Herää SINÄ Saamaton!

Säännöt, foorumin tiedotteet ja Mökkicon suunnittelua.

Herää SINÄ Saamaton!

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 28 Tammi 2014, 18:42

Jep, juuri SINÄ.

Alku
Meidän toiminta on tällä hetkellä ihan hiton kuollutta. Meillä on yksi Pathfinder-kamppis joka pyörii, josta keskustellaan täällä hieman. Meillä on myös yksi Moduuli-kamppis, josta keskustelu on tosi niukkaa. Näitä lukuunottamatta foorumi on aika kuollut. 5 kuukauden aikana viestejä on tullut lisää alle 200 kappaletta. Ei sillä, että määrä korvaisi laadun mutta myöskään viimeisen puolen aikana ei ole saatu juuri muutakaan aikaiseksi. Marraskuun alussa meillä oli Hell Dorado-sunnuntai, johon osallistui itseni lisäksi Jalakanen, Rosgakori, Ismo ja Juhani. Edellä mainittujen roolipelikamppiksia on pelattu, mikä on kiva niille jotka osallistuu niihin.

Lyhyesti: jotain olisi tehtävä että toiminta ei jää vain Pathfinderin ympärille.

Miksi?
Hyvä kysymys. Jokaisella on varmasti jotain syitä siihen miksi foorumi-elämä ja saamaton-elämä on ollut hiljaista viime aikoina. Itselläni se johtuu koulusta: viimeinen kokonainen vuosi edessä, tehtäviä ratkottavaksi ja opinnäytetyötä koottavaksi. Vastauksia on varmasti monia mutta syyllisiä ei etsitä. Ken kokee piston sydämessään asian suhteen, että olisi voinut olla aktiivisempi, älköön siihen pistoon kuolko.

Mitä MINÄ voin tehdä?
Hienosti kysytty! Voit tehdä ihan mitä vain, että saataisiin jengiä koolle ja aktiviteetteja rullaamaan. Onko mielessäsi hieno seikkailu roolipeliin, jota voisi pelata kerran tai kaksi ja peli olisi ohitse? Hienoa, teeppä sille viestiketju, sano päivämäärä milloin pelataan. Haluatko ottaa vastuuta siitä, että kerran kuussa olisi lautapelipäivä, jossa olisi mahdollista pelata jotain lautapeliä porukalla? Hienoa, tee ketju, ehdota päivää ja pidä huoli, että kaikki on kondiksessa kun jengi olisi tulossa peliä pelaamaan. Kiinnostaisiko peli jostain genrestä muttet halua johtaa peliä? Ehdota jollekkin PJ-taitoiselle niin toiveesi voidaan toteuttaa. Blood Bowl-liiga olisi kiva, ehdota ja katso saatko kiinnostuneita koutseja mukaan.

Lyhyesti: toimi, kirjoita, ota vastuuta. Harrastuksen eteen saa vähän tehdä töitäkin.

Ja lopuksi..
Sain kivan muistamisen viime kesänä porukalta mökillä fb-sivun ja tämän foorumin perustamisesta ja siitä miten käytän aikaani touhuun "millä ei ainakaan naisia saa" (-Pyry P). Nyt toivoisin, että kaikki voisivat olla niitä jotka ottavat vastuuta ja laittavat hommaa toimimaan. Järviniemelle aiheesta jo puhuinkin pari viikonloppua sitten: mulla on viimeinen vuosi koulussa menossa ja esimerkiksi opinnäytetyö painaa päälle yhdessä viimeisen harjoittelun kanssa. Mulla ei riitä aika ja jaksaminen kaiken organisointiin, suunnitteluun ja järjestämiseen tällä hetkellä. Kevät tulee olemaan hektinen, kiitos harjoittelun ja opinnäytetyön. Kesällä taas olen neljällä leirillä töissä. Syksystä vähän helpottaa, toivottavasti. Siksi toivon, että myös muut jäsenet ottaisivat osaa enemmän peliporukkamme toiminnan suunnitteluun, organisoitiin ja järjestämiseen. Kommentoikaa, keskustelkaa, ehdottakaa ja toteuttakaa.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Herää SINÄ Saamaton!

ViestiKirjoittaja Visa » 28 Tammi 2014, 19:38

Morjes,

Antti, elä unohda Dresdeniä, menneen vuoden parasta rope-antia. Tosin nyt talvilevolla.

juu onhan tässä rauhallisempaa ollut, battleground-figut ovat jääneet pöydälle pölyttymään parempia sotia odottamaan. Itselläni ollut vähän se, että kaiken muun elämän ja yhden roolipelikamppiksen sujuva yhteen sovittaminen on ollut vielä helpohko tehtävä mutta vähän tietoisestikkin olen jättänyt muuta toimintaa vähemmälle ropettamisen kustannuksella koska kaikkea ei vain ehdi. Kun kalloisat kahleemme aikanaan päättyvät, voisin mielelläni pitää pienen tauon pitkistä ropekampanjoista ja keskittää pelaamistarmoni jonnekkin toisaalle. Mikko, yritetään taas pelata BG:tä tässä talven mittaan, se on hyvä peli jota tosin todetusti ei arkena töiden jälkeen kerkeä pelaamaan.

Uusiin rope-kokeiluihin olen valmis lähtemään mukaan pelaajana (tai vanhoihinkin: lamentations, kerp tai joku vielä jokerimpi...) mutta juuri nyt en jaksa ruveta organisoimaan itse suuresti.

Se mitä voisin ruveta organisoimaan, on Saamattomien talvitoimintaviikonloppu jonka voisi toteuttaa Pukarassa uudessa hunajatuotantorakennuksessa (tuttavallisemmin Sitko). Tämä voitaisiin toteuttaa vaikkapa tuossa maaliskuun alkupuoliskolla, täytyy tosin hyvissä ajoin ilmoittaa vanhemmille ja kysyä että sopiiko sinne mennä. Kesto väen ehtimisestä jne. riippuen voisi olla joko yksi tai kaksi yötä viikonloppuna. Itse tykkäisin sellaisesta rennosta ja vapaamuotoisesta lauta/figupelitoiminnasta, sitä on kovin vähän ollut tosiaan liikkeellä viime aikoina. Tokikin voidaan jotain muutakin tehdä.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 689
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Herää SINÄ Saamaton!

ViestiKirjoittaja Visa » 02 Maalis 2014, 20:49

Jaa aika hiljaiseksi jäi keskustelu.

Maaliskuu alkaa itseltäni sen verran ohjelmapainotteisesti että en tiedä kyllä repeääkö tästä. Ehkä pidetään sitten kevätfestivaali :D
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 689
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Herää SINÄ Saamaton!

ViestiKirjoittaja Viiksu » 08 Maalis 2014, 20:15

Heräsin mutta käänsin kylkeä
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Herää SINÄ Saamaton!

ViestiKirjoittaja Jalakanen » 15 Maalis 2014, 14:25

Tuon edellisen aivopierun hajussa voi vain todeta, että sivilisaatiomme pikainen tuhoutuminen on varmaa ja jopa suotavaa.
Jos lihaliike Reino Jokinen on sun ainoo menomesta
kyl maar jotain puuttuu sun katu-uskottavuudesta
Avatar
Jalakanen
Bishop
 
Viestit: 404
Liittynyt: 04 Syys 2011, 11:17
Paikkakunta: Nahkalippis-City


Paluu Ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron