MökkiCon 2019: The Infinity Cottage

Säännöt, foorumin tiedotteet ja Mökkicon suunnittelua.

MökkiCon 2019: The Infinity Cottage

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 29 Huhti 2019, 12:16

Kuva

Ja niin koitti päivä, jollaista ei oltu koettu ennen.... kun maan mahtavimmat nopanheittäjät yhdistivät voimansa pelien edessä, joita kukaan heistä ei voisi yksin munchkata läpi. Ja sinä päivänä syntyivät SAAMATTOMAT, pelaamaan pelejä joita yksin he eivät voisi voittaa. Vuosien kuluessa jäsenistö on vain kasvanut, mutta heidän saamattomuutensa ei koskaan karise pois. Saamattomat Kokoon!

Kenellä on paras supervoima? Kuka oppii että suuri voima vaatii suuren vastuun? Kuka vie kotiinsa ikuisuuskivet ja on Mjölnirin arvoinen?

-----------------

Eli kuten otsikosta voi päätellä, on aika taas kokoontua Sahalahden salaisiin saleihin- eli M. Järviniemen mökille- viettämään MökkiConia. Aikatauluista on ollut vähän puhe jo tuolla discordin puolella, ja ainoa konkreettinen ehdotus so far on ollut Viikko 29 eli 19.7.-21.7. Aikataulu menee tietysti aina Mökin omistajain ehdolla, mutta kommentoikaa tänne/discordiin tästä mahdollisimman pian niin saadaan lyötyä lukkoon päivät ja ajat. Ruokabudjetointi tehdään samalla tavalla kuin viime vuonna, eli noin 10 e per lärvi ja jokainen saa siitä syötävää oikein hyvin viikonlopun ajalle.

Näin ikään. Tästä on hyvä lähteä eteenpäin suunnittelemaan taas jälleen mainiota MökkiConia.

The End


Mulla ja Antilla on pelottavia ideoita roolipelihommien suhteen mökille!
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: MökkiCon 2019: The Infinity Cottage

ViestiKirjoittaja Jalakanen » 30 Huhti 2019, 14:32

Suurella todennäköisyydellä en ole tuolloin Pirkanmaalla.
Toki niinku toki lähtökohtaisesti toki haasteellista toki niinku toki sitä kautta toki niinku toki enään toki hässäkkä toki.
And something smart here in english. It's in english - not in finnish - so of course it's smart.
Avatar
Jalakanen
Bishop
 
Viestit: 407
Liittynyt: 04 Syys 2011, 11:17
Paikkakunta: Nahkalippis-City

Re: MökkiCon 2019: The Infinity Cottage

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 06 Touko 2019, 13:07

Ehdotettu päivämäärä taisi olla likimain ainoa, mikä sopi mökin isäntäväelle, Miksalvarez vois vahvistaa tämän ajatuksen. Kesä-heinäkuun taite on mulle huono, ja heinäkuun viimenen on Ropecon viikonloppu.

Siistiä lähteä taas mökille! Aten kanssa pohdittiin teemaa pitkään ja Miksan avulla päädyttiin tähän. Kaikkea hyvää ja kivaa luvassa teeman ympäriltä ja ulkopuolelta.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: MökkiCon 2019: The Infinity Cottage

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 25 Heinä 2019, 22:43

Mökki koettu. Konseptimme otti uusia askelia mökkiolympialaisten muodossa, kiitos vaan buffalolle olympialaisten houstaamisesta. Kisojen voittajalle, eli allekirjoittaneelle tuli kunnia jatkaa tätä perinnettä ensi vuodelle, joten valmistautukaa kisaamaan, jotain tyhmän hauskoja lajeja on jo mielessä (musta on parasta että tämmöset nuorisotyönohjaaja-plantut pääsee/joutuu tekeen tällästä lomalla). Muutoin aika tyypillinen reissu; jutustelua, ruokaa, jonkin verran pelejä. Mun ja Rosgakorin yhteistyömäinen roolipelisesiso toimi yllättävän kivasti, katotaan jos jotain samanhenkistä olisi tiedossa myös ensi vuonna. MökkiVisassa tuli nyt taukoa (olympialaiset korvasi nyt puuttuvaa tietovisaa) mutta olympialaisten kakkosella, Juusopilla, on vastuu siitä ensi vuodeksi. Niin ja badget oli superhienot! Niillekin saamattomille, jotka eivät päässeet paikalle on olemassa osallistujabadget, ne on vissiin Atella tällä hetkellä.

Vastuut on selvät ja ensi vuotta ootetaan. Se on sit kymmenes MökkiCon..

Syksylle on tiedossa ainakin yksi kokoontuminen, kun Kangasala HQ sulkeutuu luultavasti lokakuussa. Kutsumme K:n kanssa teitä kaikkia sitten paikalle, lisäinfoa myöhemmin kun keritään sumplia millon tämä voisi toteutua.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: MökkiCon 2019: The Infinity Cottage

ViestiKirjoittaja Visa » 26 Heinä 2019, 11:35

Mahtihyvät jutut oli, olympialaiset oli hauskat mutta oikea kultakimpale oli kyllä tuo PH-lihamylly, aivan briljantti setti!

Myös lauta- ja korttipelirintamalla oli sopiva määrä sähinää, uutta ja vanhaa pelattiin, hulluuden kirjaa vastustettiin ja Syväveden valtius ratkaistiin jälleen kerran. Sushi Go on mahtava peli.

Ainiin, ja kiitos kokille! <3
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 702
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri


Paluu Ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron