä vastaavaan.
- Sosiaalinen, eli jakaa mielipidettänsä vaikka sitä ei ehkä haluttaisikaan sekä ei pelkää sanoa ääneen karujakin totuuksia.
- Käyttäytyy kohteliaasti kaikkia älyllisiä kohtaan, mutta pitää itseään älylliseti jopa liiankin suuressa arvossa.
- Pitää mukavuudesta, mutta pienen valituksen saattelemana on valmis tekemään kompromissejä pakon edessä.
- Decimus tietää olevansa Cheliaxiasta kotoisin ja tietää tarpeeksi kyseisestä valtiosta, että arvostaa äitinsä tekoa. Ei ole kiinnostunut suvustaan.
- Decimuksella ei ole ns.omaa paikkaansa maailmassa ja hän yrittääkin kuumeisesti etsiä sitä.
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Haringroth

ViestiKirjoittaja Andom » 20 Heinä 2015, 17:51

Henkilöt:
Hagrix Thrullok - Isä, vartija, puoli-örkki, Malgorian vuorten pohjoispuolelta
Canith Thrullok - Äiti, ei varsinaista ammattia, puoli-örkki, alkuperä tuntematon


Haringrothin isä oli Nyborin lähimailla palveleva vartija, Hagrix Thrullok, joka oli joutunut kokemaan useita jättien hyökkäyksiä nuorena, kun vielä asui Malgorian vuorten pohjoispuolella. Kyllästyneenä elämäänsä ainaisessa jättien hyökkäyksen pelossa, hän päätti muuttaa vaimonsa Canithin kanssa lähemmäksi rannikon sivistystä. He ostivat vanhan maatalon tasangoilta läheltä Nyboria ja jäivät sinne asumaan. Haringroth syntyi kaksi vuotta heidän muuttonsa jälkeen.

Hagronin äiti, Canith, oli lähes aina kotona hoitamassa pientä peltoa, mistä perhe sai kesäisin melkein kaiken tarvitsemansa. Hagrixin palkasta pystyttiin pellon antimien avulla säästämään talven varalle. Läheinen järvi myös auttoi kesäisin perhettä antimillaan. Metsästämällä kaadettujen eläinten turkeista Canith teki perheelle peittoja ja vaatteita kykyjensä mukaan, ja kaupasta ostetut vaatteet korjattiin siihen asti, kunnes ne olivat käytännössä pelkkää ommelta ja paikkaa. Canith ei koskaan kertonut pojalleen mistä oli alun perin kotoisin, ja vältteli vastaamista pojan sitä kysyessä.

Talvisin Hagron kävi isänsä kanssa metsällä, mutta ei koskaan oppinut kunnolla ampumaan varsijousella, minkä hänen isänsä oli lainannut Nyborin vartiostolta metsästystä varten. Miekalla hän kuitenkin oppi jo lapsena puolustamaan itseään isänsä opetuksen avulla. Koska perheellä ei ollut varaa ostaa pojalle lyhytmiekkaa, joutui hän harjoittelemaan liian pitkällä terällä ja tästä seurasi se, että 1½-käden miekka on hänelle tutuin.

Hagrixin halu suojella niitä, jotka eivät siihen itse kykene, tarttui Hagroniin jo nuorena. Rotunsa takia perhe kuitenkin kärsi syrjinnästä, mutta Hagrix sanoi aina pojalleen, että tärkeintä ei ole se mitä toiset ajattelevat, vaan mitä itse tekee. Hagronin onneksi hänen örkeiltä saatu perimänsä ei näy läheskään niin vahvasti kuin muilla rotunsa edustajilla.

Henkivartijan työ sopi Hagronille mainiosti, ja hän käyttää ansaitsemansa rahat varustuksensa paranteluun. Kuitenkin jos hän saisi jostain valtavan palkkion, lähettäisi/veisi hän siitä osan vanhemmilleen. Paikalleen hän ei juuri halua asettua, sillä hän haluaa nähdä maailmaa.


TL;DR
- Tavallinen maatila perheen lapsi Nyborin läheltä
- Isä vartija, äiti maatalon emäntä
- Isä opetti taistelemaan
- Ei arvostele ulkonäöstä vaan teoista
- Haluaa suojella heikompiansa
- Hiljainen koska miettii mitä suustaan päästää
Kuva
Andom
Rook
 
Viestit: 72
Liittynyt: 20 Heinä 2015, 00:37

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 22 Heinä 2015, 00:23

Ensimmäinen pelikerta, Ritariperhosten juhla on luettavissa Mekanismissa. Huudelkaa jos jotain isoa jäi kertaamatta, vähän kiire tuli tuon lopun kanssa. Koitan saada tiistaisen pelikerran näkyville huomenna ennen kolmatta pelikertaa. Haringrothin tausta on mainio, koitan saada Skipin taustan tänne myös huomenissa näkyviin.

Hahmogalleria.
Varisiaa lyhyesti.

Kulttuurista, uskonnosta ja muusta lisää myöhemmin.

EDIT:
Pelikerran aarteet lyhyesti:
-+1 pitkämiekka Haringroth
-hyvän laatuinen käsikirves Skip
-hopeinen tikari Skip

-tulikehrä-käärö (CL5) Decimus
-polttavat kädet-käärö (CL3) Decimus
-Sähköisen kosketuksen sauva (CL1, latauksia 28) Decimus

-tiara, 50 kr
-epäpyhä symboli, Lamashtun epäpyhärukouskirja --> parannusjuomiksi
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 24 Heinä 2015, 15:27

Neljännen pelikerran aarteita:

Arkusta:
-melkoinen kasa rahaa (jonka painoa ei kannata edes miettiä)
 • 7432 kuparikolikkoa
 • 2490 hopeakolikkoa
 • 89 kultakolikkoa
 • 3 platinakolikkoa
-nahkapussi, jossa 34 huonosti työstettyä malakiittiä (arvo n. 34 kultarahaa)
-ihmisen kokoinen ketjupaita Skip
-tasapainotetuttu (mwk) sapeli
-tasalaatuiset (mwk) kahleet
-kultainen Sarenraen pyhä symboli (arvo n. 100 kultarahaa)
-jade kaulakoru (arvo n. 60 kultarahaa)
-sininen silkkimekko hopea korostuksilla (arvo n. 150 kultarahaa)

Sotapäällikkö Hipunrepijä:
-pieni hyvänlaatuinen (mwk) rintapanssari
-pieni +1 lyhytmiekka, jota voi käyttää ja/tai myydä tikarina
-kolhiintunut kultakruunu (arvo n. 20 kultarahaa)
-avainnippu
-2*keskivahva parannusjuoma --> yksi juotiin jo

Sotalaulaja:
-hiljaisten kuvien keppi (CL1, 5 latausta, silent image)
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Andom » 25 Heinä 2015, 16:40

Njahas.

Dibs
-pieni +1 lyhytmiekka, jota voi käyttää ja/tai myydä tikarina
-tasalaatuiset (mwk) kahleet

Ja ellei Decimus tai Skip siitä pahastu, niin olisin kiinnostunut tuosta jadesta tehdystä kaulakorusta.

Muuten vain tavarat mun puolesta hahmoille / pooliin joka myydään ja jaetaan (Shalelulle kanssa jotain?)
Kuva
Andom
Rook
 
Viestit: 72
Liittynyt: 20 Heinä 2015, 00:37

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 27 Heinä 2015, 13:00

Viidennen pelikerran aarteita:

Bruthamus:
- 4* haltiansurma-nuoli
-nahkapanssari, piikkinuija, komposiitti pitkäjousi (väh. +4 STR)

Orik Vancaskerkin:
-+1 vannehaarniska (banded mail) Hagron
-tasapainotettu (mwk) 1½-käden miekka
-tasapainotettu (mkw) raskas teräskilpi
-komposiitti pitkäjousi (väh. +3 STR) Hagron

Lyrie Akenja:
-taikavasamien sauva, (CL1, 38 latausta löydettäessä) Decimus
-taikakääröjä: Decimus
 • kielten käsittäminen (comprehend languages)
 • vähäinen kuvajainen (minor image)
 • näe näkymättömät (see invisible)
 • uni (sleep)
 • kuiskaava tuuli (whispering wind)
-vastustuskyvyn viitta +1
-hopeinen kampa (25 kr), silkkimekko (60 kr)
-loitsukirja, arvo myydessä: 243 kr Decimus

 • 0: kaikki perussääntökirjan 0-tason loitsut sekä kipinä (spark)
 • 1: burning hands, grease, mage armor, ray of enfeeblement, comprehend languages, detect secret doors, floating disc, identify, obscuring mist, sleep
 • 2: invisibility, mirror image, shatter, see invisibility, spider climb, locate object, minor image

Nualia:
-vahvistettu rintapanssari (+1)
-Turmelija, lumottu 1½-käden miekka (+1) Hagron?
-Sihedronin riipus Decimus? Riipuksen edut tulevat seuraavalla pelikerralla tietoonne.

Rahaa Nualialta ja tämän jengiltä:
- 378 kr
- 26 platinakolikkoa
- 6 pussi kultapölyä (yht. 50 kr)
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 27 Heinä 2015, 16:30

Itsellä ei juurikaan kommenttia tavaroiden jakamiseen. Viitan voisi toinen soturi ottaa käyttöönsä niin sujuisi ne will savet paremmin :D Voin myös kyseisen ottaa jos varsinaista halua kyseiseen ei ilmene. Loput tavarat kaksi herraa saa jakaa keskenään ja ylijäämä kaiketi myyntiin?
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Andom » 27 Heinä 2015, 18:03

Dibs
-vahvistettu rintapanssari (+1)
-Turmelija, lumottu 1½-käden miekka (+1)

Vannehaarniskan luovutan myyntiin, sillä kuten Ismo pelikerralla sanoi, purkki on tulossa.
Jos Antti haluaa poistaa mun rahallisesta osuudesta sen, että tuo rintapanssari sovitetaan mun hahmolle, se käy mainiosti (Hagron ei tarvitse rintsikoita).

Viitasta, enköhän minä ole jo tarpeeksi kahminut arvoesineitä, kuten se kiva sormus (tänx Deci).

Sitten vielä: Käyn varustustani läpi ja annan turhia pois myytäväksi, ja rahat voidaan lyödä tähän samaan kasaan, joka jaetaan.
Kuva
Andom
Rook
 
Viestit: 72
Liittynyt: 20 Heinä 2015, 00:37

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja buffalo » 27 Heinä 2015, 20:00

vastustus viitta kiinnostais.
buffalo
Goblin
 
Viestit: 18
Liittynyt: 15 Heinä 2015, 11:34

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 28 Heinä 2015, 03:19

- Skipille viitta
- Hagronille yksi jousi sekä Nualian miekka
- Decimukselle kääröt ja muut taikakamat. Sen sihedronin riipuksen voisin ottaa tutkittavaksi.

Tuli tuossa mieleen, että Orikin kamat voisi käytännössä palauttaa? Riippuen nyt mikä miehen kohtalo on.
Kannattaa nuo haltijansurma nuolet myös pitää tallessa. Myyntiin siis menee ainakin ymmärtääkseni:
- nahkapanssari
- piikkinuija
- hopeinen kampa (tämän voisi tosin decimus napata.....öööö....lootiksi ellei nyt ole täysin demoninen tekele)
- silkkimekko
-vahvistettu rintapanssari (+1)
-sininen silkkimekko hopea korostuksilla
-nahkapussi, jossa 34 huonosti työstettyä malakiittiä
-pieni hyvänlaatuinen (mwk) rintapanssari
-kolhiintunut kultakruunu

Tässä on siis koko reissun aarteet, eli myös hipunrepijän lootit jne.
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 28 Heinä 2015, 03:21

Lisäksi rahaa olisi kokonaisuudessaan n. 1130 kr, jos laskin oikein, eli n.376 per naama.
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 28 Heinä 2015, 13:21

Blue_Hill kirjoitti:Neljännen pelikerran aarteita:

Arkusta:
-melkoinen kasa rahaa (jonka painoa ei kannata edes miettiä)
 • 7432 kuparikolikkoa
 • 2490 hopeakolikkoa
 • 89 kultakolikkoa
 • 3 platinakolikkoa
-nahkapussi, jossa 34 huonosti työstettyä malakiittiä (arvo n. 34 kultarahaa)
-ihmisen kokoinen ketjupaita Skip
-tasapainotetuttu (mwk) sapeli Skip
-tasalaatuiset (mwk) kahleet Hagron
-kultainen Sarenraen pyhä symboli (arvo n. 100 kultarahaa)
-jade kaulakoru Hagron
-sininen silkkimekko hopea korostuksilla (arvo n. 150 kultarahaa)

Sotapäällikkö Hipunrepijä:
-pieni hyvänlaatuinen (mwk) rintapanssari
-pieni +1 lyhytmiekka Hagron
-kolhiintunut kultakruunu (arvo n. 20 kultarahaa)
-avainnippu
-2*keskivahva parannusjuoma --> yksi juotiin jo

Sotalaulaja:
-hiljaisten kuvien keppi (CL1, 5 latausta, silent image) Decimus

Bruthamus:
- 4* haltiansurma-nuoli Skip
-nahkapanssari, piikkinuija, komposiitti pitkäjousi (väh. +4 STR)

Orik Vancaskerkin:
-+1 vannehaarniska (banded mail) Hagron vai Orik?
-tasapainotettu (mwk) 1½-käden miekka Orik?
-tasapainotettu (mkw) raskas teräskilpi Orik?
-komposiitti pitkäjousi (väh. +3 STR) Hagron

Lyrie Akenja:
-taikavasamien sauva, (CL1, 38 latausta löydettäessä) Decimus
-taikakääröjä: Decimus
 • kielten käsittäminen (comprehend languages)
 • vähäinen kuvajainen (minor image)
 • näe näkymättömät (see invisible)
 • uni (sleep)
 • kuiskaava tuuli (whispering wind)
-vastustuskyvyn viitta +1
-hopeinen kampa Decimus, silkkimekko (60 kr)
-loitsukirja, arvo myydessä: 243 kr Decimus

 • 0: kaikki perussääntökirjan 0-tason loitsut sekä kipinä (spark)
 • 1: burning hands, grease, mage armor, ray of enfeeblement, comprehend languages, detect secret doors, floating disc, identify, obscuring mist, sleep
 • 2: invisibility, mirror image, shatter, see invisibility, spider climb, locate object, minor image

Nualia:
-vahvistettu rintapanssari (+1) Hagron vai myyntiin?
-Turmelija, lumottu 1½-käden miekka (+1) Hagron
-Sihedronin riipus Decimus? Riipuksen edut tulevat seuraavalla pelikerralla tietoonne.

Rahaa Nualialta ja tämän jengiltä:
- 378 kr
- 26 platinakolikkoa
- 6 pussi kultapölyä (yht. 50 kr)


Tein laskutoimitusta. Jos palautatte Orikille hänen haarniskansa ja Hagron pitää Nualian haarniskan, kokonaissumma on 1458.5 kr, eli 486 kr per pää (plus kauhea kasa hopeaa ja kuparia). Jos Orik saa haarniskansa mutta Nualian haarniska myydään, rahaa tulee 2133.5 kr eli 711 per pää. Jos molemmat haarniskat myydään, rahaa tulee 2833.5 kr eli 944.5 kr per pää. Päätös tästä haarniska-asiasta tulee tehdä pelin sisällä, ainakin liittyen Orikiin. Summiin ei ole laskettu velhon loitsukirjaa eikä mitään missä on jonkun teidän nimi perässä.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 29 Heinä 2015, 16:29

Ohdakepään alakerran aarteet:
- 650 muinaista kultarahaa
- 1200 muinaista hopearahaa
- 40 erilaista arvokiviä, arvo n. 10 kultarahaa kpl
- jade amuletti, luontaisen panssarin riipus +1
- 60 ikikynttilää
- hopeinen ruukku, arvo 100 kr
- mielensuojaus-sormus

Sellasia pieniä.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 12 Elo 2015, 10:19

Caizarlu Zerren, nekromantikko:
-keskivahva parannus-juoma
-kaasumuoto-juoma
-vale-elämän-varpu (CL 3, 29 latausta)
-tunnistamisen-varpu (CL 1, 15 latausta)
-armeliaan levon-varpu (CL 3, 17 latausta)
-11 platinakolikkoa, 18 kultapalaa

-loitsukirja (arvo myydessä 405 kultarahaa)
 • 0: kaikki CRB:stä paitsi abjuraatiot ja lumoukset
 • 1: chill touch, mage armor, magic missile, obscuring mist, ray of enfeeblement, identify, cause fear
 • 2: acid arrow, blindness/deafness, command undead, mirror image, gentle repose, false life, ghoul touch
 • 3: halt undead, displacement, stinking cloud, vampiric touch

-alakerrassa nekromantinen laboratorio

Erin Habe:
-pieni parannus-juoma (2 kpl, saatte Hemlockilta)

Hambleyn tila:
-tilikirja
-3400 hopearahaa (löydetty, jätetty tilalle)
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 16 Elo 2015, 23:10

Luola kartanon alla:
-naamioitumisen hattu mukana
-adamantinen pitkämiekka Hagron
-helmisormus (arvo n. 300kr) myyntiin?
-56 kr

Nylkypuukkomies, Aldern:
-suojaussormus +1 Skip
-hyppäysormus
-vaanijan naamio
-taistelukääntöveitsi +1 Hagron

-20 platinapalaa kirjahyllyn takaa

Myyntiin meni:
-Nualian rintapanssari, lumottu hakku, hyppäämisen sormus, 3*taikasauva, helmisormus, löydetyt rahat ja vaanijan naamio = 7665 kultarahaa, jaettuna kolmelle tekee 2555 kultarahaa ja hieman hopeaa per pää. Vaanijan naamiosta rahat tulevat vasta hetken päästä kun käytte viemässä sen Iomedain temppeliin (haluan tuosta kohtauksen pelissä) mutta voitte jo lisätä rahat itsellenne.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 16 Elo 2015, 23:42

Oliko tässä se taulun takaa löytynyt pussukka? Löydetyt rahat tosin on omana kohtana.... (paljon kyseisessä oli massia?)
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Riimuvaltian Nousu: Yleinen keskustelu [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 17 Elo 2015, 00:06

Muokkasin yllä olevaa viestiä oikeaksi, unohdin mokomat platinapalat kokonaan.

Blue_Hill kirjoitti:2555 kultarahaa ja hieman hopeaa per pää.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Seuraava

Paluu Roolipelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron