Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

Keskustelut roolipeleistä ja pelatuista peleistä

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 23 Heinä 2012, 23:44

Jees minä kyllä tykkäsin tästä.

Hyvää settiä vaikka olikin melko tappelupainotteista. Korpinpesä itsessään on melko hieno paikka kaikessa karuudessaan ja tappelut itsessään oli kyllä ihan muikeuta. Kirves jorgan ja korppi ninjat varsinkin....peikoista puhumattakaan.
Tästä nyt vaan katsomaan, että mitä linnakkeen pohjakerroksissa on..

In-game talkista en nyt muista mitä aikasemmilla pelikerroilla on tullut sanottua, mutta ainakin tällä pelikerralla se oli Nazrak joka puhui, ei trolli Ismo. Sitten Nazrak-Halla suhde. Tässä nyt on tullut ainakin meikäläiselle esille se
että Nazrak ja Halla ovat käytännössä toistensa vastakohdat luonteidensa perusteella. Varsinkin Hallan temperamentti, äkkipikaisuus ja ajattelemattomuus tietyissä tilanteissa kyrsii Nazrakia. Tässä on kuitenkin kyse elämästä ja kuolemasta tietyissä tilanteissa. Myönnän, että en muotoillut viimepelikerran herjaa "pohjolalaisista" parhaalla mahdollisella tavalla, mutta meillä oli peikko nurkan takana joka Hallan puheiden mukaan korjasi haavojaan nopealla tahdilla. Adrenaliinia ftw. Ennen toisten sanomisten tuomitsemista voisi odottaa seuraavan pelikerran alkua aineskin sillä ainakin itselläni on tuosta luolastohumppaamisesta melko selvät sävelet mitä tulen sanomaat kun siihen tulee tilaisuus.

Nazrak kuitenkin on valmis suojelemaan tovereitaan viimeiseen hengenvetoon asti, mutta tällä hetkellä Nazrak käy väittelyä itsensä kanssa siitä, että onko Halla tajunnut tätä, arvostaako hän tätä vai onko hän karavaanille loppujenlopuksi vaaratekijä? Tuohon Antin kommenttiin, että "ollaan tunnettu toisemme jo kuukausia" niin eihän se todellakaan tarkoita, että toisesta täytyy välttämättä pitää? Jos siis asian esittää näin kärkkäästi.


Hmm tuolla saattaa olla muutama turhan terävä lause, mutta niiden ei ole tarkoitus olla teräviä. Kaippa tuossa nyt oli muutama pääpointti mitä pelihahmoni asiasta mietii. Otan muuten vastaan Alingment ehdotuksia jos sellasia joku haluaa ehdottaa (siis jos LN ei päde komitean mielestä Nazrakiin).
Pelikerta oli kuitenkin hyvä, tästä ei pääse yli eikä ympäri.....joten mennään ali!
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 24 Heinä 2012, 01:27

Juusiis mie esitin vain omia havaintojani ja kirjoitin niitä näkyville. Nekään eivät tietenkään oel absoluuttinen totuus aiheesta. Musta on ihan kiva jos pystytte pelaamaan erimielisyyksiä (kuten olette) mutta kunhan siitä ei tule peliä häiritsevää. Lähinnä mietin sitä, että onko tällä jotain pidempi kantoisia seurauksia tulevaisuuteen, tuleeko seikkailijoilla niin isoja erimielisyyksiä ettei yhteistyö enää toimi? Siinä tapauksessa hyvin roolipelatusta erimielisyydestä on tullut este koko pelaamiselle. :) Ihan vaan ajatuksena tulevan kannalta. Toisaalta, te kyllä myös kehutte toisianne esimerkiksi taistelun jälkeen mikä on hyvä juttu, sitä harvemmin näkee pelipöydässä.

Ismo kirjoitti:Tuohon Antin kommenttiin, että "ollaan tunnettu toisemme jo kuukausia" niin eihän se todellakaan tarkoita, että toisesta täytyy välttämättä pitää?
*snip* Otan muuten vastaan Alingment ehdotuksia jos sellasia joku haluaa ehdottaa (siis jos LN ei päde komitean mielestä Nazrakiin).

Lähinnä sen verran täytyy pitää tahi sietää, että pelaamisesta tulee jotain, kuten tässä viestissä ylempänä kirjoitin. :)

Puheet aligmentista ei tullut esille siksi, että joku pelaisi aligmenttiaan väärin tai sitä pitäisi vaihtaa, tein huomion että yleensä Kaaos-Laki ovat vastakkain, kun nyt on Neutraali-Laki. Mielestäni on hyvä, ettei aligmentteja tuijoteta liikaa ja aleta miettimään "meneekö tää nyt aligmentin mukaan".

Lähinnä pointtina tässä siis se, että tärkeintä on notta kaikilla on mukavaa pelatessa. Jos joku ei erityisemmin nauti isojen egojen yhteenotoista pelin sisällä niin sillon mielestäni niitä tulee välttää. Mulla ei ongelmaa, kuhan ei vaikuta peliä hajottavalla tavalla koko loppukamppikseen. :)
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Miksalvarez » 25 Heinä 2012, 12:29

Yeehaw, olipas eeppinen kirja numéro 2! Korpinpesä oli tuulahdus vanhanajan luolastogrindauksesta mikä ainakin meikäläistä miellytti kovasti, sillä samalla tarina oli läsnä ja meillä selvä päämäärä minkä vuoksi taistelimme. Vaarallisia kohtaamisia toisensa pelään ja Onin kanssa rupesi jo puntti totisesti tutisemaan (kauttaaltaan tyylikkäitä vihollisia, etenkin ninjoista+ninjanaikkosesta pisteet, perus mookeiksi olivat mukavan haastavia ja tyylikkäitä!)
Itse mietin jo että Ulf ei välttämättä löydy enää elossa mutta saatiinpa kunnon onnellinen päätös toistaiseksi, karavaanikin kun on vielä kunnossa :)
Hallalle vitsin/herjanheitosta ainakaan Titoksella ei ole päämääränä ollut Hallan loukkaaminen, sillä Titos on alkanut pitää tästä pohjalaisnaisesta! Huumorin tekeminen näissä olosuhteissa joissa kuolema on lähellä eikä muuten paljon naurata on vain päämääränä. Tietenkin jos Halla sanoisi että oikeasti nyt riittää niin Titos miettisi tekemäänsä ja pahoittelisi. Toisaalta, eipä kukaan "eteläinen" varmaan vastaavassa tilanteessa Olisi sanomatta mitään LKVK:sta!
Alignment-touhuun/Nazrakin ja Hallan kinaan taas (vaikka onhan tässä ollut hieman CG-LN headbuttingiakin, lähinnä siinä kun Titos halusi murtautua Huurajuoksijoiden majaan), kyllä Titos koittaa toimia sovittelijana jos meno alkaa mennä liian hostileksi näiden kahden välillä. Titoksen mielestä tarkoitus pyhittää keinot, etenkin kun pyritään pelastamaan ihmishenkiä. Mutta silti toveria ei jätetä taistelukentällä, sillä siinä vaiheessa kun luottamus siitä lähtee on ryhmämme toiminta todella hataralla pohjalla. Yritän siitä muistuttaa näitä kahta jos tunteet vielä kuumenevat. Kannattaa muistaa kultainen sääntö tässäkin asiassa :)
Taas ne kaksi kirjainta hahmolomakkeessa ovat.. no niin.. Ei tuijotella niihin liikaa. Hahmon teot tuovat ainakin omalta osaltani hahmoni ajattelun/"tuomion" tämän ylle. Jos uhkailee vankeja ja on valmis tappamaan nämä, se luo tietyn kuvan kun taas harkitseva ja diplomaattinen kohtelu toisenlaisen. Titos on yleensä puhumisen ja neuvottelun kannalla vaikka on tietysti huomannut että kaikki eivät ole ehkä aivan samaa mieltä keinojen osalta. Mikä on tietysti täysin okei! Pelaajana olen sitä mieltä että on rikkaus että kaikilla kolmella hahmolla on tietty oma "tyylinsä" eikä liikaa mennä toisen pään mukaan. Omia mielipiteitä on oltava.
Tässä jotain selitystä, kiitokset joka tapauksessa pelikerrasta! Toivottavasti nähdään vielä ennen teidän conireissua! :)
"Et sinä tule, viimein sen hyväksyn
mut kuinka yksin yöstäni selviydyn?
Et sinä tule, olkoon se päätös sun
on silti rikki, maailma tänään mun,,,"
san. Upi L.
säv. Pablo de R.
Avatar
Miksalvarez
Setlementti I
 
Viestit: 455
Liittynyt: 27 Elo 2011, 15:55
Paikkakunta: Tanpere

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 25 Heinä 2012, 12:35

Molemmat kaksi edellistä pelikertaa ovat olleet mainiot. Korpinpesä on hauska paikka, tyylikäs kuin mikä! Itseäni edelleen kiehtoisi jatkaa matkaa sinne kartanon taakse, mutta pirun korpit.....

Tappeluita on ollut kyllä runsaasti, ja ei se haittaakaan. On ainakin tajunnut omien resurssiensa rajat kunnolla. Parhaiten on mieleen jäänyt taistelut Karhumies-kirves-Jorgania vastaan, Gotin kuoppaloitsut ja Thorborg-taistelu. Välillä väsyttää ja vituttaa, ja se on aina sääli, mutta ei sillekkään voi mitään. Thorborg-taistelu oli todella vaarallinen, ja ilman Spiveytä olis voinut käydä hullusti. Nyt on kuitenkin Miekka ja Ulf (Halla : "grau~") mukana ja viholliset paketissa. Tästä on hyvä jatkaa. Jäätyneiden varjojen yä oli kyllä hyvä kirja. Ei ihan yhtä hyvä kuin edellinen, mutta silti.

Nuo uhkialu/tappojutut on vähän tuollasia. Hallalla ei ole mitään probleemaa tappaa ketään taistelussa, mutta tajuton vanki on asia erikseen. Kunniahan siinä menee, ellei sitä tietysti pyydetä. Halla on vähän herkkänahkainen joissakin asioissa, mutta kyllä se siitä.

Kalsgardissa vikat ostokset ja ja vähän vielä turistia leikitään, eiks jeh?
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 25 Heinä 2012, 20:31

Toinen kirja oli kyllä mainio, mitä nyt hieman kaikki ympäriinsä juokseminen turhautti, mutta muuten kyllä hyvää settiä. Nyt sitten mielenkiinnolla katsoo, että mitä tapahtuu kun joudutaan täysin tuntemattomalle seudulle (jos joudutaan).

Pelikerta itsessään oli kyllä hyvä, Korpinpesä saatiin mukavasti koluttua läpi ja silleen. Kieltämättä Shuishenin löytyminen hemmetin kaivosta oli hieman wtf momentti ja se sitten myös että pentele osasi puhua, mutta varsin tyylikäs veijari jos ei muuta :P Riimuvelhosta en sano mitään muuta kuin että alan saada trauman tiettyyn loitsuun. Loppubosse taas oli kyllä aikas härski taktiikan puolesta. Henk.koht en kyllä näe miten oltais voitu se voittaa ilman Spiveya ja säälin niitä jotka jättivät hänet tyrskyvalliin. Huurahurtta oli ihan mukava tuttavuus, hitto kun ei tajunnu rekrytoida sitä mukaan. Ulf nyt jäi hieman bliisuksi kun loppu mentiin hieman pikakelauksella, mutta ihan jännältä veikolta vaikutti.
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Miksalvarez » 26 Heinä 2012, 12:17

Ismo kirjoitti: Huurahurtta oli ihan mukava tuttavuus, hitto kun ei tajunnu rekrytoida sitä mukaan.

Huurahurtta vetämässä panssarivaunua jonka katolla on ballista... Drool
"Et sinä tule, viimein sen hyväksyn
mut kuinka yksin yöstäni selviydyn?
Et sinä tule, olkoon se päätös sun
on silti rikki, maailma tänään mun,,,"
san. Upi L.
säv. Pablo de R.
Avatar
Miksalvarez
Setlementti I
 
Viestit: 455
Liittynyt: 27 Elo 2011, 15:55
Paikkakunta: Tanpere

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 26 Heinä 2012, 21:33

Miksalvarez kirjoitti:
Ismo kirjoitti: Huurahurtta oli ihan mukava tuttavuus, hitto kun ei tajunnu rekrytoida sitä mukaan.

Huurahurtta vetämässä panssarivaunua jonka katolla on ballista... Drool


Kuva
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 26 Heinä 2012, 22:31

Rosgakori kirjoitti:
Miksalvarez kirjoitti:
Ismo kirjoitti: Huurahurtta oli ihan mukava tuttavuus, hitto kun ei tajunnu rekrytoida sitä mukaan.

Huurahurtta vetämässä panssarivaunua jonka katolla on ballista... Drool


Kuva



NO............just no.....
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 02 Elo 2012, 11:44

Jäi Ropeconin takia kommentoimatta sitä edellistä pelikertaa. Korpinpesä on mulle ittelle yksi mielekkäimistä luolastoista, tykkään sen rakenteesta ja simppeliydestä todella paljon. Pelikerta meni nopeasti lähes kaikkien Korpinpesän luutnanttien voittamiseen (ainoastaan Kirves-Jorgan oli voitettu jo aiemmin) ja tuli (taas) taistelupainotteinen pelikerta. Kuitenkin koin, että taisteluissa oli vaihtelua eikä oikeastaan kuin tuo Thorborg/Kimandatsu-taistelu ollut todella vaarallinen ja kuluttava. Spivey oli (taas) melkoinen "band-aid-kit" mutta ehkä se oli ihan hyvä juttu, teidän ei tarvinnut koko aikaa juosta nukkumaan ettekä myöskään kuolleet johonkin tyhmään. Miksa tai joku teistä kommentoi, että "voi niitä jotka jättivät Spiveyn Tyrskyvalliin", vastauksena tuohon että joissain ryhmissä on Korpinpesän kohdalla 6-tasoinen pappi, joka hoitaa parantamisen noin tuplalla teholla verrattuna Spiveyhyn. ;) Mutta Thorborg/Kimandatsu kaatui ja olen tuohon taisteluun tyytyväinen, haastava ja (toivottavasti) loppuun asti jännittävä. Hieman itseltä ehkä söi fiilistä väsymys ja ainakin kahden pelaajan turhautuminen väsymykseen ja epäreiluun viholliseen mutta näitä tulee.

Kiitoksia tuosta pelikerrasta ja siitä kirjoittamista kommenteistanne. (:
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 02 Elo 2012, 11:59

Eilinen pelikerta oli Ropeconin jälkeen rautaa. Pieni aloituksen myöhästyminen ei oikeastaan haitannut mua, koska se rajasi pelikerran puhtaasti henkilösuhteiden ja juoksevien asioiden hoitamiseen Kalsgardissa. (Tämän pelikerran lasken menevän vielä Mekanismissa 2. kirjan alle, koska oikeasti ei tullut mitään sellaista joka ei siihen kuuluisi) Tykkäsin pelikerrasta kovasti, koska parin pelikerran tauon jälkeen pääsin taas pelaamaan noita "tärkeitä" eph:ita sekä muita toimijoita kaupungissa. Taistellessa ei jaksa miettiä jokaisen vihollisen murretta ja puheenpartta kauhean tarkasti. Sen sijaan karavaanin henkilöiden kanssa puhetyylillä ja tavalla on merkitystä, tykkään kovasti siitä että joudun haastaan itteäni muistamaan nuo persoonat. Jos Ulf jäi edellisellä kertaa hieman etäiseksi statistiksi niin tällä pelikertaa sitten saitte vähän enemmän kuvaa tästä oppaastanne. Mun ainoa pelko on, että Sandrun ja Ulfin puhetavat on liian lähellä toisiaan?

Kokonaisuutena oikein hyvä pelikerta, jossa toivottavasti oli vähän kaikkea kaikille. Hallan veljien saapuminen oli oikeastaan ainoa juttu minkä olin suunnitellut etukäteen (ei kestänyt 1.5 tuntia) ja sekin toimi ihan kivasti. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 02 Elo 2012, 16:12

And with that, I have closure. - Dr. John. A. Zoidberg


Terve ja kiitos kaloista! Tämä oli hauskaa. Ei mitään liian hienoa, vain ässää roolipelausta joka taholta. Veljien tuleminen oli kiva juttu, nyt Halla voi avoin mielin lähteä matkaan yli kruunun. Myös Snaewald-kohtaus oli hyvä, saatiin vähän closurea. Jatkoa seuraa, nyt olen turbombi kuin koskaan! Muahahahha!

Thorfinn Ja Torleigh. Alemman kuvan kaksi sisimmäistä mieshahmoa vastaavat kuvausta. Välissä vaikka vanha äitimuori.
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 04 Elo 2012, 10:45

Jees hyvä pelikerta kyllä, vaikka olikin täyttä ropetusta. Tässä tulee kyllä tuo kolmen pelaajan vahvuudet hyvin esille, kun kellekkään ei tule tylsää momenttia, tai ainakaan mulle ei tullut.
Omalta osin tykkäsin kyllä kaupungilla juoksentelusta ja erityisesti tykkäsin kyllä ropetuksesta Ameikon kanssa. Saatiin tuokin nyt pois päiväjärjestyksestä. Treenit Titoksen kanssa oli kyllä
ihan mukavaa past-timea ja Hallan veljien saapuminen oli vähän WTF momentti, varsinkin kun olin Nazrakina jo valmiina vetämään niitä kuuppaan. Ihan jees kuitenkin, jatkoa odotellessa.
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Miksalvarez » 04 Elo 2012, 14:15

Oujees, ei tässä oikeastaan ole mitään mitä ei olisi jo sanottu, mukavaa ropettamista ja uuteen matkaan valmistautumista. Hallan veljien saapuminen oli hieno hetki, vaikka myös Titos jo hetken luuli että kohta painitaan. Ylipäätään kunnioitettavaa suorittamista PJltä EPH:iden suhteen, määrällä ei ole koitettu korvata laatua vaan kaikki ovat olleet persoonia! Ulf ja Sandru ainakin mulle ovat olleet aivan eri tyypit, tervakeuhko-Ulf kuulostaa juuri rohisevan mainioilta ja Sandru taas, no sopivan varisialaiselta :D
En saa jadevaltiaan pelaajabookkia auki nyt hupelimella joten en kommentoi karavaanausta vielä perinpohjaisesti, se fiitti olisi kuitenkin hyvä millä karavaanin saa suojarinkiin?
"Et sinä tule, viimein sen hyväksyn
mut kuinka yksin yöstäni selviydyn?
Et sinä tule, olkoon se päätös sun
on silti rikki, maailma tänään mun,,,"
san. Upi L.
säv. Pablo de R.
Avatar
Miksalvarez
Setlementti I
 
Viestit: 455
Liittynyt: 27 Elo 2011, 15:55
Paikkakunta: Tanpere

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 08 Elo 2012, 15:21

Kohtuullinen pelikerta tämä tiistainen pelikerta. En ihan ole omaan panokseeni tyytyväinen, siihen karavaanin rakentamiseen meni hieman liikaa aikaa ja olin hieman teidän toiveista tietämätön. Lähinnä siten, että olisitteko halunneet nähdä Myrskykeihään kukkuloita enemmän, roolipelata enemmän kohtauksia eph:iden kanssa vai reissata kirjan "viralliselle" tapahtumapaikalle nopeammin. Tälläinen epätietous vähän varjosti eilistä mutta kun päästiin Urjukiin niin itselle ehkä vähän selveni homma, kun pääsi tuonne "suunnitellulle" alueelle. Tämän päiväinen peli onkin sitten jo helpompi hoitaa kun ollaan jo tapahtumapaikoilla. Te veditte eilen hyvin, omaan suoritukseeni en ihan ole tyytyväinen. ^^"

Karavaani taistelu oli kiva, tuntuu toimivan ihan mukavasti tuo "vuorossa oleva pelaaja kuvailee mitä tapahtuu" ja osittain myös päättää mitä tapahtuu. Ra'e ja hänen jääjättiläisensä oli hauska kohtaaminen, vaikka meinasin tukehtua siihen murina-puhumiseen. Hauskaa oli muutenkin, tännään lissää.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 08 Elo 2012, 15:56

Vaikka alku oli hieman tylsä/kankeaa numeroidenpyörittelyä karavaania varustaessa, niin tästä kuitenkin päästiin yli. Matka on alkanut ja tyylikäs maa edessä. Nimet ovat olleet erityisen hienoja, samoin kohtaaminen jättiläisten kanssa. Vaikka Hallalla on avoin mieli, jokin tässä maassa saa hänet varuilleen ja pelkäämään. Jotenkin se on nuo nimet.

Tänään lisää!
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Miksalvarez » 09 Elo 2012, 14:09

Aajee, olipa kiva päästä reissaamaan pari pelikertaa hyvällä tahdilla, vaikka ei ihan sinne päästykään minne PJ olisi tovonut :D
Karavaanin stattipyörittely oli/on kieltämättä vähän meh. Voisinkin siksi ilmoittautua PJ:lle vapaaehtoiseksi tekemään tuota mitä viimepelikerralla jo aloittelin, eli pitämään kirjaa karavaanin tavaroista, ruuasta ja niin edelleen. Matkatessa myös hahmot oppivat lisää, ja seuraavalla täydennyspaikalla osaamme jo paremmin suhteuttaa ruoka- ja muut tarpeet. Koska sinnehän päästään, right ? Mielestäni kuitenkin koko selviytymisaspekti on jännä, ja vaikka toivon tietysti ettemme näänny nälkään niin ruoan hankinnan ei tarvitse olla yhtään helpompaa jatkossakaan.

Hieno kohtaaminen muuten sekä tuhottu, että kannibaalikylässä. Moraalisia ratkaisuja, ja jotenkin päässäni soi rammstein koko ajan.. (tekivät pilkkaa, taisi olla juuri eskomoista jotka joutuivat turvautumaan kannibalismiin)
Hyvää mehua, tätä lisää! Kimeera olikin sitten Nazrak show mikä toisaalta oli aivan hemmetin tyylikästä. Titoksen Nazrak-arvostus nousi entisestään ja aivan oikea henkilö kantaa Suishenia hänen mielestään.
Edelleen mainitsemisen arvoista on kuinka mukavasti ropetus niin EPH:iden kun pelaajahahmojen välillä sujuu. Se on nannaa. Sitten kun vielä olisi craft wondrous items kykyä niin saisi käytettyä koko pitkän matkan hyödyksi .. ;D
"Et sinä tule, viimein sen hyväksyn
mut kuinka yksin yöstäni selviydyn?
Et sinä tule, olkoon se päätös sun
on silti rikki, maailma tänään mun,,,"
san. Upi L.
säv. Pablo de R.
Avatar
Miksalvarez
Setlementti I
 
Viestit: 455
Liittynyt: 27 Elo 2011, 15:55
Paikkakunta: Tanpere

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 10 Elo 2012, 16:35

Qallupilluk! Vetehisiä! Kimeiramursu! Kannibaaleja! Peikkoja!

Siitä on hienot pelikerrat tehty. Jotenkin tuo autio tyhjyys tuolla jäätiköillä tekee tuosta paikasta jotenkin paljon karmivamman, ei tuntuisi samalta jossain etelän metsissä. Hirviöt eivät ole ainoa asia jotka koittavat tappaa-ympäristö on kaikkein vaarallisin vihollinen...

1. Erutakikylä oli hieno. Pikkuhiljaa aletaan tajuamaan että paikkaa ei olla hylätty, vaan asukkaat ovat teurastettu ja syöty tai sitten he ovat muuttuneet veden väeksi. Qallupilluk on yksi hienoimmista vihollisista tähän mennessä! Taistelu oli myös hieno. Vetehiset on hienoja vihollisia-isoja mutta eivät tuskaisen vaikeita tappaa.

Kimeiramursu on ihan omaa luokkaansa.

2. Erutakikylä olikin sitten....noh. Aluksi vaikutti suorastaan turvaisalta satamalta. Mutta sitten, kun kannibalistiset taipumukset alkoivat nostaa päätään niin.....*shudder*. Vielä jos niitä olisi ollut enemmän kuin meitä. Halla oli aika lähelle täydellistä raivokohtausta, mutta onnistui pidättelemään sitä. Kohtauksessa oli tunnelmaa ja paniikkiratkaisut kohteliaiden kannibaalien ja panikoivien pc:iden kesken oli aivan loistava.

Peikot olivat myös hyvä loppuvääntö. Oikealla taktikoinnilla selvittiin vain säikähdyksellä.

Me olemme liian matalalla tasolla kohtaamaan Wendigoa. Olemme liian matalalla tasolla kohtaamaan wendigoa. Olemme liian...

Nyt odotellaan sitten vaan sitä kun johonkuhun iskee nuha.
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 11 Elo 2012, 20:50

Vaikkei päästy sinne mihin olisin halunnut (Iqaliat) niin oli kyllä mainio pelikerta! Oli erilainen kuin kaksi edellistä ja pääsi kunnolla revittelemään Kruunun tapahtumien kanssa. Järvikylän vesikauhut, kimeira, kannibaalit! Ah, että mie tykkään noista, kaikki sopii niin hyvin tuonne missä ollaan, pj oli lukiessaankin innostuksen vallassa, saati sitten pelatessa. Tykkäsin myös teidän otteista, erityisesti tykkäsin kimeira tappelusta joka oli hyvin epäreilu teidän osaltanne mutta silti sellaista harmistusta ei ollut nähtävillä. Samoin kannibaalileiri oli mainio kohtaaminen, koska siitä olis helposti voinut tulla taistelukohtaus mutta Titos ja Nazrak hoiti homman tyylillä. Qallupilluk on yksi suosikkihirviöitäni tässä AP:ssa, sopivan kauhea tuon muuttavan kosketuksensa kanssa (keksin vasta jälkeenpäin miten siitä olisi saanut n. 10 kertaa kauheamman, inhottavamman ja "creepymmän" mutta aina ei voi voittaa).

Karavaanitaistelu toimii tuollaisena ihan kivasti, mitä nyt ne peikot kaatui ihan liian helposti.. Pitää vähän kattoa mitä tulevaisuudessa tehdään ton karavaanitaistelun osalta, ehkä vois testailla vähän toisenlaista settiäkin. Mutta tosiaan, kaikin puolin hyvä pelikerta, toivottavasti nyt ei tulis kauheaa taukoa pelaamiseen koska jäi tosiaan vähän "kesken" tuo edellinen pelikerta.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 13 Elo 2012, 15:52

Jees ihan vänkä tuo tupla-pelikerta. Omasta mielestä ehkä kamppiksen taso laski "vain inasen" kun päästiin kolmanteen kirjaan. Ihan vaan sen takia kun se nyt vaan on matkustusta. Itse kaipaisin enemmän ropetusta karavaanin sisällä, mutta hyvin on kyllä mennyt tähän asti. Tuossa matkaamisessa on kyllä haastetta, sen sanon. Siis PJ'lle.

Paikka on osoittanut kyllä karuutensa aikas mukavasti, itse oon tykänny siitä miten varusteet on kokoajan vähissä ja silleen. Kunnon survival meininkiä :)
Järvikylän vesi möllit ja peikot oli kyllä aikas härskejä möllejä ihan tunnelman puolesta ja koko kylän tunnelta oli kyl ihan jännä. Tykkäsin.
Kannibaalikylä oli taas erittäin hieno kohtaaminen, ihan vaan sen takia, että saatiin taas osoitus siitä, miten karu tämä paikka oikeesti on ja silleen.
Kimeira oli hieno vaikka selvittiinkin melko helposti, kiitos Hallan :) Mursuja FTW
Karavaanitappelu oli ihan ok, mutta tuo systeemi on kyllä aikas keskeneräinen kuten todettiin pelikerran jälkeisessä keskustelussa. Perjaattees mentiin ropetuksella se läpi.

Loppupeleissä hyvää menoa, mutta enemmän ropetusta ja tilanteita matkaamisen aikana olis mun toivelistalla. Tiedän että hiukan hankala pyyntö, mut oon hankala :)
Ainut asia ehkä mikä hieman kismitti oli sen lohari panssarin löytäminen, ainakin musta tuntui että pelaaja käytännössä loottas se eikä pelihahmo.

Ja Shuishen..........se vaan osaa yllättää......
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Jadevaltias: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 14 Elo 2012, 15:58

Ismo kirjoitti: Itse kaipaisin enemmän ropetusta karavaanin sisällä, mutta hyvin on kyllä mennyt tähän asti. Tuossa matkaamisessa on kyllä haastetta, sen sanon. Siis PJ'lle.


Loppupeleissä hyvää menoa, mutta enemmän ropetusta ja tilanteita matkaamisen aikana olis mun toivelistalla. Tiedän että hiukan hankala pyyntö, mut oon hankala :)


Ropetus on kiinni lähinnä meistä, meidän pitäis ottaa enenmmän kontaktia NPC:ihin. Ei me niin mielenkiintoisia olla että kaikki tulee meille aina juttelemaan.

Ainut asia ehkä mikä hieman kismitti oli sen lohari panssarin löytäminen, ainakin musta tuntui että pelaajaAtte käytännössä loottas se eikä pelihahmo.


Peliteknillistä hyötyähän tuosta ei minulle mitään ole, koska en voi loitsia sen kanssa, sitä ei voi työstää toiseen muotoon ja kaikki rahat muutenkin jaetaan joten myymisestä ei ole iloa. Halla on viikinki-skaldi (lue=Bardi) joka elää tarinoiden kautta ja suurien sankarien maineikkaassa maassa. Tottakai hän innostuu jos löytää jotain niin hienoa kuin lohikäärmeen suomuista tehdyn haarniskan!
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

EdellinenSeuraava

Paluu Roolipelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron