Saamattomien Nettiliiga (MMBBL BBLE) II

MMBBL ja kaikki Blood Bowliin liittyvä

Saamattomien Nettiliiga (MMBBL BBLE) II

ViestiKirjoittaja Miksalvarez » 29 Kesä 2012, 22:55

Tervehdys! Pelasin tässä pari matsia nettibowlia ja tajusin taas kuinka hieno peli meillä on unitilassa. Koska lautaversio on tällä hetkellä hankalaa organisoida (liigan muodossa ainakaan) ajattelin nyt toden teolla pistää kyselyä kiinnostuksesta nettiliigaa kohtaan (tiedän että tälle oli oma ketju, mutta koin että selkeyden vuoksi tehdään kokonaan uusi :) )
Ehdotan, että Middenheim Masters' Blood Bowl Liigan 4. kausi pelataan nettibowlin kautta!
Jos olet Saamaton, omistat (nyt tai kohta) BB Legendary Editionin, ja olisit kiinnostunut wanhan ajan tyyliin peliporukan kanssa pelaamisesta uudessa ympäristössä, kerro siitä tähän viestiin!
Ajattelin myös että liigamuotoja voisi olla erilaisia, joten kerro (äänestysmäisesti) myös näistä oma mielipiteesi:
Joukkueet ja valinta
A) Traditionel : Jokainen valmentaja valitsee pelin 20 rodun listasta oman joukkueensa, kaikki rodut sallittuja.
B) Stunty Leeg : Vain "Stunty"- joukkueet (Goblin, Halfling, Lizardmen [ilman sauruksia], Ogre). Vahvasti huumoripitoinen
C) Randomness : Jokaiselle valmentajalle arvotaan joukkue 20 rodun listasta. Näin päästään ulos "comfort zonelta" ja suurella todennäköisyydellä kokeillaan jotain uutta.
D) Jokin muu, mikä?

Kauden pituus
1) Kaikki joukkueet toisiaan vastaan kerran -> pudotuspelit jonne X (esim joukkueiden kokonaismäärä -2) joukkuetta
2) Kaikki joukkueet toisiaan vastaan kaksi kertaa -> pudotuspelit kuten yllä
3) Runkosarja, runkosarjan jälkeinen cup, pudotuspelit
4) Jokin muu, mikä?

Pelit tapahtuvat tietenkin hyvässä hengessä ja virtuaalipelipöydän molemminpuoleisessa arvostuksessa. Ei näistä ole koskaan ollut ongelmaa meidän porukalla :)
Ajatuksien suhteen sana on vapaa!
"Et sinä tule, viimein sen hyväksyn
mut kuinka yksin yöstäni selviydyn?
Et sinä tule, olkoon se päätös sun
on silti rikki, maailma tänään mun,,,"
san. Upi L.
säv. Pablo de R.
Avatar
Miksalvarez
Setlementti I
 
Viestit: 455
Liittynyt: 27 Elo 2011, 15:55
Paikkakunta: Tanpere

Re: Saamattomien Nettiliiga (MMBBL BBLE) II

ViestiKirjoittaja Visa » 30 Kesä 2012, 13:03

Jääny vähä tän organisointi/ suunnittelu ku ollu mm. Mass Effectit tulilla. Toinen on se, että ollu töissä eikä oo jaksanu ajatella mitään näin älyllisesti vaativaa.

Mutta voisihan sitä jotain kokeilla saada aikaiseksi. Itselle käy kaikki turnausmuodot, arvotut joukkueet voisivat vaihteeksi olla ihan hauskaakin. Meitä pelaajia ei
taitaisi olla niin montaa, että kovin ihmeellisiä kikkailuja kannattaisi säätää.

Ensi viikolla olen lomilla ja en ole ihan varma ehdinkö pelaamaan. Siellä on kyllä nyt tietokonekkin mutta se on osissa. Toistaiseksi ;)
Ehdotelkaa pelipäiviä/aikoja niin katsotaan sitten, koska saadaan homma pystyyn.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 702
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Saamattomien Nettiliiga (MMBBL BBLE) II

ViestiKirjoittaja Waldo » 30 Kesä 2012, 13:26

Kiinnostusta on ja olen traditionellin kannalla! Kauden pituudesta oon mieltä #3 eli paljon pelejä ja joukkueet kokeneiksi :)
"Couldn't swing a dead cat round here without hitting a giant spider... Maker!" - Old Barlin
Avatar
Waldo
Setlementti II
 
Viestit: 171
Liittynyt: 27 Elo 2011, 23:01
Paikkakunta: Raumandello

Re: Saamattomien Nettiliiga (MMBBL BBLE) II

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 10 Huhti 2020, 15:06

Nettilioiga elää! Stooreja Discordissa ollut pitkälti. Ehkä saadaan tännekin jotain tarinoita niin löytyy helpommin? :)
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Saamattomien Nettiliiga (MMBBL BBLE) II

ViestiKirjoittaja Visa » 13 Huhti 2020, 10:03

Viime torstaina (keskiviikkona?) pelattiin ensimmäinen neljännesvälierä allekirjoittaneen valmentama Keijo´s People (Chaos,) vastaan Brenkuksen koutsaamat The Virals (Nurgle). Joukkueet sijoittuivat runkosarjassa peräkkäin sijoille 4 ja 5 ja joukkueiden arvotkin olivat lähellä toisiaan, joten ottelu olisi ennakkoon tasaväkinen ainakin pelaajamateriaalin puolesta. Puntteja tasasi se, että Viralsin Beast of nurgle oli loukkaantunut runkosarjan päätösottelussa Bamba Feveriä vastaan. Ottelun ratkaisupelaajiin uumoiltiinkin Viralsin str 5 Nurglen warrioria. Keijo´s Peoplen valmentaja laittoi paljon odotuksia turnauksen SPP-tilaston top3:ssa keikkuneelle petomies Perunalle (block + claw).

Kirjoittelen vähän jälkikäteen tätä raporttia mutta kirjaan pääkohdat niitä varten, jotka eivät ottelua seuranneet sekä muistoksi jälkipolville.

Ottelu alkoi pilvipoutaisella perushyvällä bowli-säällä. Keijon joukot asettuivat potkaisemaan palloa, edellisottelusta poiketen valmentja muisti edellisottelusta poiketen määrätä joukkueen potkaisija keskikentälle potkuhommiin eikä laitaan ottamaan blitzejä vastaan. Pallo saatiin takakentälle ja Viralsin ruttopeto ryntäsi hakemaan sitä. Linjassa oli paljon työntelyä ja häkkiä rakennettiin. 2. vuorolla pallokin saatiin liikkeelle ja hyökkäys rakennetaan oikeaa laitaa pitkin. Keijojen puolustus sortui koko turnauksen vaivanneeseen perisyntiinsä aliarvoi vastustajan nopeuden ja muutamassa vuorossa ruttopeto juhli maalissa. Vuoro on jossain 4-5 tienoilla.

Keijo karjui turhautuneena joukkonsa kokoon. Ei prkl jätkät, ei näin! Virals potkaisee pallon ja Keijojen petomiehet ryntäävät pallon hakuun. Viralsilla on voimaetu linjassa mutta mättäminen alkaa. Ottelun luonne muuttuu merkittävästi, kun Keijo itse yllättää petomiehen lyömiseen keskittyneen voima 5 Nurglen warriorin sivustasta, upottaa kypäränsä piikit tämän paljastuneeseen niskaan ja kaularankaan, joka napsahtaa poikki. Nurglen lihaa korjaavat siunauksetkaan eivät enää auta ja eloton soturi kannetaan kentältä, Nuffle on perinyt taas veronsa. Tästä innostuneena Keijojen hyökkäys Peruna etunenässä repii Viralsin puolustuksen oikealta mutta pelikello pysähtyy ja toiselle puoliajalle mennään The Viralsin johtoasemassa.

Toinen puoliaika alkaa Keijojen raivoisalla hyökkäyksellä. Vahinkonopat pyörivät Keijoille ja parin tyrmäyksen kautta saadaan kentälle ylivoima, jonka turvin puolustuksen keskusta murretaan ja häkkimuodostelma juoksee maaliin. Peli on tasan kun peliä on jäljellä n. 4 vuoroa.

Virals asettuu vastaanottamaan palloa ja petomies ottaa sen haltuun. Keijojen petomiehet käyvät pallonkantajan päälle ja soturit käyvät linjaan. Viralsien hyökkäys etenee oikeaan laitaan, missä se pysäytetään Keijon johdolla. Peruna sijoittuu huonosti ja työnnetään katsomoon. Pallo pomppii kuitenkin petomiehen perässä, mistä se heitetään syvälle Keijojen puolustusalueelle. Pelikellossa on 16 vuoroa täynnä, pienen sekaannuksen jälkeen tuomari määrää lisäaikaa antaa pelin jatkua.

Tällä kertaa Keijojen puolustus on sijoittunut järkevämmin kuin edellliskerralla ja petomies juoksee hakemaan pallon. Molempien joukkueiden pelaajien enemmistö ei tätä huomaa, vaan jatkaa tappelua keskialueen toisella laidalla. Keijot ovat voitolla, enemmistö Viralsista on tyrmätty. Vasemmalle kaistalle saadaan häkki aikaiseksi vaikka pari Viralsien petomiestä on reagoinut ajoissa puolustamaan. Edellisen driven katsomossa käynnin jäljiltä Peruna on aivan raivona ja blitzaa parit tyrmäykset raivatessaan joukkueelleen tilaa. Vuorolla 20 koetaan hämmennyksen hetkiä, kun Keijojen valmetaja karjuu palloa kantavaa petomiestä juoksemaan pallon kanssa maaliin luullen, että pelikello pysähtyy. Kaveri on pääsemässä toisella GIF:llä maaliin mutta kompastuu pallon kanssa maaliviivalle. Peli jatkuu ja paikalle ehtinyt hyvin yksinäinen Nurglen soturi nostaa pallon ja alkaa tähtäilemään pitkää syöttöä toiseen päähän kenttää. Syötön onnistuessa petomies voisi saada pallon ja tanssia maaliin. Sankariteko jää kuitenkin suorittamatta ja kaveri sotkeutuu kengännauhoihinsa. Pallo putoaa kentälle ja Keijo saa syöttöä tähystäneen petomiehen kiinni tyrmää tämän oikealla suoralla. Keijojen hyökkäys saartaa syöttöä yritäneen Nurgle-soturin, kaatavat tämän perunalla, minkä jälkeen pallo toimitetaan varmasti maaliin.

Keijon unelma on lähellä toteutua, maalin tapahtuessa kentällä on 2 vastustajan ja 4 Keijojen pelaajaa. Viralsilla on kaksi vuoroa aikaa tehdä maali kaksinkertaista miesylivoimaa vastaan, mikä ei tuota tulosta. 28 vuoron maraton-ottelu saadaan päätökseen. Fanituotteita myydään valtavat määrät, molemmat joukkueet rollaavat 70k rahaa. Viralsin tähtipelaaja Leprosy jakaa satoja nimikirjoituksia. Perunan manageria on lähestynyt parikin Khorne-joukkueiden valmentajaa, sen verran omistautunutta tämän jatkoajan riehuminen oli.

Keijot jatkavat välieriin, jossa he kohtaavat voittajan ottelusta Bamba Fever - Jurvat Suonkiertäjät. Virals jäävät nuolemaan haavojaan ja harjoittelemaan seuraavaa liigaa varten.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 702
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Saamattomien Nettiliiga (MMBBL BBLE) II

ViestiKirjoittaja Visa » 16 Huhti 2020, 19:05

Ja eilen pelattiin välierä Keijo´s People - Twölf Ölf (Juusoppi, Dark Elf). Pimentohaltiat olivat turnauksen alun teurastuksen jälkeen pelanneet nousujohteisen liigan ja tekivät hyvää jälkeä nousemalla jatkoon edellisellä kierroksella Mouhon Mälliä vastaan. Vaikka team value-ero oli lähes 400k rahaa, ei vastustajaa voinut väheksyä viime kierroksen otteiden jälkeen. Keijo´s Peoplen riveihin oli viime kierroksen päätteeksi löydetty Altheimin stadionin baarista minotauri Jääviileäkaappi, joka teki debyyttinsä ammattilaiskentillä. Twölf ölf ottaa tasoituksena Velhon, lisäpelaajan sekä bloodweiser-tynnyrin.

Ottelu alkoi haltioiden hyökkäyksellä. Jääviileäkaappi asettuu Perse-Erkin ja toisen kaaossoturin kanssa linjaan. Pallo potkaistaan ilmaan ja haltiat irtaantuvat ensi töikseen ennen kuin Keijon joukot kerkeävät silmäänsä räpäyttää. Ekan räpäyksen jälkeen pallo on häkissä haltioiden kenttäpuoliskolla. Keijo vilkaiseen haltioiden kurinalaista ja elegantisti liikkuvaa ja huokaisee, että tulee pitkä iltapuhde. Olisipa tiennyt miten oikeassa oli.

Voimaetunsa turvin haltioiden häkki pysäytetään keskikentälle. Keijon joukot kuitenkin jättävät tyhjän aukon keskiviivan tietämille, josta valuu haltiota lävitse kuin rottia luolasta. Pallo toimitetaan syvälle Keijojen puolustusalueelle. Edellisessä pelissä Keijot tuskailivat roolipelaajien sijoittumisen kanssa, tällä kertaa valmentaja ei tehnyt samaa virhettä. Strip Ball-petomies on tismalleen oikealla paikalla ja vaikka pallon kantajaa ei saada nuriin, riistetään pallo joka pyörii katsomon kautta keskialueelle. Kumpikaan joukkue ei saa enää kunnon pallokontrollia aikaiseksi ja ensimmäinen puolisko päättyy maalittomana. 4 Keijojen pelaajaan makaa kuitenkin KO-boksissa samalla kun haltiolla on kaksi loukkaantunutta. Keijo kiristää hammasta; nopeita haltioita vastaan olisi pelaajaetu ollut poikaa. Yksi neljästä tyrmätystä Keijosta nousee ja saadaan juuri 11 pelaajaa kentälle kuten myös Haltiat.

Haltiat potkaisevat pallon takakentälle korkeana ja petomies ryntää alle muttei saa koppia. Linjassa yritetään möyhentää haltioita mutta melko laihoin tuloksin. Palloa pelataan vasemman laidan kautta häkissä. Vaikka Keijoilla on merkittävä voimaetu, häkki pysähtyy kuin seinään ja etummasia Kaaos-sotureita kaadetaan. Valmetaja osoittaa harjoituksissa harjoiteltua suunnanmuutos-kuviota, jossa häkki siirretään viistosti kentän oikeaa laitaa kohti. Manööveri onnistuukin erinomaisesti mutta haltiat ovat myös nopeita ja eteneminen pysähtyy lopullisesti 5 ruudun päähän Twölf Ölfin päädyn maaliviivasta. Jääviileäkaappi hengailee pelin ratkaisuhetket keskiympyrässä karjuen: "kattokaa mua, oon saatana kentällä!". Keijon johdolla petomiehet yrittävät pärjätä ilman uusinta diivaansa ja alkaa kova mättäminen, jossa pitkin ottelua aiheuttanut Blodge-sidestep blitzeri Samuel Elf Jackson aiheuttaa suunnatonta päänvaivaa Keijoille ja lopulta pallon menetyksen. Samalla haltiat pelaavat pallon määrätietoisesti vapaalle pelaajalle ja juoksu toista päätyä kohti alkaa. Pelikellossa on n. 14 vuoroa tässä kohtaa. Tässä vaiheessa haltiolla on myös pelaajaetu kun pari petomiestä on tyrmätty ja minotauri mesoaa edelleen keskiympyrässä. Keijon väki saa hidastettua haltioiden etenemistä muttei estettyä. Käypä kuitenkin niin, että noitahaltia kompastuu GIFfiin maaliviivalla, re-rollit on poltettu, ja pallo heitetään takaisin keskiympyrään. Keijolla on vielä toivoa kun 16 vuoroa täyttyy ja mennään lisävuoroille.

Keijot saavat jotenkin pallon kaavittua kaaossoturille mutta eteneminen miesylivoimaa vastaan on mahdotonta, dodget ilman re-rolleja eivät tule kyseeseen ja petomiehiä putoilee. Valmentaja näyttää pelaajilleen kurkunleikkauselettä. Nyt prioriteettina on tappaminen, sillä muutoin palloa ei saada maaliin. Alkaa verinen kilpaa lyöminen joukkueiden välillä ja usean vuoron ajan Keijot saavat palloa suojattua. Myös muutama haltia saadaan kolkattua mutta yliote on silti haltioilla, yksi virhe ja nopeat suippokorvat keräävät pallon. Viimeinen niitti on Keijon tyrmätyksi tuleminen ja se, että kriittisellä hetkellä Peruna dodgeaa vahingossa ja kaatuu, minkä jälkeen noitahaltia on irti pallon kanssa. Ainoana vapaana pelaajana Minotaurilla on mahdollisuus ottaa sankarin viitta harteilleen mutta kaatuu blitzatessaan GIF-heittoon. Haltiat tekevät maalin vuorolla 32 ja sitä myöten voittavat ottelun.

Onnittelut Juusopille ja joukoille finaalipaikan johdosta! Siellä he kohtaavat voittajan ottelust Bamba Fever - Gorre United.

Edit: Pimentohaltiat ovat nykyään Perse-Erkin virallinen nemesis. Erkki kaadettiin 1. puoliskolla n. 6 kertaa linjassa. 2. Puoliajalla hän oli soturi, joka sai ensimmäisenä pallon menettäen sen myöhemmeen, ei ollu raasulla blokkia.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 702
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Saamattomien Nettiliiga (MMBBL BBLE) II

ViestiKirjoittaja Visa » 16 Huhti 2020, 20:33

Visa kirjoitti:Ja eilen pelattiin välierä Keijo´s People - The Puchline (Juusoppi, Dark Elf). Pimentohaltiat olivat turnauksen alun teurastuksen jälkeen pelanneet nousujohteisen liigan ja tekivät hyvää jälkeä nousemalla jatkoon edellisellä kierroksella Mouhon Mälliä vastaan. Vaikka team value-ero oli lähes 400k rahaa, ei vastustajaa voinut väheksyä viime kierroksen otteiden jälkeen. Keijo´s Peoplen riveihin oli viime kierroksen päätteeksi löydetty Altheimin stadionin baarista minotauri Jääviileäkaappi, joka teki debyyttinsä ammattilaiskentillä. Twölf ölf ottaa tasoituksena Velhon, lisäpelaajan sekä bloodweiser-tynnyrin.

Ottelu alkoi haltioiden hyökkäyksellä. Jääviileäkaappi asettuu Perse-Erkin ja toisen kaaossoturin kanssa linjaan. Pallo potkaistaan ilmaan ja haltiat irtaantuvat ensi töikseen ennen kuin Keijon joukot kerkeävät silmäänsä räpäyttää. Ekan räpäyksen jälkeen pallo on häkissä haltioiden kenttäpuoliskolla. Keijo vilkaiseen haltioiden kurinalaista ja elegantisti liikkuvaa ja huokaisee, että tulee pitkä iltapuhde. Olisipa tiennyt miten oikeassa oli.

Voimaetunsa turvin haltioiden häkki pysäytetään keskikentälle. Keijon joukot kuitenkin jättävät tyhjän aukon keskiviivan tietämille, josta valuu haltiota lävitse kuin rottia luolasta. Pallo toimitetaan syvälle Keijojen puolustusalueelle. Edellisessä pelissä Keijot tuskailivat roolipelaajien sijoittumisen kanssa, tällä kertaa valmentaja ei tehnyt samaa virhettä. Strip Ball-petomies on tismalleen oikealla paikalla ja vaikka pallon kantajaa ei saada nuriin, riistetään pallo joka pyörii katsomon kautta keskialueelle. Kumpikaan joukkue ei saa enää kunnon pallokontrollia aikaiseksi ja ensimmäinen puolisko päättyy maalittomana. 4 Keijojen pelaajaan makaa kuitenkin KO-boksissa samalla kun haltiolla on kaksi loukkaantunutta. Keijo kiristää hammasta; nopeita haltioita vastaan olisi pelaajaetu ollut poikaa. Yksi neljästä tyrmätystä Keijosta nousee ja saadaan juuri 11 pelaajaa kentälle kuten myös Haltiat.

Haltiat potkaisevat pallon takakentälle korkeana ja petomies ryntää alle muttei saa koppia. Linjassa yritetään möyhentää haltioita mutta melko laihoin tuloksin. Palloa pelataan vasemman laidan kautta häkissä. Vaikka Keijoilla on merkittävä voimaetu, häkki pysähtyy kuin seinään ja etummasia Kaaos-sotureita kaadetaan. Valmetaja osoittaa harjoituksissa harjoiteltua suunnanmuutos-kuviota, jossa häkki siirretään viistosti kentän oikeaa laitaa kohti. Manööveri onnistuukin erinomaisesti mutta haltiat ovat myös nopeita ja eteneminen pysähtyy lopullisesti 5 ruudun päähän Twölf Ölfin päädyn maaliviivasta. Jääviileäkaappi hengailee pelin ratkaisuhetket keskiympyrässä karjuen: "kattokaa mua, oon saatana kentällä!". Keijon johdolla petomiehet yrittävät pärjätä ilman uusinta diivaansa ja alkaa kova mättäminen, jossa pitkin ottelua aiheuttanut Blodge-sidestep blitzeri Samuel Elf Jackson aiheuttaa suunnatonta päänvaivaa Keijoille ja lopulta pallon menetyksen. Samalla haltiat pelaavat pallon määrätietoisesti vapaalle pelaajalle ja juoksu toista päätyä kohti alkaa. Pelikellossa on n. 14 vuoroa tässä kohtaa. Tässä vaiheessa haltiolla on myös pelaajaetu kun pari petomiestä on tyrmätty ja minotauri mesoaa edelleen keskiympyrässä. Keijon väki saa hidastettua haltioiden etenemistä muttei estettyä. Käypä kuitenkin niin, että noitahaltia kompastuu GIFfiin maaliviivalla, re-rollit on poltettu, ja pallo heitetään takaisin keskiympyrään. Keijolla on vielä toivoa kun 16 vuoroa täyttyy ja mennään lisävuoroille.

Keijot saavat jotenkin pallon kaavittua kaaossoturille mutta eteneminen miesylivoimaa vastaan on mahdotonta, dodget ilman re-rolleja eivät tule kyseeseen ja petomiehiä putoilee. Valmentaja näyttää pelaajilleen kurkunleikkauselettä. Nyt prioriteettina on tappaminen, sillä muutoin palloa ei saada maaliin. Alkaa verinen kilpaa lyöminen joukkueiden välillä ja usean vuoron ajan Keijot saavat palloa suojattua. Myös muutama haltia saadaan kolkattua mutta yliote on silti haltioilla, yksi virhe ja nopeat suippokorvat keräävät pallon. Viimeinen niitti on Keijon tyrmätyksi tuleminen ja se, että kriittisellä hetkellä Peruna dodgeaa vahingossa ja kaatuu, minkä jälkeen noitahaltia on irti pallon kanssa. Ainoana vapaana pelaajana Minotaurilla on mahdollisuus ottaa sankarin viitta harteilleen mutta kaatuu blitzatessaan GIF-heittoon. Haltiat tekevät maalin vuorolla 32 ja sitä myöten voittavat ottelun.

Onnittelut Juusopille ja joukoille finaalipaikan johdosta! Siellä he kohtaavat voittajan ottelust Bamba Fever - Gorre United.

Edit: Pimentohaltiat ovat nykyään Perse-Erkin virallinen nemesis. Erkki kaadettiin 1. puoliskolla n. 6 kertaa linjassa. 2. Puoliajalla hän oli soturi, joka sai ensimmäisenä pallon menettäen sen myöhemmeen, ei ollu raasulla blokkia.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 702
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Saamattomien Nettiliiga (MMBBL BBLE) II

ViestiKirjoittaja Visa » 16 Huhti 2020, 20:34

Ja eilen pelattiin välierä Keijo´s People - The Puchline (Juusoppi, Dark Elf). Pimentohaltiat olivat turnauksen alun teurastuksen jälkeen pelanneet nousujohteisen liigan ja tekivät hyvää jälkeä nousemalla jatkoon edellisellä kierroksella Mouhon Mälliä vastaan. Vaikka team value-ero oli lähes 400k rahaa, ei vastustajaa voinut väheksyä viime kierroksen otteiden jälkeen. Keijo´s Peoplen riveihin oli viime kierroksen päätteeksi löydetty Altheimin stadionin baarista minotauri Jääviileäkaappi, joka teki debyyttinsä ammattilaiskentillä. Twölf ölf ottaa tasoituksena Velhon, lisäpelaajan sekä bloodweiser-tynnyrin.

Ottelu alkoi haltioiden hyökkäyksellä. Jääviileäkaappi asettuu Perse-Erkin ja toisen kaaossoturin kanssa linjaan. Pallo potkaistaan ilmaan ja haltiat irtaantuvat ensi töikseen ennen kuin Keijon joukot kerkeävät silmäänsä räpäyttää. Ekan räpäyksen jälkeen pallo on häkissä haltioiden kenttäpuoliskolla. Keijo vilkaiseen haltioiden kurinalaista ja elegantisti liikkuvaa ja huokaisee, että tulee pitkä iltapuhde. Olisipa tiennyt miten oikeassa oli.

Voimaetunsa turvin haltioiden häkki pysäytetään keskikentälle. Keijon joukot kuitenkin jättävät tyhjän aukon keskiviivan tietämille, josta valuu haltiota lävitse kuin rottia luolasta. Pallo toimitetaan syvälle Keijojen puolustusalueelle. Edellisessä pelissä Keijot tuskailivat roolipelaajien sijoittumisen kanssa, tällä kertaa valmentaja ei tehnyt samaa virhettä. Strip Ball-petomies on tismalleen oikealla paikalla ja vaikka pallon kantajaa ei saada nuriin, riistetään pallo joka pyörii katsomon kautta keskialueelle. Kumpikaan joukkue ei saa enää kunnon pallokontrollia aikaiseksi ja ensimmäinen puolisko päättyy maalittomana. 4 Keijojen pelaajaan makaa kuitenkin KO-boksissa samalla kun haltiolla on kaksi loukkaantunutta. Keijo kiristää hammasta; nopeita haltioita vastaan olisi pelaajaetu ollut poikaa. Yksi neljästä tyrmätystä Keijosta nousee ja saadaan juuri 11 pelaajaa kentälle kuten myös Haltiat.

Haltiat potkaisevat pallon takakentälle korkeana ja petomies ryntää alle muttei saa koppia. Linjassa yritetään möyhentää haltioita mutta melko laihoin tuloksin. Palloa pelataan vasemman laidan kautta häkissä. Vaikka Keijoilla on merkittävä voimaetu, häkki pysähtyy kuin seinään ja etummasia Kaaos-sotureita kaadetaan. Valmetaja osoittaa harjoituksissa harjoiteltua suunnanmuutos-kuviota, jossa häkki siirretään viistosti kentän oikeaa laitaa kohti. Manööveri onnistuukin erinomaisesti mutta haltiat ovat myös nopeita ja eteneminen pysähtyy lopullisesti 5 ruudun päähän Twölf Ölfin päädyn maaliviivasta. Jääviileäkaappi hengailee pelin ratkaisuhetket keskiympyrässä karjuen: "kattokaa mua, oon saatana kentällä!". Keijon johdolla petomiehet yrittävät pärjätä ilman uusinta diivaansa ja alkaa kova mättäminen, jossa pitkin ottelua aiheuttanut Blodge-sidestep blitzeri Samuel Elf Jackson aiheuttaa suunnatonta päänvaivaa Keijoille ja lopulta pallon menetyksen. Samalla haltiat pelaavat pallon määrätietoisesti vapaalle pelaajalle ja juoksu toista päätyä kohti alkaa. Pelikellossa on n. 14 vuoroa tässä kohtaa. Tässä vaiheessa haltiolla on myös pelaajaetu kun pari petomiestä on tyrmätty ja minotauri mesoaa edelleen keskiympyrässä. Keijon väki saa hidastettua haltioiden etenemistä muttei estettyä. Käypä kuitenkin niin, että noitahaltia kompastuu GIFfiin maaliviivalla, re-rollit on poltettu, ja pallo heitetään takaisin keskiympyrään. Keijolla on vielä toivoa kun 16 vuoroa täyttyy ja mennään lisävuoroille.

Keijot saavat jotenkin pallon kaavittua kaaossoturille mutta eteneminen miesylivoimaa vastaan on mahdotonta, dodget ilman re-rolleja eivät tule kyseeseen ja petomiehiä putoilee. Valmentaja näyttää pelaajilleen kurkunleikkauselettä. Nyt prioriteettina on tappaminen, sillä muutoin palloa ei saada maaliin. Alkaa verinen kilpaa lyöminen joukkueiden välillä ja usean vuoron ajan Keijot saavat palloa suojattua. Myös muutama haltia saadaan kolkattua mutta yliote on silti haltioilla, yksi virhe ja nopeat suippokorvat keräävät pallon. Viimeinen niitti on Keijon tyrmätyksi tuleminen ja se, että kriittisellä hetkellä Peruna dodgeaa vahingossa ja kaatuu, minkä jälkeen noitahaltia on irti pallon kanssa. Ainoana vapaana pelaajana Minotaurilla on mahdollisuus ottaa sankarin viitta harteilleen mutta kaatuu blitzatessaan GIF-heittoon. Haltiat tekevät maalin vuorolla 32 ja sitä myöten voittavat ottelun.

Onnittelut Juusopille ja joukoille finaalipaikan johdosta! Siellä he kohtaavat voittajan ottelust Bamba Fever - Gorre United.

Edit: Pimentohaltiat ovat nykyään Perse-Erkin virallinen nemesis. Erkki kaadettiin 1. puoliskolla n. 6 kertaa linjassa. 2. Puoliajalla hän oli soturi, joka sai ensimmäisenä pallon menettäen sen myöhemmeen, ei ollu raasulla blokkia.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 702
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Saamattomien Nettiliiga (MMBBL BBLE) II

ViestiKirjoittaja Visa » 16 Huhti 2020, 20:35

Ja eilen pelattiin välierä Keijo´s People - The Puchline (Juusoppi, Dark Elf). Pimentohaltiat olivat turnauksen alun teurastuksen jälkeen pelanneet nousujohteisen liigan ja tekivät hyvää jälkeä nousemalla jatkoon edellisellä kierroksella Mouhon Mälliä vastaan. Vaikka team value-ero oli lähes 400k rahaa, ei vastustajaa voinut väheksyä viime kierroksen otteiden jälkeen. Keijo´s Peoplen riveihin oli viime kierroksen päätteeksi löydetty Altheimin stadionin baarista minotauri Jääviileäkaappi, joka teki debyyttinsä ammattilaiskentillä. Punchline ottaa tasoituksena Velhon, lisäpelaajan sekä bloodweiser-tynnyrin.

Ottelu alkoi haltioiden hyökkäyksellä. Jääviileäkaappi asettuu Perse-Erkin ja toisen kaaossoturin kanssa linjaan. Pallo potkaistaan ilmaan ja haltiat irtaantuvat ensi töikseen ennen kuin Keijon joukot kerkeävät silmäänsä räpäyttää. Ekan räpäyksen jälkeen pallo on häkissä haltioiden kenttäpuoliskolla. Keijo vilkaiseen haltioiden kurinalaista ja elegantisti liikkuvaa ja huokaisee, että tulee pitkä iltapuhde. Olisipa tiennyt miten oikeassa oli.

Voimaetunsa turvin haltioiden häkki pysäytetään keskikentälle. Keijon joukot kuitenkin jättävät tyhjän aukon keskiviivan tietämille, josta valuu haltiota lävitse kuin rottia luolasta. Pallo toimitetaan syvälle Keijojen puolustusalueelle. Edellisessä pelissä Keijot tuskailivat roolipelaajien sijoittumisen kanssa, tällä kertaa valmentaja ei tehnyt samaa virhettä. Strip Ball-petomies on tismalleen oikealla paikalla ja vaikka pallon kantajaa ei saada nuriin, riistetään pallo joka pyörii katsomon kautta keskialueelle. Kumpikaan joukkue ei saa enää kunnon pallokontrollia aikaiseksi ja ensimmäinen puolisko päättyy maalittomana. 4 Keijojen pelaajaan makaa kuitenkin KO-boksissa samalla kun haltiolla on kaksi loukkaantunutta. Keijo kiristää hammasta; nopeita haltioita vastaan olisi pelaajaetu ollut poikaa. Yksi neljästä tyrmätystä Keijosta nousee ja saadaan juuri 11 pelaajaa kentälle kuten myös Haltiat.

Haltiat potkaisevat pallon takakentälle korkeana ja petomies ryntää alle muttei saa koppia. Linjassa yritetään möyhentää haltioita mutta melko laihoin tuloksin. Palloa pelataan vasemman laidan kautta häkissä. Vaikka Keijoilla on merkittävä voimaetu, häkki pysähtyy kuin seinään ja etummasia Kaaos-sotureita kaadetaan. Valmetaja osoittaa harjoituksissa harjoiteltua suunnanmuutos-kuviota, jossa häkki siirretään viistosti kentän oikeaa laitaa kohti. Manööveri onnistuukin erinomaisesti mutta haltiat ovat myös nopeita ja eteneminen pysähtyy lopullisesti 5 ruudun päähän Punchlinen puolustuspäädyn maaliviivasta. Jääviileäkaappi hengailee pelin ratkaisuhetket keskiympyrässä karjuen: "kattokaa mua, oon saatana kentällä!". Keijon johdolla petomiehet yrittävät pärjätä ilman uusinta diivaansa ja alkaa kova mättäminen, jossa pitkin ottelua aiheuttanut Blodge-sidestep blitzeri Samuel Elf Jackson aiheuttaa suunnatonta päänvaivaa Keijoille ja lopulta pallon menetyksen. Samalla haltiat pelaavat pallon määrätietoisesti vapaalle pelaajalle ja juoksu toista päätyä kohti alkaa. Pelikellossa on n. 14 vuoroa tässä kohtaa. Tässä vaiheessa haltiolla on myös pelaajaetu kun pari petomiestä on tyrmätty ja minotauri mesoaa edelleen keskiympyrässä. Keijon väki saa hidastettua haltioiden etenemistä muttei estettyä. Käypä kuitenkin niin, että noitahaltia kompastuu GIFfiin maaliviivalla, re-rollit on poltettu, ja pallo heitetään takaisin keskiympyrään. Keijolla on vielä toivoa kun 16 vuoroa täyttyy ja mennään lisävuoroille.

Keijot saavat jotenkin pallon kaavittua kaaossoturille mutta eteneminen miesylivoimaa vastaan on mahdotonta, dodget ilman re-rolleja eivät tule kyseeseen ja petomiehiä putoilee. Valmentaja näyttää pelaajilleen kurkunleikkauselettä. Nyt prioriteettina on tappaminen, sillä muutoin palloa ei saada maaliin. Alkaa verinen kilpaa lyöminen joukkueiden välillä ja usean vuoron ajan Keijot saavat palloa suojattua. Myös muutama haltia saadaan kolkattua mutta yliote on silti haltioilla, yksi virhe ja nopeat suippokorvat keräävät pallon. Viimeinen niitti on Keijon tyrmätyksi tuleminen ja se, että kriittisellä hetkellä Peruna dodgeaa vahingossa ja kaatuu, minkä jälkeen noitahaltia on irti pallon kanssa. Ainoana vapaana pelaajana Minotaurilla on mahdollisuus ottaa sankarin viitta harteilleen mutta kaatuu blitzatessaan GIF-heittoon. Haltiat tekevät maalin vuorolla 32 ja sitä myöten voittavat ottelun.

Onnittelut Juusopille ja joukoille finaalipaikan johdosta! Siellä he kohtaavat voittajan ottelust Bamba Fever - Gorre United.

Edit: Pimentohaltiat ovat nykyään Perse-Erkin virallinen nemesis. Erkki kaadettiin 1. puoliskolla n. 6 kertaa linjassa. 2. Puoliajalla hän oli soturi, joka sai ensimmäisenä pallon menettäen sen myöhemmeen, ei ollu raasulla blokkia.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 702
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri


Paluu Middenheim Master's Blood Bowl League

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron