Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

Keskustelut roolipeleistä ja pelatuista peleistä

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 18 Marras 2013, 16:02

Hiljaista on kommenttirintamalla..

Pelikerta oli leppoisa. Noin yhdellä sanalla kuvaten. Sisälsi hyviä juttuja: laiva elämää, kylän ryöstön, laivataistelun ja yhden tiukan kansitaistelun. Tykkäsin. Noista ehkä tuo kylän ryöstö oli arveluttavin juttu, jotenkin mun ajatuksissa merirosvous tapahtuu aina laivojen välillä ja rannikkokylien ryöstäminen on tollasta viikinkien harjoittamaa raakaa touhua. Viimeinen taistelu merirosvonmetsästäjiä vastaan oli tyylikäs. Kohtauksessa oli sopivaa epiikkaa palavine laivoineen ja ison vihollisjoukon kanssa. Omalta osalta taistelu ei mennyt ihan niin hyvin kuin olisi voinut, kavereilla oli vähän liikaa peltiä päällä jotta olisin niihin osunut mutta kohtauksena kyllä tyylikäs. Sellainen vapauden tunne välittyi pelikerralla hyvin: voidaan mennä mihin halutaan ja tehdä mitä halutaan. Kartan rajat tulee jossain kohtaa vastaan ja Roku koittaa sinnitellä mukana vaikkei vielä olla muinaisten raunioiden läheisyydessä.

Cheliaxian sotilastukikohta oli muuten loistava! Harvoin näkee nopeampaa ph:iden vetäytymistä kuin nyt tapahtui. Siistiä, että tajuamme milloin voimme voittaa ja milloin emme. Katsotaan mitä tapahtuu kun meidät ajetaan äärimmilleen, vihollinen on ehkä liian kova mutta meidän on pakko taistella.. Jään odottamaan.

Sellainen kommentti, että itse tykkäisin siitä että asema laivalla ei vaikuttaisi/näkyisi noin paljoa meidän neljän väliseen toimintaan kuin nyt. Roku ei vielä ole päässyt sanomaan aiheesta mutta muistaakseni sovittiin Ihmisen lupauksen valloitamisen jälkeen jotain siihen suuntaan että ollaan kuitenkin saman arvoisia kun käsitellään asioita jotka koskee meitä neljää. Moriania varmaan saa kutsua etunimellä, pelkää kapteeni-arvonimen käyttäminen kuulostaa mun korvaan kummalliselta. Voin tosin olla ainoa, Ismon mielipide olisi hyvä kuulla.

Itse haluaisin myös kuulla kommentti laivataistelusta ja varsinkin näistä uusista tehtävistä laivalla. Miltä tuntui, toimiko, mitä muuttaisit?

Hyvältä näyttää pelimme. Lisää vain. Katsotaan millaisia haasteita meri meille tarjoaa ja miten tarina tästä etenee..
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Visa » 24 Marras 2013, 16:14

Kusethan siinä meinas housuun lirahtaa kovemmaltakin jannulta kun tajuttiin että uidaan suoraan Cheliaxilaisten syliin pääkallolippu liehuen :D

Pelikerta vastasi aika hyvin sitä mitä kuvailisin "perus"merirosvoelämäksi. Varsinkin viimeinen taistelu cheliaxilaisia vastaan (tai oikeastaan ne puitteet ja lähtökohdat) oli komia. Metsästäjistä tuli metsästäjiä!

Onhan tämä rooliasetelma vähän uusi verrattuna perinteiseen demokraattiseen dungeon komppaus-partyyn verrattuna. Mitabaa ehkä salaa harmittaa myöskin se että Kapteeni ja Perämies vie huomion mutta toisaalta hän on kärsivällinen. Vielä joskus, vielä jonain päivänä... Moriania en kyllä taida edelleenkään kutsua arvonimellä kuitenkaan.

Ei ne roolit ihan täydellisiä taida vieläkään olla mutta juurikin käskyt tyyliä "suojaan" seurauksineen ja kuvauksineen siitä, miten nuolia ja vasamia sataa kannelle, tuo vähän lisäeloa lähestymiseen. En usko että tosielämässä nuo tilanteet paljoa mielenkiintoisempia ovat olleet joten aika vaikea sitä on muuttaa. Paitsi jos lisätään muutama mahtiloitsuja heittävä velho kuvioon niin sitten mutta ei niitä vielä näillä kilometreillä uskalla varmaan laittaa.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 30 Marras 2013, 12:41

Taukoilun jälkeen oli hyvä päästä jatkaan tälläsellä pelikerralla missä oli tapahtumia, pohtimista ja suunnittelua tilanteessa jossa oikeastaan kaikki suunnitelmat on huonoja/epävarmoja. Isohiisien kaleeria vastaan taistelu oli mainio, yllättävän rohkeasti kävimme isomman merirosvon alaisten kimppuun mutta se on Rokusta oikea meininki: me ei kumarrella ketään (vähän samasta syystä Roku olisi halunnut lähteä laivalla heti pois saarelta Valloittajan nenän alta). Saari oli tunnelmallinen paikka, "alkuasukkaat" taikauskojensa kanssa (mikä oli tosi siistiä), kummalliset varastot ja Valloittajan saapuminen ryhmän ollessa pahasti hajallaan. Tosi jees, itse odotan saarilta tulevaisuudessa vastaavaa tunnelmaa pelkän taistelun sijaan, ainakin välillä.

Taistelu saarella oli hauska, nyt ehkä huomaa haaste-tasossa hieman nousua mikä on kyll tosi hyvä, vaikka Rokulla onkin ongelmia välillä tuon osumisen kanssa (onneksi en ole ainoa). Sandaraa varmaan täytyy pitää lähellä tulevaisuudessakin tai sit hankkia parannus-keppi Senkhorista taistelun jälkeistä toipumista varten.

Itse odotan tuota Senkhorin reissua kovasti, siistiä päästä pyörimään kaupunkiin kaiken tämän merielämän jälkeen. Itse ainakin varaudun tähän reissuun etukäteen miettien mitä haluan kaupungissa tehdä, etsiä ja ostaa jottei pelikerralla tule kauheita jäätymisiä/ei mene kirjojen selaamiseen aikaa. Ehkä kaikkien kannattaa tehdä jotain suunnittelua toimistaan niin ei peli keskeydy ihan hirveästi. Atte taas voisi laittaa jotain ennakko-ohjeistusta tuonne Yleiseen Keskusteluun tuosta Saaliin (Plunder) käytöstä satamassa.

Jatkan pohdintoja kun muutkin kirjoittaa jotain tänne.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Pyry » 30 Marras 2013, 15:43

Hiiohoi!

Tämä taisi olla toimintapainotteisin pelikerta tähän mennessä, mitä en pidä yhtään huonona asiana. kaikin puolin hyvä pelikerta, missä oli jänniä tilanteita pienempien ja vähän isompien paattien kanssa. Niin ja vähän lisää haimiehiä.

Isohiisien kaapparilaivaa vastaan käyty taistelu oli hyvä. Vaikkakin Dario mielellään pisti rumiluksia turpaan, ei hänellä heidän harjoittamaa ammattia vastaan ole hirveästi mitään. Vaikka Dario pitääkin orjakauppaa piratismin alhaisimpana muotona, eikä itse halua olla moisessa hirveästi mukana, niin silti Dariokin oli taistelun kannalla, vaikkakin ihan vain perus lootin perässä, toisin kuin esimerkiksi Morian, jonka intresseihin kuului myös kyseisen orjalaivan tuhoaminen. Toki se, että kyseinen laiva purjehti vapaakapteenin lipun alla hieman arveluttaakin Dariota. Toisaalta taas eloonjääneitä ei jäänyt kauheasti kertomaan pääjehulle hyökkäyksestämme, enkä uskom että kyseistä vapaakapteenia kauheasti kiinnostaa lähettää mitään etsintäpartioita pahaisten isohiisien perään...

Saarella sitten siis: Saari oli mukava mesta pelata, vaikkakin Darion mielestä kyläläiset olivat vähän turhan takapajuisia taikauskoisia hölmöjä. Pieni tutkimusmatka omatoimisesti varastoihin sai Darion kuitenkin tuntemaan melkoista vastenmielisyyttä Cheliaxiaa kohtaan. Kaikkien erilaisten määrätietoinen teloittaminen tällaisella keskityssaarella ei tunnu hänestä kovinkaan mukavalta.

Ja sittenhän sieltä tulikin se itse laivojen isoherra! kamat kasaan ja vetäytyminen saaren keskiosiin! Suunnitelmia ja varautumista pahimpaan! Kuitenkin illan tiedusteluretki oli kultaakin kalliimpaa ja viekas, älykäs, uhkarohkea ja piraattisen romanttinen suunnitelma pistetään käyntiin! Vastustajia ei ole paljon, mutta heidän johtajansa oli paljon kovempi taistelija, mihinkä piraattipojat olivat tottuneet. Kiivaan taistelun aikana meinasi Morianille ja Rokulle käydä klassisesti (ks. Kuolema). Mutta likaisella taistelulla ja kovilla lyönneillä saatiin taistelu käännettyä voitoksi! Jos vastustajasi lyö lujaa kirveellä, ota häneltä kirves pois. Ja niin sankarimme pakenevat hirmuisen Valloittajan varjon alta ja lipuu yöhön kohti uusia seikkailuja!

Jatkoa odotellessa!
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts."
Pyry
Knight
 
Viestit: 184
Liittynyt: 27 Elo 2011, 19:20

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Visa » 01 Joulu 2013, 19:15

Juu ehti taas kaikenlaista tapahtumaan. Toivottavasti hyökkäys orjakauppiaan vasallien kimppuun ei ollut omaan jalkaan ampumista olkoonkin että Mitabakaan ei pidä heitä kovin suuressa arvossa.

Saari yllättävine käänteineen ja mysteerisine varastoineen oli aika jännä. Varsinkin Valloittajan ankkuroituminen rantaan laittoi puntin tutisemaan. Onneksi Dario ja kumppanit tekivät uskaliaan tiedustelumatkan ja muutenkin hyvät suunnitelmat tehtiin. Taistelu komentajaa vastaan oli kyllä hiuskarvan varassa, melkomoinen äijä oli se! Dario sitten hoiti senkin kotiin uskaliaalla dis-armilla. Taisi olla ensimmäinen tappelu, jossa todella oltiin koetuksella, aika helpolla on tähän asti päästy.

Nyt sitten seuraa suuren kaupungin vilinä haasteineen ja mahdollisuuksineen, mielenkiinnolla odotan mitä tapahtuu.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 05 Joulu 2013, 13:49

Mainio pelikerta oli kyllä tämä viimeinen! Sisälsi taas monenlaista tunnelmaa: kaupungin vilinää ja kaupantekoa, vähän juonittelua, kauhuelementtejä sekä neuvottelua. Tälläset pelikerrat on päheitä, varsinkin kun tunnelman vaihdos on toimiva eikä pakotettu. Erityisesti diggailin Senghorista ja Kuolinkelloista. Kaupungissa olisi voinut tehä vieläkin enemmän juttuja eli AnttiRoku jää odottamaan paluuta tähän isoon kaupunkiin, jotain aktiviteetteja tuli mieleen vasta kun oltiin poistettu paikalta. Kuolinkellot taas oli äärimmäisen tyylikäs kohtaus kaikkine kummallisuuksineen, voi sitä riemua kun tajuttiin että olikin jo kolmas yö ensimmäisestä kohtaamisesta, niin siistiä!

Pelaajat oli vähän levottomia tällä pelikerralla, itse mukaan lukeutuneena. Jos koitetaan jättää turhaa vitsailua ja viittailua vähemmälle ensi kerroilla. Kivempaa keskittyä siihen itse peliin ja siisteihin juttuihin siinä kuin muuhun. Toisten päälle puhumista myös voitais vähän hillitä ellei tilanne ole siihen sopiva (väittely/tms). Osoittaa hyvää roolipelaustaitoa osata jakaa valokeilaa kaikille mutta vielä parempaa taitoa on osata antaa valokeila toiselle ja vielä keskittyä siihen mitä toinen tekee saamalla ajallaan. Näin siis musta.

Hää-juttu oli siisti, koska yleensä tämän tyyppinen iso tapahtuma tulee vasta pelin loppupuolella. Toisaalta onhan tämä luonteeltaan erilainen hetki kuin aiemmat hääjutut. IsmoMorianille pointit kotiin tyylikkäästä pelaamisesta tämän suhteen. Mitaban lyöminen meni ehkä siinä hetkessä ohitse (sääli) mutta Rokua tämä kiinnostaa ehdottomasti, koska Morian ei ole taustaansa juuri paljastanut. Mikä naimisiinmeno kommentissa osui niin kipeästi..? Roku saattaa tulla jututtamaan Moriania jossain kohtaa aiheesta.

Tällästä. Lisää ajatuksia kuhan muutkin jakaa fiiliksiään.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Visa » 05 Joulu 2013, 21:50

Juu kaupungissa tekeminen loppui vähän kesken, osittain yllättävän merimatkankin vuoksi. Mutta ei liikaa makeaa mahantäydeltä ja pelastettiinhan me yhdet hirttäjäiset!

Kuolinkellot oli kyllä taas siisteintä hetkeen. Taistelu sinänsä ei ollut liian tiukka mutta tunnelma oli parsautta!

No levotonta oli kyllä vähän mutta en kokenut että kukaan olisi tullut jyrätymmäksi kuin toiset olkoonkin että pariin otteenseen tuli itsekkin avattua suu huonossa paikalla. Ensi kerralla vähän virkeämpänä (enemmän ES?)

Hääjuttu oli loistava, tykkäsin pelaajana että roolipelattiin tämä näin eikä vain tapettu kaikkia. Mitaballe asia sinänsä oli melko yhdentekevä, kunhan ollaan vuorovetten kiven valtiaita. Tosin, Mitaba ehkä hieman on ruvennut kadehtimaan Morianin (sinänsä oikeutettua) asemaa. Pelaajaa se ei niinkään haittaa.


Lisää mietteitä jos saan mieleen.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Miksi täällä on näin hiljaista?

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 14 Joulu 2013, 18:13

Viime pelikerrasta parhaimpana juttuna jäi mieleen seuraavat kaksi asiaa: Vuorovetten kiven puolustus kaikkine juoksemisineen ylös ja alas, aivan huippua. Ite tykkään pelaajana maaston tuomista rajoitteista ja esteistä, ne pakottaa tekeen sellaisia ratkaisuja joita ehkä muutoin välttäisi. Esimerkiksi 5 jalkaa leveä käytävä, jonka päässä on paljon tilaa mutta savua? Normaalisti en menisi savuun mutta käytävässä ei pääse taistelemaan, joten savuun on mentävä. Vielä paremman tästä tilanteesta olisi tehnyt se, että taistelua olisi käyty yhtä aikaa ylhäällä, että alhaalla mikä olisi pakottanut miettimään missä kohtaa oman hahmon on pakko lähteä ylös/alas päin auttamaan/tarkistamaan muiden kuntoa ja selviytymistä. Isabella Locke oli kyll mainio vihollinen, siistiä että kirjan kirjoittaja on uskaltanut laittaa noin kovan vihollisen tähän kohtaan kirjaa (mun on vaikeaa muistaa, että tää on jo ties mones pelikerta tätä kirjaa, johtuu tän avoimesta luonteesta). Se olis voinut tehä meistä silppua jos ei olisi jäänyt noin pahasti nurkkaan. Meillä on vaarallinen vanki..

Arvoitukset on aina kivoja. Tykkäsin.

Toinen huippukohta oli Leskikuningattaren voitto. Lähinnä siis se laivataistelu osuus, koska se ei kestänyt kauaa, saatiin kaikki tehä jotain taistelussa ja se meni jotenkin iisisti. Myös IsmoMorianin innostus kauppalaivasta oli hauskaa, olihan edellisestä ryöstöstä tosiaan kulunut jo hieman aikaa. Tähän kohtaan liittyy vahvasti myös Pieksijän valtaaminen, jossa ainoa miinus oli tietty Visan ja Ismon heikompi mahdollisuus osallistua itse tapahtumiin Rokun ja Darion loikkiessa toisessa laivassa. Hauska vääntö ja yllättävä käänne kun Grype antautui. Mukavaa vaihtelua. Itse saari ja arvoitus ratkesivat jotenkin tosi nopeasti, oletin että olisi joutunut enemmänkin pohtimaan ja etsimään, oikea paikka paljastui nyt heti. Toisaalta onhan se kivaa välillä päästä helpolla.

AnttiRoku kiittää looteista, maistuu.

Rokua on hauska pelata. Ehkä muutamilla pelikerroilla ollut liian vitsikäs mun alkuperäiseen ajatukseen nähden. Hauskaa hahmossa on kyllä rauhallisen ulkokuoren ja taistelutehokkuuden välinen ero. Tykkään olla se joka lopettaa taistelut ja kääntää rauhassa ajatukset seuraavaan tehtävään. Pelaajille, ei hahmoille, tiedoksi: Rokulle Mitaba on mysteeri: se mitä örkki tekee ja haluaa ei aina ole kovin selvää Rokulle. Morian taas kunnioituksen kohde: tuntuu arvostavan samoja asioita ja Roku pystyy hyväksymään Morianin ajatukset usein. Morianin kanssa Roku haluaisi jutella enemmänkin. Dariota taas tulee ehkä vähän tarkkailla ja varoa: kaveri on kyllä innokas ja hyvä siinä mitä tekee (eli melkein mikä vaan) mutta silti jotain sellaista on Dariosta välittynyt mitä tulee varoa.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Pyry » 15 Joulu 2013, 22:22

Hiiohoi, pari pelikertaa takana ja maine sen kuin kasvaa!

Aikaisemmasta pelikerrasta ei mitään hirvittävästi sanottavaa, mutta linnakkeen taistelu oli bueno! Darion mielipiteestä ehkä sen verran, että hänen mielestään ollaan hankittu nimeä vähän turhan nopeasti ja idea tämän monen haluaman linnakkeen valloituksesta ei ole Darion mielestä kovinaan hyvä juttu. Kun sana kiirii siitä, kuinka suhteellisen uudet piraatit vain menivät ja hankkivat linnoituksen itselleen, innostaa varmasti muitakin kokeilemaan onneaan...

Tämän päiväisestä:
Vedenalaisten tunneleiden tutkiminen oli ihan jees, vaikkakin oli omalla tavallaan ehkä vähän puuduttavaa, kun käytännössä mentiin vain paikasta toiseen koluten mestoja. Lopputaistelu oli toisaalta sitten ihan eri luokkaansa! Tuo mutanttihaimies oli kyllä pelottava ilmestymä kaikkine hyökkäyksineen. Mutta sitäkin enemmän, oli kyllä loottikin omaa luokkaansa! Hiiohoi, jos itseäni lainaisin! Niiiin paljon rahaa!
Lopun tapahtumat: Uskoisin, että tarkkanäköisimmät huomasivat kaiken vitsailun takana Darion vakavuuden siinä vaiheessa, kun saatiin tietää etsintäkuulutuksesta. Uskoisin, että Roku ainakin huomasi, että asia vaivaa miestä enemmän kuin voisi päältä päin arvata. Samoin se, kun Morian ilmoitti, että nyt pyritään vapaakapteeniksi, taisi hieman arveluttaa Dariota. Ei sinänsä ole mitään tätä vastaan, mutta... mutta niin. Ehkä mies ei pidä globaalista huomiosta niin paljoa kuin luulisi, tai sitten taustalla on jotain muuta... Ken tietää, ken tietää... DUHN-DUHN-DUHNNNNNN

Blue_Hill kirjoitti:...Dariota taas tulee ehkä vähän tarkkailla ja varoa: kaveri on kyllä innokas ja hyvä siinä mitä tekee (eli melkein mikä vaan) mutta silti jotain sellaista on Dariosta välittynyt mitä tulee varoa.

Muahahaa! Perin mukavaa, että olen onnistunut peluuttamaan tähän asti hahmoani siten, kun olen yrittänytkin!
Iloisen ulkokuren omaava nuorukainen tosiaan voi jossain määrin ihmetyttää. Etenkin miekkosen armottomuus vastustajiansa vastaan voi tuntua joistakin melkoisen kylmältä.
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts."
Pyry
Knight
 
Viestit: 184
Liittynyt: 27 Elo 2011, 19:20

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Visa » 16 Joulu 2013, 19:28

Mitaban mielestä nimeä on tullut erittäin sopivasti mutta se etsintäkuulutus oli kyllä kova paikka. Prkl. Siis se että siinä oli vaan kysymysmerkki. Auts. Vaikka aluksi Morianin suunnitelmat vapaakapteeniudesta vähän epäilyttivät niin lopulta se on kuitenkin nopein tie kuuluisuuteen ja (epä?)kunniaan. Tosin jääminen kapteenin varjoon on ruvennut vähän korpeamaan miestä mutta voisi tilanne olla huonomminkin, esimerkiksi voisimme jumittaa koiruoholla :D Paikoin aika heikko suorittaminen taistelussa luolareissulla ehkä vain vahvisti tätä tunnetta. Sanottava on että Rogue on kieltämättä aika jäätävä dps-mättäjä kun pääsee sopivaan paikkaan ja vaikutelmaa lisää se että kunnon fighter-meleekone puuttuu partylta. Noh, ehkä vahvin päätyi kapteeniksi ansiosta.

Mutta kyllä kaiken tämän työnteon jälkeen se palkkiokin oli aika mahtava! Sitä tavaraa vaan oli ja oli! Siitä statussymbolia kaulaan, sormeen ja korvaan jokaiselle! Mitaban mielestäkin oli vähän virhe jättää Besmaran luita käyttämättä mutta enemmistö päättää. Ihme demokraattipursi :p

Onko kellekkään muuten tullut mieleen, että sahuagien meitä kohtaan randomilta tuntuva mielenkiinto aiemmin voisi johtua siitä syväplatinasta mitä me roudataan mukanamme? Noh, jos teoria pitää paikkansa niin tilanne ei ainakaan rauhoitu tuon kruunun myötä :D Ja nyt itselläni on oma kappale sitä!

Niin, hahmot eivät ole kamalasti paljastaneet toisistaan edelleenkään. Jotenkin se on tuntunut kyllä itselleni sekä hahmolleni luontevalta. Varsinkin kun olen kovin kehnosti kehittänyt hahmoni taustaa (ehkä tätä olisi aika korjata). Kuten hahmonikin sanoi, hän ei erityisesti luota miehistössä kovin moneen mutta toisaalta luotan niin paljon kuin merirosvoihin voi, onhan tässä nyt koettu yhdessä jo vaikka mitä. Mitaballa ei ole kovin paljoa ennakkokokemuksia edes etäisesti kunniallista ja rehellistä muistuttavista merirosvoista. Sandaraan pappistoverina ja rauhallisena luonteena Mitaba luottaa ja jonkin verran maailmaa nähneenä Mitaba on todennut Morianin melko luotettavan oloiseksi henkilöksi, sen verran näkyvästi hän on kapteenina ottanut jonkinnäköisen reiluuden periaatteekseen. Darioon ja Rokuun voi luottaa taistelun tullen mutta ikinä ei tiedä mikä varjoissa odottaa... ;)

Gonchonbarin valinta Pieksijän aka. Pataässän kippariksi ei ollut Mitaballe ehkä se mieluisin koska kyseessä on ehdottomasti ylikevytmielisin tapaus maailmassa jonka rohkeus pistää itseään likoon on vähintäänkin kyseenalainen ollut monessa kohtaa (paitsi siellä kaupungissa missä meinasi päätyä hirsipuuhun). Mutta olisi valinta huonompikin voinut olla ja henkilö vaikuttaa etäisesti luotettavalta ainakin maahis-merirosvoksi.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 16 Joulu 2013, 20:36

Hohhooo, viime pelikerrat ovat olleet anakin GM:än perspektiivistä mainioita.

Vuorovetten kalliolinnan "piiritys" ja Miehennielijöiden lahden tapahtumat ovat tämän kirjan kohokohta. Isabela on yksi tyylikkäimpiä vihollisia mitä on ollut, jotenkin tuo kartta-tatuointi on hyvin pulp-henkinen mikä vetoaa aina muhun. Taistelu on raaka ja tyylikäs. Miehennielijöiden lahden tapahtumat olivat kanssa, hienoja, varsinkin Morianin hetki hai+sahuagin-taistelussa. Saari kaikessa lievässä korniudessaan on todella hauska. Sahuageja riitti, ja pomo Krelloort oli todella härski tapaus. You work hard, and you play hard. Aarteet oli sen mukaisia.

Hahmojen suhteet on hauskoja. Yleensä seikkailuissa hahmot ovat tässä kohtaa aika hyvin perillä toisistaan ja ystävyyssuhteita on kehitelty. Koska kaikilla on aika vahvat fiilikset siitä omasta jutusta, tuo se näihin keskusteluihin ja suunnitelmiin aina hauskaa uutta kulmaa. Dario varsinkin: Dario on hahmona erittäin hauska seurata. Sen motiivit on vähän hämärät yhä; kuinka pitkälle nuoren miehen ajatukset vilistävät, ja kun mies ei puhu itsestään tai siitä mitä varsinaisesti haluaa, on hahmo PJ:llekin vähän mysteeri. Morianissa ilo tulee aina siitä kun siitä avautuu kuori kuoren jälkeen aina jotain uutta; synkkä menneisyys synkällä miehellä. Laivataistelut ja kaapparointi ovat selvästi se asia lähinnä hänen sydäntään, sillä silloin aina näkee sen innostuksen nousevan-a true pirate. Mitaba on aika mukava hahmo PJ:n kannalta, se keksii itse tekemistä ja on aina mukana vähän kaikessa, ja aina välillä örkkiverestä tulee ikäviä asioita esille väkivaltaisina ideoina. Nyt kun keksit niille tipuillesi vielä nimet niin menee kovaa. Roku on toinen "helppo" hahmo. Roku menee mukana ja keksii itse tekemistä. Odotan sitä hetkeä kun Roku yhteentörmää jonkun kanssa ryhmässä, sillä Rokulla on motiiveja ja ideoita joihin PJ:nä voin jaella polkuja helposti.

MItä olette olleet mieltä kahdesta edellisestä kirjasta? Myrskyn Merkit on kolmas kirja, joka aloittaa pikkaisen erillaisen suunnan kamppanjassamme. Olisi hauska kuulla teidän mielipiteenne kirjoista kokonaisuuksina.

ps. Niitä etsintäkuulutuksia oli ihan liian hauska vääntää :D :D
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 19 Joulu 2013, 12:19

Pyry kirjoitti:Vedenalaisten tunneleiden tutkiminen oli ihan jees, vaikkakin oli omalla tavallaan ehkä vähän puuduttavaa, kun käytännössä mentiin vain paikasta toiseen koluten mestoja.

Osittain voi johtua siitä, että mie mokasin toteamalla että "vesi ei hidasta meitä". Ilman freedom of movement-loitsua vesi kyllä hidastaa liikettä ja Roku olisi ollut kaikista hitain (yhdellä movella 12.5 jalkaa), mikä olisi muuttanut kyllä taisteluita veden alla aika paljon. Mutta Pyryn kanssa samaa mieltä, luola ei loppua ja paria ylläriä lukuunottamatta tarjonnut kovin isoa vaihtelua. Vielä kun ajan kuluminen oli hidasta niin vaaraa hukkumisestakaan ei ollut. Valon puute oli ainoa haitta veden alla (ja se oli siistiä) kun tuon liikkeen suhteen töppäilin.

Sen sijaan laivalle paluu, aarteiden tutkiminen, Conchobarin matkaan lähettäminen, etsintäkuulutukset ja keulan kääntäminen kohti Kahleita oli tosi siistiä. Vuorovetten kivellä olisin toivonut vähän enemmän keskustelua Agathan ja hänen väkensä kanssa. Maahiselle oman laivan antaminen tuntui Rokusta oikealta vedolta, jos jollekin oma laiva piti antaa niin hänelle. AnttiRoku kannattaa meidän neljän pysymistä saman laivan kannella mahdollisimman pitkään jottei kukaan pääse sooloilemaan omalla laivalla ja sotkemaan hyvin luotua systeemiä.,Roku ei tätä sanoiksi laita noin suorasti, saati normaalissa keskustelussa asiasta mainitse millään tapaa. Etsintäkuulutukset oli hieno lisä, itse vain pohdin että Golarionissa maksetaan ihan sikana piraateista.. 10 000 on hiton iso raha, saati paljonko jostain Tessasta mahtaa saada (100 000? Niinkö Atte sanoit?). Vertailun vuoksi kannattaa katsoa mitä taikaesineitä tuolla rahalla saa.. ;)

Mutta odotan tulevia pelejä mielenkiinnolla. Kiva päästä a) Kahleille b) Turmasatamaan, jossa ainakin Rokulla on bisneksiä hoidettavaksi. Toivottavasti vielä eksytään Kuumemerelle ryöstelemään.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 19 Joulu 2013, 15:15

Etsintäkuulutukset oli hieno lisä, itse vain pohdin että Golarionissa maksetaan ihan sikana piraateista.. 10 000 on hiton iso raha, saati paljonko jostain Tessasta mahtaa saada (100 000? Niinkö Atte sanoit?). Vertailun vuoksi kannattaa katsoa mitä taikaesineitä tuolla rahalla saa.. ;)


No siis. Etsintäkuulutksien summat ovat aina olleet isot, jotta heidän perässään on mahdollisimman paljon vihollisia. Kun heidät saadaan kiinni, maksetaan yleensä pienempi palkkio monien tekosyiden vuoksi (julkisen omaisuuden rikkominen jne.). True Story. Cheliax pistää siis todella isot palkkiot kuvaamaan heidän haluaan saada heidät kiinni.
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Visa » 19 Joulu 2013, 21:19

Niin joo, kommentoin lähinnä pelitapahtumia hahmon näkö kulmasta.

Mutta juu, pari tiukempaa bossia oli kyl hyviä, varsinkin ihmis-sahuagi oli vaarallinen ja tyylikäs eph. Mitähän sille tehtäisiin? Jos luolastoa olisi ollut vähän vähemmän ja pelaajat olisivat lukeneet uimissäännöt olisi luolasto ollut tosiaan ehkä parempi. Mutta en varsinaisesti valita nytkään. Itseäni pelaajana jäi vähän häiritsemään pelastamani kalaihminen. En minä sitä silkkaa hyvyyttäni pelastanut, enempi tiedon vuoksi, mutta se meni aika ripeästi ohi ja pakeni myrkyllisten meduusojen taakse joten mitäpä sitä murehtimaan.

Valtava ruukkukukka oli muuten hieno, voiko sellaiseksi muuttua wild shapella? 8-)

Kirjat olivat minusta aika hyvät kokonaisuudet ensimmäisen toimiessa introna merirosvouden jaloon maailmaan ja toisen toimiessa bisnesesittelynä. Koko juonen suuri kaari ei valtavia yllätyksiä sisältänyt (pienempiä toki) mutta tuollainen hienovaraisesti ohjattu vapaa ryöstely oli ihan makeaa! Ricketyn pajan savanniretken tyylisiä sivureittejä olisi voinut olla ehkä yksi tai kaksi lisää ihan vain vaihteluna vesielementille. Mutta toisaalta tämähän on merirosvokamppis eikä mikään savanninsamoamisleiri!

Jännällä odotan jatkokirjoja ja niiden tuomia seikkailuita! Aten kommenttien perusteella jotain vähän erilaista lienee luvassa.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Visa » 27 Joulu 2013, 12:48

Ohoi, maata näkyvissä!

Oli taas vähän erilainen pelikerta suurkaupungin vilinään tutustumisen merkeissä. Paljon kummasteltavaa ja nähtävää ja osalle miehistöstä taisi olla ihan uusi kokemus. Vastoin ennakko-odotuksia kukaan ei joutunut pahoihin hankaluuksiin päällystöä lukuunottamatta mutta meillähän oli toki oikeuskin siihen!

Kaupungissa oli paljon kaikenlaista tekemistä mutta itse olin kovin huonosti pelaajana valmistautunut ja taustoittanut suhdettani kaupunkiin, jälkikäteen hieman harmittaa kun olisi ollut enemmänkin tekemistä jos olisi keksinyt. Atelle pistin yv:tä pienestä palasesta joka unohtui. Pieni pyhiinvaellus Sandaran kanssa oli toki mielenkiintoinen retki.

Tapaaminen piraattikuninkaan kanssa oli värikkäästi kuvailtu mielenkiintoisine miehistönjäsenineen kaikkineen ja Pyry piti Darion tarinankerronnan kasassa vaikkei pelaaja muistanutkaan liikaa tapahtumista (itse en olisi yhtään enempää). Kapakkatappelu oli hauska lisä joka toi lisäväriä pelikertaan, Mitaba oli jäädä vähän jälkeen kun kaikki muut liikkuivat hirveällä akrobatialla tanssien salin läpi. Sen jälkeinen kohtaus pimeässä kapakassa oli kyllä todella hämmentävä, tietäisiköhän joku enemmänkin näistä pimeässä kulkevista hahmoista ;)

Tessa Sulotuulen kutsu tuli ainakin itselleni täytenä yllätyksenä mutta tulipa ainakin peseydyttyä, ehkä ensimmäisen ja viimeisen kerran kampanjan aikana. Matka bileisiin oli aika sattumuksellinen ja taustoitti hyvin henkeä, jossa Merirosvojen kruunaamaton kuningatar toimintaansa harjoittaa! Morian veti aika yllättävän kortin esiin kieltäydyttyään Tessan lipun alla purjehtimisesta, tosin olin pelaajana jäänyt siihen uskoon ettei se tarkoita hirveästi mitään Kahleilla vaikka haluttua tavaraa onkin. Mitaballe asia oli aika yhdentekevä, tosin onhan se jotakin purjehtia Tessan lipusta kieltäytyneessä seurueessa, ei montaa sellaista Kahleilla varmasti ole!

Vähän sekava pelikerta oli, osittain siksi että pähkäilin itsekin koko ajan että mitä teen kun en ollut oikein valmistautunut. Varsinaiset kohtaukset olivat oikein hyviä ja nautittavia mutta niiden väleissä oma pelini oli aika hukassa.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 29 Joulu 2013, 20:45

Turmasataman reissu jää mieleen siitä, että pelikerta yllätti sisällöllään. Ensinnäkin Kahleiden merirosvo-mandaatin (ts. vapaakapteenin arvonimi) saaminen oli hauskaa, itse pohdin että olisihan se liian helppoa jos pelkällä lootilla onnistuisi arvokkaan aseman saaminen. Kiipeämistehtävä oli Rokulle sopivin, korttipelaaminen ei ollut ehkä Rokun mieleen mutta Antti kyllä tykkäsi, kerrankin vähintäänkin toimiva tapa pelata korttia ilman kortteja. ;) Hurrikaanikuningas oli hauska kohtaus, paljon kummallisia eph:ita MUTTA kyllä Tessa vei kohtauksellaan kuitenkin valtikan tyylikkäimmästä eph:sta. Kuten Tessa sanoi, Hurrikaanikuningas vain huutaa ja remuaa muttei saa mitään aikaiseksi, Tessa taas näytti olevansa kartalla tapahtumista ja osaa miettiä tulevaisuutta (AnttiRokun ajatuksia).

Suurkaupunki oli musta kovin tyhjä. Ehkä seuraavalla visiitillä olisi kiva kuulla ja kokea millaista väkeä tuossa kuuluisassa piraattikaupungissa asuu. Kerdakin miehistö tuli tutuksi, Merryl nähtiin ja kaksi velhoa mutta muutoin jäi vähän köyhäksi tuo kansa joka kaupunki asuttaa. Okei, asukkaita on paljon mutta miten se näkyy/tuntuu/välittyy kaupungissa? Hajut, äänet ja muut kiinnostavat mua tulevaisuudessa, tämä vihjeenä ihan joka paikkaan missä käydään. Mua ainakin kiinnostaa aina miltä paikat näyttää ja tuntuu, eikä vain se mitä oma hahmo tekee. Vähän niin kun oikeassa elämässä, me tehään huomioita ihan kummallisista asioista.

Tulevaisuus näyttää jännältä, erityisesti puolituiskaupungissa käymisestä tulee siistiä (Rokulla kun on vihje, että siellä on hyvä kirjasto/tms). Katsotaan tekeekö Norgorber vaikutuksen Rokuun, jota yksikään jumaluus ei ole vieläkään vakuuttanut. ;) Tessan vihjeet/yhteistyösysteemit on jännä käänne tähän mihin ollaan nyt totuttu, saa nähä mihin vaaroihin Sulotuuli meidät heitti..

EDIT: Lukekaa jos ette lukeneet.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Pyry » 31 Joulu 2013, 18:03

Hiiohoi, koska muutkin ovat tänne jostain syystä kirjoittanut, niin kirjoitetaan nyt itsekin, vaikka elämä on turhaa, vaikka onkin hurjaa!

Kahleille siis päästiin ja vapaakapteeneiksi ruvettiin tuosta vain! Vaparin pääsykokeet olivat kyllä ihan hauskaa seurattavaa, mutta yksi yksityiskohta minua jäi häiritsemään, mikä ei ole iso asia, eikä oikeastaan edes häiritse, mutta kun huomasin, niin ajattelin mainita.

Porukka on pelannut aina yhtenäisenä tiiminä. Hahmot voivat luottaa toistensa tekemisiin taistelussa ja tehdä päätöksiä kuudessa sekunnissa, joiden tekemiseen menisi tavalliselta ihmiseltä muutama minuutti ( ;) ). Myöskin rahat kaikki jakavat aina tasan jos jostain löytyy. TÄSTÄ päästäänkin ihan siihen asiaan, eli tähän korttipelistä tulleen rahan jakamiseen pelaajahahmojen kesken. Olin sinänsä ihan tosissani, että Dario olisi pitänyt oman voittopottinsa ihan kokonaisuudessaan, eikä halunnut jakaa tätä muiden kesken. Muut pelaajat ohitti mainintani vähän vitsinä (mistä en kyllä sinänsä syytä, olisi hyvin voinutkin olla), joten annoin asian olla, mutta tahtoisin kuitenkin mainita asiasta. hahmon näkökulmasta tilanne: On ihan ok, että lootti jostain taistelusta jaetaan demokraattisesti tasan tai parhaaksi näkemällä tavalla. Mutta jos muut ovat samassa pokeripöydässä ja häviävät, kun toinen voittaa, niin se on niiden muiden ongelma.
Tällä siis tarkoitan sitä, että kuitenkin pelaan suhteellisen itsekeskeistä ja rahalle persoa hahmoa, niin kyllähän se kun ajattelee asiaa, tuntuu kummalliselta, että jakaisi muille rahoja, jotka on voittanut uhkapelistä, eikös?
Muilla mietteitä, ajatuksia tai kysyttävää aiheesta? Tästä olis jees keskustella noin yleisellä tasolla, mutta nyt sitten muihin pelikerran hullutuksiin!

Ju... Hurrikaanikuninkaan linnake oli kyllä vaikuttava ökypytinki. Paljon oli erilaisia persoonia ja muuta värikästä. värikästä. niin värikäs oli se yksi värikkäästi pukeutunut sateenkaariliikkeenkin omistaja. höhö. Tarinan kertominen saaliista oli hieman takertelevaa, kun allekirjoittanut ei oikein muistanut paikkojen nimiä. Muodollinen nopanheitto diplomacysta ja hyväksyttävät nyökkäykset.
Turmasatamat tosiaan jäivät vähän harmaaksi, vaikka kaikennäköistä siellä tehtiin ja nähtiin. hankittiin taikaesineitä, juotiin ja tapeltiin. Dariota ei paljoa haitannut hänen vanhan porukkansa hajoaminen ja vanhojen tovereiden kuolemat. harmitti jonkin verran, mutta ei se mitään. Tieto tästä uudesta joukosta taas saa nuorukaisen enemmän kuin paljon varuilleen ja vakavoitumaan.
Tessa oli kyllä tapaus erikseen, josta pelaajana pidin kyllä. Kieltäytyminen laivueeseen liittymisestä oli omasta mielestäni oikea teko tässä tilanteessa. työtarjous oli kyllä mielenkiintoinen ja ehkä tuottoisan kuuloinen joten mikäpä siinä.

Mutta niin seuraavaan kertaan tosiaan!
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts."
Pyry
Knight
 
Viestit: 184
Liittynyt: 27 Elo 2011, 19:20

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Visa » 01 Tammi 2014, 01:31

Itseäni jäi pelaajana vähän hämmästyttämään ettei Dario perännyt rahojaan tiukemmin, yllätyin ettei hän jaksanut muistuttaa asiasta enempää :D Toivottavasti tämä ei vaikuta herran seikkailumoraaliin jatkossa!

Ei kukaan meistä olisi sen paremmin osannut muistella menneitä tapahtumia ja pukea niistä korkealentoista tarinaa. Mahtista olisi kyllä ollut jos olisi sellainen irronnut, olisi eeppistä (sanan varsinaisessa merkityksessä, kerrankin) ollut se.
If its not broken, youre not innovating.
-Old asuran saying
Visa
Bishop
 
Viestit: 701
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:52
Paikkakunta: Tanpesteri

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 01 Tammi 2014, 14:50

Pyry kirjoitti:lin sinänsä ihan tosissani, että Dario olisi pitänyt oman voittopottinsa ihan kokonaisuudessaan, eikä halunnut jakaa tätä muiden kesken. Muut pelaajat ohitti mainintani vähän vitsinä (mistä en kyllä sinänsä syytä, olisi hyvin voinutkin olla), joten annoin asian olla, mutta tahtoisin kuitenkin mainita asiasta. hahmon näkökulmasta tilanne: On ihan ok, että lootti jostain taistelusta jaetaan demokraattisesti tasan tai parhaaksi näkemällä tavalla. Mutta jos muut ovat samassa pokeripöydässä ja häviävät, kun toinen voittaa, niin se on niiden muiden ongelma.

Itse ainakin reagoin ihan Rokuna Darion haluun pitää voittamansa rahat itsellään: ei tule onnistumaan tässä tilanteessa. Dario ei sitten edes laittanut kovasti vastaan ja kaksi muuta oli selvästi Rokun linjalla niin menin sen mukaan tilanteessa eteenpäin. Pahoittelut jos tuntui, että jyräsin pelaajana ylitse, tarkoitus oli näyttää mitä Roku tuosta tilanteesta ajatteli (esimerkiksi kuiskaus Mitaballe rahanlainaamisesta/peliin panostamisesta ettei siitä ole mitään hyötyä meille ryhmänä). Rokulle koko uhkapeli oli vain yksi tehtävä kohti vapaakapteeniutta ja oletti, että muut on samalla linjalla hänen kanssaan siitä, että tässä pelataan yhteen hiileen koska tavoite on yhteinen. Siksi Roku halusi pitää huolen, että kaikki pääsee omilleen pelistä, yhteinen tavoite ei voi hyödyttää yhtä muita enempää. Tässä kohtaa vetoan myös Rokun maailmankatsomukseen (lawful). Mutta Dario saa olla eri mieltä Rokun kanssa ja siitä tulisi varmasti mielenkiintoinen kohtaus. :P

Pelaajan näkökulmasta olisi ollut epäreilua, että Dario olisi hyötynyt meidän muiden huonosta pelaamisesta ja rahoista (eikös kaikki muut olleet reippaasti tappiolla kun korttipeli päättyi?) koska kukaan ei ollut ehtinyt tehä vielä taikaesine/muita hankintoja kaupungista. Omien ansaittujen loottirahojen menettäminen pelissä, josta ei voi kieltäytyä ilman juonen täyttä murhaamista olisi ollut Antin mielestä koko meidän pelikulttuurin vastaista. Tilanne olisi tietty ollut eri jos oltaisiin jo rahaa käytetty kaupungissa, peli olisi ollut selvästi meidän ryhmän oma valinta (esimerkiksi ajantappamiseksi kun laivaa korjataa) ja niin edelleen.

Siinä mun näkökulmia tilanteeseen.

Pyry kirjoitti:Tarinan kertominen saaliista oli hieman takertelevaa, kun allekirjoittanut ei oikein muistanut paikkojen nimiä. Muodollinen nopanheitto diplomacysta ja hyväksyttävät nyökkäykset.

Pöh pöh, hyvin se meni. Sen takia meitä on monta pöydän ääressä ettei tuollaisen tilanteenkaan tarvitse olla yksilösuoritus. Itse jopa odotin, että MorianIsmo olisi heittänyt lisäyksiä Darion tarinaan. Roku auttoi hieman tuliesityksellään mutta oli muutoin hiljaa. Miksi? No mulla ei taitoja tuollaiseen, eikä Roku todellakaan halunnut olla äänessä tuossa tilanteessa.

Edit: jee, 1500.viesti Roolipelit-osiossa!
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Kalloja & Kahleita: Kommentit pelistä [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Pyry » 03 Tammi 2014, 02:05

Juuh, kyllä mä samoilla linjoilla oon aikalailla Antin kanssa tässä. Dario ei ehkä niinkään, johtuen myös lähinnä siitä, että Dario näki tilanteen erilailla, kun ei itse ollut kovinkaan iloinen koko vapaakapteenihommasta. Miksi? Sitä voi kysyä herralta itseltään!
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts."
Pyry
Knight
 
Viestit: 184
Liittynyt: 27 Elo 2011, 19:20

EdellinenSeuraava

Paluu Roolipelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron