Peliä 13.6.2015

Keskustelu lauta- ja korttipeleistä. Peliesittelyt, hehkutukset, tarinat ja aikataulusopimiset sopivat tänne erinomaisesti.

Peliä 13.6.2015

ViestiKirjoittaja Visa » 08 Kesä 2015, 17:53

Hei kaikki,

olikin osan kanssa tuossa alustavasti puhetta että olen tulossa Hkyröön ensi lauantaina ja että voitaisiin pelailla mahdollisesti Ismolla jotain peliä/pelejä. Antti ilmoitti saapuvansa n. klo 20 paikalle, jolloin voisi tulla Civin ensivedot kyseeseen. Itse tulen iltapäivällä paikkakunnalle, jos aikataulu suo niin saattaisin ehtiä jo ennen tuota tulla jotain alkulämpöjä ottamaan.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 689
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Peliä 13.6.2015

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 08 Kesä 2015, 19:11

Jeo, Civin ihmettely alkaa noin klo 20.30 kunhan töiltäni kerkiän Ismon luukalille. Sitä ennen saatte pelailla mitä vain ja hyvä jos pelaatte! Civiin mahtuu peruspeliin mukaan neljä ja tänään kiinnostuksen peliä kohtaan osoitti Miksa. Eli meitä periaatteessa olisi riittävästi Civiä varten mutta esimerkiksi Aten kanssa voi pelailla jo ennen Civiä ja hakea sitä kuuluisaa "lämpöä". Atte kun ilmoitti myös, että Civi ei nappaa häntä.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Peliä 13.6.2015

ViestiKirjoittaja Visa » 11 Kesä 2015, 18:23

Ite voisin tulla mestoille kuuden maissa jos isännälle sopii. Mites Miksa, millon kerkeet? Saatan tarvita kyydin koskelta, tosin bussi ja polkupyöräkin varmaan kulkee. EDIT: ainii, et asu enää koskella. Ei tarttee kyyditellä Mikko :)
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 689
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Peliä 13.6.2015

ViestiKirjoittaja Visa » 14 Kesä 2015, 18:39

Hyvät pelit oli, kiitoksia. Ja muistakaa, tärkeintä ei ole voitto vaan ydintuho ;o

Itse pelissä on kyllä eeppisen pelin ominaisuuksia. Jos tykkää massiivisista lautapeleistä, taktikoinnista sekä pitkistä sessioista (ja ydinaseista) niin erinomainen valinta. Eclipseen verrattuna aika erilainen mekaniikoiltaan ja tunnelmaltaan vaikka samaan genreen lankeavatkin.

Raportinomaisesti, ysiltä illalla alettiin pystyttämään peliä ja kahden maissa lopeteltiin. Eka puolisko meni todella hitaasti mutta toinen jo paljon rivakammin. Virkeänä tuosta olisi varmana saanut enemmänkin irti, nyt meni vähän sumuiseksi ajattelu ja toiminta oli sen mukaista. Selvisin mittelöstä voittajana vähän vahingossakin, puolen pelin maissa Ismo oli hyvää vauhtia karkaamassa voittoon mutta varsinkin Antti kunnostautui johtajan suolaamisessa pitkin peliä ja n. neljä vuoroa ennen pelin loppua tuhosin yhden Ismon kolmesta kaupungista ydinkärjellä, mikä sinänsä oli moraalinen voitto. Tiedoksi tosin, uraania on pelissä varsin rajoitetusti tarjolla ja itse sain sitä melko onnekkaasti käsiini.

Lopputulos oli se että voitin scientific victorylla (keksin avaruuslentämisen teknologian) vuoroa ennen kuin Ismo olisi saman tehnyt. Antti olisi kahden vuoron päästä voittanut ylivertaisella kulttuurillaan. Melko tasaväkinen mittelö siis eikä kukaan jäänyt pahasti jalkoihin kun kukaan ei alkanut sotia julistamaan ennen kuin aivan viimeisillä kierroksilla. Aikainen sodankäynti muuttaisi pelin luonnetta varmasti suuresti kuten myös neljänen ja viidennen pelaajan lisääminen. Nälkää tähän jäi suuresti, ennen ensi kertaa pitänee 'tyytyä' tietokoneversioon.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 689
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri


Paluu Lauta- ja korttipelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron