Manse Files [Dresden Files]

Keskustelut roolipeleistä ja pelatuista peleistä

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Visa » 08 Syys 2013, 19:32

Kiitokset pelikerrasta, hauskaa oli ja juonikin eteni taas hieman! Harrikin on nyt melko vakuuttunut siitä että jotain omituista on tekeillä Tampereen kaupungissa :D

Ghouli oli todella hämmentävä tapaus, Harri oli kohtaamisen jälkeen melko shokissa (vaikkei ehkä ihan parhaalla tavalla näkynyt pelaamisestani...)

Kahden rintaman peli oli toisaalta ihan viihdyttävääkin varsinkin niiltä osin kun kohtaukset olivat sopivan mittaisia ja Antti teki hyviä cliffhangereita :p Tällä kertaa
split the party toimi mielestäni ainakin viihdykkeen kannalta hyvin itselleni, PJ:lle tuo toki lisää homman haastavuutta varmasti.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 11 Syys 2013, 20:34

Kyllä se juoni sieltä näyttäisi hahmottuvan, nyt oikeasti (ehkä) tiijän mihin tämä osa tarinaa tulee päättymään. Tämä on selvästi pelinavaus, esitellään jengiä ja tapahtumapaikkaa sekä "liimataan" teidän hahmot kiinni yliluonnolliseen maailmaan. Tämä peli kuitenkin tykkää siitä, että samoilla hahmoilla jatketaan useita "tarinoita" ja maailma ympärillä muuttuu tehtyjen valintojen mukaan. Seuraava pelikerta kyllä näyttää mihin tämä esittelyjakso tulee päättymään, mulla on vahva visio. Ollaan lähdetty pois mun alkuperäisestä ideasta MUTTA se ei haittaa, sitä voidaan käyttää sit vähän myöhemmin tulevissa peleissä kun tätä jatketaan.

Visa kirjoitti:Kahden rintaman peli oli toisaalta ihan viihdyttävääkin varsinkin niiltä osin kun kohtaukset olivat sopivan mittaisia ja Antti teki hyviä cliffhangereita :p Tällä kertaa
split the party toimi mielestäni ainakin viihdykkeen kannalta hyvin itselleni, PJ:lle tuo toki lisää homman haastavuutta varmasti.

Joo siis ylättävän hyvin toimi kahden rintaman peli. Pekolle oli mielekkäitä kohtauksia verrattuna edelliseen ja saatiin porukka taas kerran kokoon. Haluan nähdä miten Pekko soluttautuu Harri&Joonas kaksikkoon, joka on oikeastaan koko pelin ajan toiminut yhdessä. Katsotaan tuleeko joskus tulevaisuudessa uusi jako, esimerkiksi Harri yksin ja Pekko&Joonas kaksikko. Kuten Linnalla jo totesin, Dresden Filesin tyyppinen peli toimii paremmin split the party-pelaamiseen kuin moni muu peli.

Mitenkäs pelin systeemi alkaa hahmottua teille? Ehkä sellaisen muistutuksen annan teille, että saatte ihan vapaasti viedä peliä siihen suuntaan kuin haluatte. Käyttäkää aspektejanne myös negatiivisessa mielessä ja olkaa valmiita ns "kusemaan omiin muroihinne". Miksi? No koska se on siistiä, luo varmasti mielenkiintoisia kohtauksia ja saatte siitä fate pointteja. Teillä on kaikilla sellaisia aspekteja, joista voi luoda ongelmia helposti.

Tästä on hyvä mennä eteenpäin. Pyryn kommentti pelikerran jälkeen lämmitti mieltä, kiitoksia kovasti.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Pyry » 18 Syys 2013, 02:13

Blue_Hill kirjoitti:Käyttäkää aspektejanne myös negatiivisessa mielessä ja olkaa valmiita ns "kusemaan omiin muroihinne". Miksi? No koska se on siistiä, luo varmasti mielenkiintoisia kohtauksia ja saatte siitä fate pointteja. Teillä on kaikilla sellaisia aspekteja, joista voi luoda ongelmia helposti.

Joooo, jos tylsältä näyttää, niin kyllähän sitä voisi käyttää tuota "Useimpien yliluonnollisten tahojen etsintäkuuluttama"- aspektia D: no ei ny, mut joo jotain voisi kyllä koittaa, että tulee tämä "negatiivinen" puolikin ymmärrettyä käytännössä D:
Blue_Hill kirjoitti:Tästä on hyvä mennä eteenpäin. Pyryn kommentti pelikerran jälkeen lämmitti mieltä, kiitoksia kovasti.

Hiiohoi, hyvä jos lämmitti, vaikken enää edes muista mitä val... siis kehuin :D

Sitten itse pelikertaan/pelikertoihin:

Tosiaan, tämä on ollut kyllä yksi parhaimmista ropeista mitä oon pelannut, sanon suoraan. Juoni, jonka Antti vetää suhteellisen päästä välillä on yllättävän toimiva, eikä sitä edes pelatessa ole huomannut, että pj nyhjää tyhjästä. Juoni on ollut monella tapaa mielenkiintoinen ja se, että välillä on "pitkiä" kohtia missä seurataan jonkun toisen toilailua, ei ole haitannut ollenkaan, toisin kuin pathfinderissä, missä moinen on omalla tavallaan paljon puuduttavampaa hommaa. Tiedä mistä sitten johtuu...

Nyt on kaikki hahmot enemmän tai vähemmän tietoisia yliluonnollisesta. On nähty haamuja, ghouleja ja vaikka mitä jännää. Itse olen tykännyt tästä split the party-meiningistä. Saanut seurata vierestä oman ja visan hahmojen suhtautumista asiaan:
Siinä missä Joonaksella on ollut jonkinmoinen käry siitä, että jotain mysteeristä maailmassa on, niin Harrilla ei ole aikaisemmin ollut mitään käryä. Omalla tavallaan Joonas on palanut halusta kertoa näistä voimistaan ja tiedoistaan aikaisemminkin Harrille, muttei ole moista uskaltanut tehdä suht ymmärrettävistä syistä, voisin sanoa.
Tämä on ehkä se syy, miksi Joonas tahtoi kovasti Harrin kanssa mennä ympäriinsä, kun jotain mysteeristä ja yliluonnollista kuitenkin tapahtuu ja Joonas tahtoo, että Harrikin sitten tietää, koska kenellekkään hän ei ole koskaan voinut voimistaan puhua. Sen tähden myös Joonas on ollut aina varmistamassa, että tulihan se kamera nyt varmasti mukaan ja että muista nyt ottaa niitä kuvia. JOTTA Harrikin tajuaisi, että kyllä täällä jotain selittämätöntä nyt on :D

Pekosta Joonaksella on hieman erillainen kuva. Laitapuolen kulkija, joka on jotenkin onnistunut tähän kaikkeen yhtälailla sekaantumaan. Joonas kyllä luottaa jollain tasolla Pekkoon, mutta tämän sulkeutunut olemus hieman pistää miettimään.Jotain Pekko tietää ja salaa, mutta mitä? Onko tällä ehkä samanlaisia voimia kuin minulla? Se, että pelikerran lopussa Harri ja Joonas sai Pekolta tietoon, mikä se hirviö oikein oli, herätti vain lisää kysymyksiä:
-Keneltä Pekko sai tiedot?
-Miten Pekko liittyy tähän kaikkeen(Jotenkin, jos joku kerran tiedot tälle antoi)
-Tietääkö kyseinen henkilö miksi tuntematon taho ahdistelee Joonasta?
-Entä liittyykkö Plevan/Siperian vahtimestari, joka Joonasta puhutteli nimellä ja tätä varoitti tulemasta lähemmäs, mihinkään?
Toisin sanoen Joonaksella on kova hinku päästä juttelemaan hänelle mysteerisen tiedonlähteen kanssa...

Nyt on taas kunnolla tekstiä. Näin siinä aina käy, kun alan kirjoittamaan ropekerroista, mutta ei se mitään! Seuraavaa kertaa kovasti odotellessa!

PS. olis jees jos täällä näin muutenin vähän keskusteltaisiin hahmojen ajatuksista ja siitä, mitä nämä aikovat tehdä. Voidaan porukalla miettiä että mitäs sitten ja Antinkin on varmaan helpompi keksiä jatkoa, kun tietää että mitä hahmot EHKÄ aikovat ja tahtovat :D
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts."
Pyry
Knight
 
Viestit: 184
Liittynyt: 27 Elo 2011, 19:20

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Visa » 18 Syys 2013, 17:05

Harrilla oli kahden ensimmäisen pelikerran ajan mielessä uudet mehevät lehtijutut ja niitä ehtikin hieman luonnostellakin. Aiheina mm. poliisin tehottomuus (ja myöhemmin raflaavat otsikot pidätyksistä jne) sekä tietenkin siltailmiö. Lehtimies on aina lehtimies, uteliaisuus ja halu jakaa löydökset muille on kova eteenpäin ajava voima.

Viimeisen puolentoista pelikerran aikana tapahtumat ovat hieman muuttaneet suunnitelmia kun on saanut juosta henkensä edestä ja nähnyt kaikkea kummallista. Näistä ei lehtijuttuja kirjoitella! Mutta uteliaisuus sentään on tallella, vaikkakin siitä on meinattu jo useamman kerran maksaa hengellä. Tuo on hahmon kannalta ehkä sellainen aspektin "negatiivinen puoli" silkan itsesuojeluvaiston ohittamisen muodossa. Jatkossa voisi tosiaan käyttää niitä myös yksittäisissä kohtauksissa kuten antti mainitsi, tulisi rikkautta peliin.

Ensi kerralla taas lisää!
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 26 Syys 2013, 19:27

Pelattaisiinko viikonloppuna nyt kun kerran ei raatokruunu onnaa?
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Visa » 27 Syys 2013, 17:41

Sunnuntaista en oo ihan varma, huomenna ei kerkee.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 09 Marras 2013, 22:01

Meiän peli eteni! Wuhuu! Mie oon taas ihan fiiliksistä tästä pelistä, nyt jos kaikki tuo tieto mitä saitte jäis teidän mieliin/joku kirjoittaisi jotain ylös niin olis kyll huippua. Mulla oli tavoite, johon ei ihan päästä MUTTA se ei haittaa koska oli siistiä nähä miten peli eteni. Okei, Pekko on ehkä vieläkin vähän pihalla/ulkopuolinen mutta kyllä sekin tästä vielä korjaantuu. Ehkä. Joka tapauksessa peli sisälsi paljon sellaista mistä tykkäsin ja mistä on hyvä jatkaa seuraavalla kertaa. Erityisesti tykkäsin teidän aktiivisuudesta (esimerkiksi soitti TAYS:iin Petristä, uusittu tutkimus asunnolla, kätyrin jäljitys ja pelastaminen). Erityisesti tuo "soittajan" jäljitys oli mahtava idea, en todellakaan ollut ajatellut että juna-asemalla olisi ketään mutta sehän teki vain järkeä että joku oli siellä silminä: idea tuli pelaajilta ja PJ:n vastaus oli ehottomasti "kyllä".

Seuraavalla kertaa veikkaisin tämän ensimmäisen tarinan osan, "esittelyseikkailun", tulevan päätökseensä. Sitten mietitään jatkoa ja sitä miten teidän hahmot on muuttuneet tämän ekan setin aikana, mikä toimi ja mitä haluatte nähdä lisää. Voidaan mennä myös päätöspitsalle jos siltä tuntuu? ;)

Pyry kirjoitti:PS. olis jees jos täällä näin muutenin vähän keskusteltaisiin hahmojen ajatuksista ja siitä, mitä nämä aikovat tehdä. Voidaan porukalla miettiä että mitäs sitten ja Antinkin on varmaan helpompi keksiä jatkoa, kun tietää että mitä hahmot EHKÄ aikovat ja tahtovat

Pyry kirjoitti asiaa syyskuussa. Saa kirjoitella edelleen näitä ajatuksia tänne esille. :)
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Visa » 13 Marras 2013, 18:38

Päätöspizzzaaaa! Käydään Hevalissa jos pelataan Tampereella!

Mut ite peli, se oli taas hauskaa! Salapoliisisetti jatkuu taas ja aika jännittäviäkin hetkiä tuli kun omituinen puhelu tuli. Aika mukavan interaktiivinen maailma kyl, olispa aina ropet tälläsiä, räjähtäviä ovia jne. :) Hieman alkoi hengästyttämään mahdollisten etenemissuuntien määrä, niitä kun oli aika monta tasavahvaa eikä mikään niistä ollut toista vahvempi kandidaatti.

Harri ei luultavasti enää hätkähdä ihan vähästä, olkoonkin että aika pienellä aikavälillä tullut aika paljon omituisia asioita eteen. Luultavasti unettomia öitä on silti pidetty. Jännityksellä odotetaan ensiöistä kohtaamista, aika jännäks menee!
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 13 Marras 2013, 22:11

Hiphei, onneksi olen aktiivinen kommentoija.

Viimeisin kerta oli hauskin vähään aikaan, kun kerta tehtiin asioita enemmänkin yhdessä! Tuo juna-asema-skene oli varsinkin mieleeni. Siis onhan Harri ja Joonas remunneet yhdessä jo hyvät ajat, mutta Pekkokin pääsi posseen mukaan. Oli ihan hauska nähdä mitenkä reagoitiin toistemme outoihin juttuihin. Mie veikkaan silti vahvasti että Harri on mielisairaalassa tämän päätyttyä; liian paljon "outoja" hänen relatiivisen "normaalinsa" keskellä. Ja Pekko on tosin toinen tapaus. Yllätyin myös siitä, kuinka noh, selkeästi meille kerrottiin kaiken mualiman keijuhoveista ja kesäritareista ja Hiisipoluista. Ihan kivahan se oli saada aitoa dataa, mutta jotenkin ne tuli aika puskan takaa, luulisi sitä keijujen pitävän salaisuuksiaan muukalaisilta* piilossa.

Ja sitten kulminoidutaan kivasti hautausmaalle yöllä. That's always nice.

ps. Pekko on sitten mun viimeinen sosiaali-invalidi hahmo. Inhoan pelata näitä, miksi en muistanut sitä Rhaegosin kohtalosta?

*=unless...WE ARE THE CHOSEN ONES!
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Pyry » 13 Marras 2013, 22:38

HIIOHOI
Rosgakori kirjoitti:ps. Pekko on sitten mun viimeinen sosiaali-invalidi hahmo. Inhoan pelata näitä, miksi en muistanut sitä Rhaegosin kohtalosta?


Noniinno, täytyy ihan miehekkäästi tunnustaa, että pariin otteeseen on ihan allekirjoittanutkin tuskastunut näihin teikäläisen hahmoihin :D Ei pahasti, mutta välillä oon miettinyt, et ootko koskaan harkinnut hahmoa, joka ei provosoi muita hahmoja :D (vaikkakin Pekko ei ole ärsyttänyt, eikä provosoinut, vaikka onkin sossulidi)

Jeebox, sellasta jälleen. Edettiin aikamoisella harppauksella ja täytyy vähän tunnustaa, että asiat oli pikkasen ehkä hakusessa noin tapahtumien kannalta. Eipä se sinänsä haitannut, kyllä ne mieleen pikkuhiljaa tulee/tuli!

Keijut tuli tutuksi ja muutenkin saatiin enemmän tietoa paranormaaleista aktiviteeteistä. Vaikkakin Hurme ei vieläkään oikein tajunnut, että Joonaksella tuulee korkealta!

Eniveis, meikäläisen pääkoppa on tyhjä enkä oikein osaa sanoa mitään järkevää pelikerrasta sen enempää :s
Kuitenkin jatkoa odotan innolla, sillä selvästikin actionia tiedossa!
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts."
Pyry
Knight
 
Viestit: 184
Liittynyt: 27 Elo 2011, 19:20

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Visa » 24 Marras 2013, 16:05

Jahas, yksi aikakausi hahmojemme ja myöskin pelaajien elämässä on takana kun yksi suuri juonikaari sulkeutui. Paljon jäi kuitenkin auki. Miksi bussipysäkkien turvallisuus on niin tärkeää? Mikä oli luihun tausta? Mistä kokoomuslaispoliitikko sai loitsijan käsiinsä ja mitä hänellä oli tarjota tälle? Kenen käsialaa pentagrammit olivat? Löytääkö Pekko ikinä mielenrauhaa? Ja ennen kaikkea: missä ovat räjähtävät bussit?

Toiminnallinen kerta, ihan hauska pelata tuollaista kohtausta vaihteeksi muullakin tavalla kuin ruudukolla pf-säännöillä. Dresden filesin säännöt jotenkin kyllä johdattelivat roolipelaamaan tappelua merkittävästi paremmin kuin pf:ssä. Hyvä kohtaus, imo. Myös jälkipeli Pekon yhteiskuntakritiikkeineen oli viihdyttävää :D

Paljon muuta merkittävää lyhyheen kertaan ei tainnut mahtua, lähinnä arvottiin että miten tuo vanginluovutus tehdään eli tuollaista perus suunnittelua. Lokeroidea oli oleva, propsit Pyrylle, sekoitti kunnolla pakan varsinkin kun kännykkä lakkasi toimimasta. Niihin ei muuten enää luoteta!

Jännällä odotan miten tästä eteen päin!
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 30 Marras 2013, 12:05

Taakse jäi ja kuten Visa totesi, moni juttu jäi vielä auki mutta se oli tarkoituskin. Tässä viiden pelikerran setissä oli paljon sellaista mitä tulen käyttämään myöhemmin jos/kun pelimme jatkuvat. Tämän takia kaupungin luomiseen käytettiin aikaa, että peli tavallaan itse kirjoittaa itselleen jatkoa (vihjaukset muista tapahtumista, teidän suoraa luomat tilanteet jne). Itse olin viimeiseen pelikertaan hyvin tyytyväinen monestakin syystä: saatiin peli pakettiin vaikka pelikertojen välillä oli tosi pitkiä taukoja; juoni hahmottui lopulta myös itselleni (tuon olisi saanut kolmeen pelikertaan helposti jos muutamiin epäolennaisuuksiin ei olisi mennyt niin paljoa aikaa); loppukohtaus oli sellainen kun olin ajatellut MUTTA syy olla hautausmaalla oli ihan eri kuin olin ajatellut (noituri ja tämän kätyrit vastaan te hautausmaalla); peliä voidaan nyt jatkaa lähes puhtaalta pöydältä kun tämän juonen kiemurat eivät sido esimerkiksi Pekkoa olemaan varovainen ulkoilmassa.

All in all mie tykkäsin Dresden Files-pelistä. Taistelusysteemi hahmottui aika helposti teille tällä viimeisellä pelikerralla mikä oli tosi hyvä juttu. Kuten Visa totesi, tämä systeemi antaa helpommin aseet näyttävyyteen ja kuvailuun kuin monet muut. Itse tykkään erityisesti noista manöövereistä, jos niitä saa riittävästi niin tekeminen voi olla välillä ihan hullun tehokasta. Kaikki myös sai selvästi tehdä jotain, vaikka ootte kovin tavallisia taistelutaitojen suhteen (poislukien Joonas). Oikein hyvä. Muutama moka tapahtui itsellä mutta en anna sen haitata ( esim. Joonaksen "nostatan loitsulla pölypilven jos Saksala alkaa ammuskella" epäonnistui mikä olisi ollut toinen fallout/backslash tilanne tuossa taistelussa).

Sana vapaa myös kahdelle muulle herralle pelipöydän ääressä.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 18 Elo 2014, 13:01

Kuva



"Mitä kertoisin Tampereesta? No ainakin sen, että koko kuluneen kesän ajan kaupunki on mennyt vain pahempaan suuntaan. Sen jälkeen kun Saksala lyötiin rautoihin ja laitettiin syytteeseen Ratinan sillan sabotoinnin suunnittelusta ei mitään hyvää ole tapahtunut koko kaupungissa. Kesä oli kolea, syksy alkoi jo elokuussa. Hervannan, Nekalan ja Tesoman suunnilla ei uskalla liikkua ulkona puolen yön jälkeen. Pyynikillä rikkaat asentavat valvontakameroita ja hankkivat yksityisiä vartijoita mutta eivät tuhlaa penniäkään kaupungin auttamiseen. Naapurikunnista virtaa uusia asukkaita etsimään paikkaansa mutta tulevat huomaamaan ettei Tampere ole sama kaupunki kuin viisi vuotta sitten.."

"Paskat, se ei ole enää sama kaupunki kuin vuosi sitten."


-Tuntemattomaksi jäänyt kaupunkilainen-



2. KAUSI ALKAA SYKSYLLÄ 2014
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 19 Elo 2014, 09:20

Tervetuloa Manse Filesin toiselle kaudelle, kaudelle jossa tarina synkkenee ja Tampere ei ole enää niin tutun turvallinen kuin aiemmin (kolme ensimmäisen kauden hahmoa voi tuosta turvallisuudesta olla jo nyt toista mieltä). Ideana on siis jatkaa viime kesänä ja syksynä pelattua kamppista mutta vähän toisesta näkökulmasta, koska Dresden Filesiin tälläinen ajassa hyppiminen sopii oikein hyvin. Pienen aikahypyn jälkeen Tampere on tosiaan muuttunut synkempään suuntaan ja vanhoille pelaajille (Visa, Atte, Pyry) tämä lienee pienoinen yllätys kun miettii miten iloisiin kevät tunnelmiin ensimmäinen kausi päättyi.

Mikäli haluat mukaan, olit sitten vanha tai uusi pelaaja, vastaa tähän ketjuun ja ilmoita mielenkiinnostasi. Vanhoja pelaajia pyydän kertomaan haluavatko jatkaa edellisellä hahmollaan vai tehdä kaudelle kaksi uuden hahmon. Taas kerran, hahmovetoisessa pelissä tuollainen hahmojen välillä hyppiminen mielestäni jopa toimii. Vanhaa hahmoa ei siis tarvitse kokonaan hylätä mutta hän ei ole tällä kaudella fokuksessa samalla tavalla kuin edellisellä. Uudet ja kiinnostuneet pelaajat taas voivat esittää kysymyksiä ja ajatuksia siitä mihin ovat lusikkansa laittamassa. Muiden pelaajien hahmoista ja ensimmäisen kauden tapahtumista pelinjohtaja jakaa tietoa parhaaksi näkemällään tavalla.

Viestejä odotellen.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 19 Elo 2014, 12:47

Olen kiinnostunut kyseisestä rainasta, kuten olen jo toitottanut. Joku sääntöihin tutustuminen olisi melko mukava paketti lukea.
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 19 Elo 2014, 15:41

Vaikka Manse on ollut erittäin hauskaa ja Pekko on vielä ihan hyvissä voimissa, mietin tuossa että omat kiinnostukset ovat kuitenkin tällä hetkellä lähes kokonaan Pathfinderin parissa. Jos me aloitetaan PF-kamppista toivon mukaan piakoin, niin varmaan jättäydyn pois tällä kertaa. Pekko lähtee Tiibetiin etsimään itseään.
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Visa » 19 Elo 2014, 18:09

Antti, sait huomioni! :D Onneksi syksy on jo täällä!

Noh, miehet vaihtuu mutta Manse pysyy. Itse pelaisin tällä erää tätä mieluummin kuin PF:ää. Siihen voisi palata sitten taas vähän myöhemmin.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Visa » 12 Syys 2014, 19:45

Milloinmilloinmilloin? :P
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 12 Syys 2014, 23:24

Visa kirjoitti:Milloinmilloinmilloin? :P

Heti kun saan opinnäytteeni jätettyä esitarkastukseen, joka on 27.10. Sen jälkeen mulla on aikaa lähteä suunnittelemaan ja toteuttamaan tätä projektia. Juonta tai juoni-ideoita on kyllä mutta tosiaan en pysty nyt uhraamaan oikein ajatusta valmistelutyöhön, kun haluaisin valmistua ajoissa. Eli marraskuussa (joka on edelleen syksyä!) palaillaan tähän silleen todenteolla, ehkä jo pelikertojen muodossa.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Manse Files [Dresden Files]

ViestiKirjoittaja Visa » 14 Syys 2014, 13:27

Kuullostaa tutulta :)

Katellaan syssymmällä!
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

EdellinenSeuraava

Paluu Roolipelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron