[SD] Kommentit pelikerroista

Keskustelut roolipeleistä ja pelatuista peleistä

Re: [SD] Kommentit pelikerroista

ViestiKirjoittaja Visa » 19 Touko 2013, 20:56

Tältä pohjalta on varmana itsekkin parempi taas lähteä rakentelemaan seuraavia hahmoja, eiköhän seuraava suunnitella vähän järkevämmältä pohjalta.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: [SD] Kommentit pelikerroista

ViestiKirjoittaja Pyry » 19 Touko 2013, 23:12

Hiiohoi!
Blue_Hill kirjoitti:Devian ja Pyry
Devian oli suoraviivainen ja sikäli erikoinen hahmo Pyrylle, että kaverista ei saanut huumoria irti oikein millään. Tämä siis kun vertaa Jalaxiin ja Faenoriin. Jos vertailua jatketaan niin näen tavallaan sellaista aikuistumista sun pelaamisessa, joka varmasti näkyisi vielä selvemmin kamppiksessa jota pelattaisiin tasaisella tahdilla ja olisi enemmän juoni- kuin taisteluvetoinen. Halu etsiä erilaisia ratkaisuja on aina mun mieleen ja tunnistan meissä samankaltaisuutta siinä, että pj:n "tarjoama" vaihtoehto tai muiden suosima vaihtoehto ei läheskään aina kelpaa ratkaisuksi. Ilolla katselen pelaamistasi.


Juu komppaan kyllä tätä aikuistumis-juttua tietyissä määrin. Justiinsa aikaisempien hahmojen kanssa ollut vähän sitä, että on ollut samanlaisia pellejä kuin itse, joten välillä meni helpommin offtopic-läpänheitoksi, mikä nyt ei ole paha juttu IMO, kunhan ei mene liiallisuuksiin. Ja tottakai roolipelaaminen vaikuttaa aikuismaiselta, kun pelaa hahmoa, joka itsessään ei ole mikään kävelevä vitsikirja.
En kyllä loppujen lopuksi siis puhuisi kovinkaan suuresta aikuistumisesta, koska epävitsikkyys oli lähtöisin hahmosta. :D
Hmm, "Halu etsiä erilaisia ratkaisuja"... Jjjjooo, sinänsä kyllä. Pelasin Deviania juurikin tällaisena suoraviivaisena, kylmänä ammattitappajana, joka myöskin oli jossain määrin kärsivällinen,(Devian olisi voinut odottaa puskassa mahdollista kohdetta rankkasateessa tuntitolkulla) joten tottakai ratkaisutkin olivat tällöin sellaisia, ettei aina mennä kirjan mukaan
Blue_Hill kirjoitti:Rakentavana palautteena sanoisin, että anna muillekkin tilaa pelata omaa hahmoaan rauhassa ja omalla tyylillään, oli se tyyli sitten hitaan pohtiva tai kärkäs kommentoija. Pj usein jakaa valokeilaa mutta taitava pelaaja osaa myös antaa toisen ottaa sen valokeilan rauhassa.

Juu, tämä muiden päälle puhuminen kärkkääseen sävyyn oli pelkästään roolipelaamista, mutta tosiaan, pari kertaa jälkikäteen jäi mietityttämään, että pitäisi ropettaa vähemmän siinä mielessä, että juurikin saa muutkin puheenvuorot :D
Blue_Hill kirjoitti: Erityisenä kehuna se, että Pyry puhut aina hahmossasi.

Kiitosta, Tähän juuri olen pyrkinyt!
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts."
Pyry
Knight
 
Viestit: 184
Liittynyt: 27 Elo 2011, 19:20

Edellinen

Paluu Roolipelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron