[RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

Keskustelut roolipeleistä ja pelatuista peleistä

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Pyry » 23 Tammi 2012, 13:14

Hiiohoi, vielä ehdin forettaa ennen palvelukseen lähtemistä...

Jeesbox, Mistähän aloittaisin... Vaikka alusta!
Eli siis, aluksi päästiin alaovesta sisälle ja kohdattiin yllättäen tämä sheriffin apulainen. Zoron hälytyskellot soivat koko kohtauksen ajan, vaikkei päälle päin näyttänyt kauheasti siltä. Heti alusta asti epäilin jonkinlaista illuusiota tai vastaavaa, enkä tarkemmin ajatellen kaukana ollutkaan, sillä kyseessähän oli taijaton illuusio, jos näin voi sanoa :D

Mutta joo, Vorkstek (vai mitenkä se nyt kirjoitetaan) oli kyllä käydä koko joukon kohtaloksi... Taisin taas vaihteeksi olla aika varma siitä, että se on menoo ny! Onneksi KORVOSAN kaarti tuli juuri ajoissa paikalle, jonka takia vastustajamme päätti vaihtaa maisemaa, palaten joskus jälleen...

Pedon oikeudenkäynti olisi voinut olla kyllä vähän enemmän oikeudenmukaisempi, mutta joo, tulos ei kyllä Zoroa yllättänyt, vaikka jonkin verran harmitti ja sai myös Zoron vakuuttuneeksi siitä, ettei kannata Lepitsdadissa(en jaksa muistaa miten kirjoitettiin oikein) oikeuden eteen.
Kuitenkin Zoron mielestä hommassa on ainakin yksi positiivinen puoli: Tuleva palkkio. Meidän ryhmä kuitenkin teki aika helkkaristi hommia sen eteen, että oikeudenkäynti olisi oikeudenmukainen, vaikkei se loppujen lopuksi sitä täysin ollutkaan (ainakaan omasta mielestäni). Muista en tiedä(paitsi Rhaegosin kohdalla), mutta jos se tuomari alkaa jotain mussuttamaan siitä, ettei homma mennyt niin kuin piti ja palkkiota ei heru, tai että palkkiosta on pistetty siivu sivuun, niin näette kyllä yhden Maguksen erittäin vihaisena, mistä voi seurata rumaa jälkeä...
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts."
Pyry
Knight
 
Viestit: 184
Liittynyt: 27 Elo 2011, 19:20

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Miksalvarez » 24 Tammi 2012, 10:24

Siitäkin huolimatta että oikeudenkäynti meni persiilleen niin oli erittäin hyvä pelikerta! Tykkäsin koko kemianlaitoksesta kaikessa ahdistavuudessaan ja huima lopputappelu jätti ainakin Turon mietteliääksi. Pelaajana yksi hienoimmista vihollisista (letaaliuudesta puhumattakaan) kautta aikain! Toivottavasti tapaamme vielä herra vorkstegin, tämä ei jää nimittäin tähän!

Oikeus ei tosiaan tainnut tapahtua mutta ryhmä teki parhaansa sen eteen että se olisi käynyt joten palkkio lienee meidän. Nyt lähinnä huolettaa mitä helkkaria raivostunut peto aikoo tehdä... Mutta ei muuta kuin jatkamaan touhua ja selvittämään mitä tapahtuu Caromacin ja pedon kanssa...
"Et sinä tule, viimein sen hyväksyn
mut kuinka yksin yöstäni selviydyn?
Et sinä tule, olkoon se päätös sun
on silti rikki, maailma tänään mun,,,"
san. Upi L.
säv. Pablo de R.
Avatar
Miksalvarez
Setlementti I
 
Viestit: 455
Liittynyt: 27 Elo 2011, 15:55
Paikkakunta: Tanpere

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Waldo » 24 Tammi 2012, 20:19

Loistava pelikerta, tosin liian lyhyt meidän pelitahtiin suhteutettuna (mietin: olisko voinut ehkä alottaa aamulla?). Oon ehdottoman samaa mieltä Miksalvarezin kanssa laboratoriosta ja pääjehusta myös. Persoonallista ja kiinnostavaa! Odotan jatkolta paljon ja peli innostaa nyt todella, siksikin on sääli että kampanja etenee matelemalla... Sekä pelaajana että hahmona oikeudenkäynnin loppuun saaaminen oli helpottavaa, nyt pääsee taas keskittymään paremmin vanhempiin tavoitteisiin. Hahmona toivon tulevien aikojen olevan niiden suhteen valaisevia + pelaajana toivon mukaansahaukkaavaa, toiminnalista tarinaa :mrgreen:

Jälkikirjoitus!: Olenko ainut, jonka mielestä kaksi erillistä viestiketjua tuntuu hankalammalta ratkaisulta meidän RK:n tapauksessa, kuin mitä yks (aikatauluille, kommenteille, huutelulle yhteinen) ketju olis? Ei muuten, mutta kumpikaan meidän ketjuista ei nyt varsinaisesti pursua viestejä ja mieli tekisi tänne vuodattaa lähes poikkeuksetta myös aikataulut 8-)
"Couldn't swing a dead cat round here without hitting a giant spider... Maker!" - Old Barlin
Avatar
Waldo
Setlementti II
 
Viestit: 171
Liittynyt: 27 Elo 2011, 23:01
Paikkakunta: Raumandello

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 24 Tammi 2012, 22:35

Kyllä kyllä. Hyvä pelikerta, vaikkain tosiaan vähän lyhykäinen. Saatiin kuitenkin kemikaalio el finitoon. Se ihonpöllijä oli hieno, vaarallinen ja outo. Ulkonäöltä todella tyylikäs olento, ja kun sen syvin olemus paljastui niin tuli sellainen "tämä selittää aika paljon"-fiilis. Oltiin kyllä lähellä kuolemaa, ja samaan aikaan olin iloinen mutta oudolla tavalla pettynyt kun selvisimme taistelusta kaikki elossa :D

Jos oikeudenkäynnin tulos oli oikeasti riippuvainen nopanheiton tuloksista, niin voi että ärsyttää näin jälkeenpäin. Tottakai sillä mitä sanoo on merkitystä, mutta silti. Noh, Rhaegos ei ole ryhmän naama vaan se puhuja ja höpöttäjä. Luultavasti Turolla tai Zorolla olisi enemmän vakuuttavuutta paholaiseen verrattuna. Mutta kyyllä se ihan hyvin meni. Ja sit se peto otti ritolat.

"luolasto-"komppaus oli iahn hauskaa,mutta Rhaegosin luonne on edelleen aika hämärän peitossa kun ei tappelu-encountereissa sitä usein tule ilmi ollenkaan. Toivon että tulevaisuudessa tulisi enemmän sosiaalista k-käymistä enemmän. Ja uskonkin.
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Waldo » 25 Tammi 2012, 20:04

Kukahan on meidän ryhmän naama :D Ei taida löytyä ainakaan luonnollista esiintyjää, mutta ehkä vakionaama ei olekaan välttämätön.

Atte kuulolla -- Sturm pyyhkii tänä yönä kyyneleitään korviinsa tämän takia: "Luultavasti Turolla tai Zorolla olisi enemmän vakuuttavuutta paholaiseen verrattuna."
Eikä kampanja mun mielestä oo tähän mennessä niin mättöpainotteinen ollu, että se olis estänyt ketään pelaajaa saamasta hahmonsa luonnetta kunnolla esille. Avoimia ropetilanteita, joissa hahmot juttelee toisilleen voi luoda itekin!

Vaikka 6-tasolle jäätiin niin tunnen ryhmän alavireisen suoriutumisen johtuvan minimoidulta vaikuttavasta tasokehityksestä :( Jos saadaan 04.02. kestävyyttä kysyvät lauantaitanssit, toivokaamme tasonousua pelikerran aikana.
"Couldn't swing a dead cat round here without hitting a giant spider... Maker!" - Old Barlin
Avatar
Waldo
Setlementti II
 
Viestit: 171
Liittynyt: 27 Elo 2011, 23:01
Paikkakunta: Raumandello

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Waldo » 25 Tammi 2012, 22:13

Olisko muuten teidän mielestä mitään, jos vaikka jossain vaiheessa (vielä kampanjan alkupuolella) julkaistaisiin hahmojen taustat luettavaksi toisillemme? Tiiän, että ainakin joku on tarkotuksella halunnut luettaa vain Ismolla. Mutta vaikka hahmot ei tietäis (eikä ainakaan vielä tarvikkaan tietää) puoliakaan toistensa menneisyydestä, olis mun mielestä pelaajien hyvä tietää. Helpottais hahmojen ymmärtämistä ja se etäisyyden tunne, joka tuskin on yksipuoleinen vois osittain kadota ja hahmoista (muistakin kuin omasta) vois tulla läheisempiä. Veikkaan ettette oo saaneet Sturmista välttämättä joka päivä kovin selvää kuvaa joten tiätte mistä puhun :D Rhaegos ja Zoro on itseltä jäänyt liiaksikin pimentoon melkein kaikin puolin, Turon luonteenpiirteistä tahtoisin myös kuulla lisää :) Jäbä on maahiseksi ties kuinka nuori ja on kuitenkin ryhmän aivot. Se on sen luokan jännää jotta huh!
Onhan tiukan paikan ja pahan päivän tullen sekin hyvä tietää miten kuomat taistelee, mutta ei sen tarvi olla siinä :D
"Couldn't swing a dead cat round here without hitting a giant spider... Maker!" - Old Barlin
Avatar
Waldo
Setlementti II
 
Viestit: 171
Liittynyt: 27 Elo 2011, 23:01
Paikkakunta: Raumandello

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 25 Tammi 2012, 23:39

Jees minä tykkäsin *evil mastermind naurua*

Vaikka loppujenlopuksi emme taaskaan edenneet hirveän paljoa pelikerralla niin hyvää humppausta oli kyllä pelikerralla. Vorkstag on omasta mielestäni yksi raatiksen ehdotonta aatelia
ja vanhana balduri pelaajana kyseinen herras....olento toi myös pientä nostalgiaa ainakin pj'n ruudun taakse. Mutta joo, hyvinhän se teitä lihoiksi pisteli, saa nähdä kohtaatteko koska uudestaan ;)

Pedon oikeudenkäynti meni erittäin tiukoille, perjaatteessa olisinkin voinut päättää toisin, mutta olitte piirun verran hakoteillä, ette ollut ihan huomanneet kaikkea ja teillä oli pirunsiittämä puhemiehenä :)
Tuo oikeudenkäynti itsessään oli seuraavanlainen: Joistakin todisteista saa plussaa diplomatia heittoihin, joita PJ heittelee screenin takana. Esimerkkinä Vorstagin kaapista sai +20 kyseiseen todisteeseen kun
taas vorgstagin työkaluista muistaakseni sai +5'den. Mutta ei mitään, kyllä tämä tälläkin toimii ja saa nähdä mitä tulette keksimään. Daramirin luokse mars!

Nuo taustat voi miun puolesta kyllä julkaista kaikille muillekin tässä kohtaa, jos siis vain haluaa. Olette sen verran nyt toiminut yhdessä, että osaatte suhtautua toisten hahmoihin ilman isompaa kalabaliikkia.

Täytyy myöntää tuosta teidän tasokehityksestä, että olette tällä hetkellä ihan kirjan tarkoittamilla tasoilla. Tässä kohtaa nimittäin hahmojen pitäisi olla tasolla 6. Tietenkin teidän porukkanne ei ole ihan kaikista
kestävin, mutta toisaalta tämä tulee kyllä muuttumaan kunhan saatta viellä vähän tasoja taaksenne. Annan sitten ylimääräisen tason jos alkaa tuntua liian tiukalta ;)

Mitä olette muuten ollut mieltä yleisesti taisteluista?
-Onko ollut mieluisaa?
-Ovatko vastustajat toimineet uskottavasti?
-Kuolettavuus?
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Miksalvarez » 06 Helmi 2012, 16:27

Tännekin taas jotain uutta!
Vastataan ensinalkuun Ismon kysymyksiin, vastausten tietysti ollessa vastaajaansa sidottuna
-Taistelut ovat olleet mainioita, hyvin vähän on ollut ns. perusmättöä mistä itse diggaan todellakin. Tällä meinaan esimerkiksi ihka ensimmäistä taistelua, jossa kylänjanttereita vastaan ei ollut juuri muuta tehtävissä kuin iskeä suoraan päin klassiseen tapaan (touhun ollessa kädetöntä ;) ). Totta kai hautajaisissa taisteleminen tuo omanlaisensa mausteen mutta toivottavasti pointtini tulee perille. Taas suurimmaksi osaksi taisteluissa on ollut jotain hienoja yksityiskohtia, kuten kemikaalion padat täynnä vaarallisia keitoksia, kellari jossa Turo ei pääse menemään muuten kuin u-veneenä ja niin edelleen. Itse taistelutilanteisiin kaipaan finderissä pelimekaniikan ollessa oiva tälläisiä yksityiskohtia ja niinsanottua liikkuvuutta, ainainen vastakkain kävely ja vuoronperään fullroundilla turpaan ei pidemmän päälle ole mielenkiintoista. Siksi pieni nipistys tehokkuudesta ja lisäys tunnelmaan on aina voitto.
-Vastustajien toiminta on ollut uskottavaa, albeit herra nahanvarastajan armo-paikaltalähtö oli vähän kummallista. Ymmärrän pelaajana että PJ halusi ehkä välttää TPK:n mutta haluan sanoa että sitä ei kannata ottaa tavaksi että pelaajilla pysyy ns. tappamisen maku aina touhussa mukana. Tieto että aina deusexmachinalla pelastutaan vie myös tunnelmaa, sillä finderissä ei mielestäni taistelujen letaaliuus aina tule pelaajille tarpeeksi selväksi. Tietysti aina turpaanottaminenkin kyrsii, mutta mielestäni vaikeuksien kautta voittoon on aina parempaa kuin suoranaiset läpihuutojutut.
-No tähän saattoi tulla vastausta jo ylläkin. Turpaan saa antaa ihan kunnolla koska sitä pelaajahahmotkin yrittävät parhaansa mukaan.

Omasta puolestani tausta on ihan vapaata riistaa, postasinhan sen aikoinaan wanhan facebookryhmänkin sivulle luettavaksi :) Olisi todellakin mukava lukea muidenkin tuotoksia!
"Et sinä tule, viimein sen hyväksyn
mut kuinka yksin yöstäni selviydyn?
Et sinä tule, olkoon se päätös sun
on silti rikki, maailma tänään mun,,,"
san. Upi L.
säv. Pablo de R.
Avatar
Miksalvarez
Setlementti I
 
Viestit: 455
Liittynyt: 27 Elo 2011, 15:55
Paikkakunta: Tanpere

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 19 Helmi 2012, 22:56

Jees hyvää settiä ainakin meikäläisen mielestä.

Ihan alkajaisiksi, tykkäsin alun pienestä ropesessiosta Dramirin ja Xerionin kanssa. Mukavaa tiirata teidän reoktioita ;)
Mikolle pointsit Liekin metsästyksestä *thumbs up ;)

Sloss Caromarcille saapuminen oli melko hektinen, ei sitä joka päivä kohtaa tuommoista määrää peikkoja. Taistelu meni suurinpiirtein kuten olin sen suunnitellukin menevän, mutta
täytyy myöntää, että golemi koira kyllä taas suoritti ja sen jälkeen ilmaelementaali ja metallinen suur-hiisi vaan tuntu julmalta. Ehkä täyspäiväsen parantajan kanssa olis helpompaa, mutta
täytyy kyllä kirjan kirjoittajalle nostaa peukkua kun kehtasi tuollaista settiä pelaajien niskaan kirjoittaa. Kattokruunu ftw!

Päärakennuksen tutkiminen meni mukavaan tahtiin vaikka zoro nyt saikin vähän nuoli ansasta selkäänsä. Nyt sitten Sloss Caromarcista on kolme rakennusta viellä tutkimatta, katsotaan miten käy
seuraavalla kerralla. Whos head is going to fall?
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Pyry » 20 Helmi 2012, 14:31

Joo'o, raatis iski jälleen kerran karuudellaan päin pläsiä. Ei oo yhdessäkään toisessa kamppanjassa tullut yhtä kovia epätoivon tunteita, kuin tässä, mutta se on itseasiassa ihan hyvä juttu :D

Alun lyhyt ropetuskohta oli kyllä hyvä ja mikolle propsit tosiaankin. Niin ja Ismolle myös, kun niin kovasti Zoron iloksi pistää isää joka paikkaan D:
Ainakin itse olen ollut tyytyväinen (tyytyväisempi kuin Zoro) siihen, että Xerion hilluu aina välillä maisemissa.

Hiiohoi, matka jatkuu kohti Caromarcia! Vähän peloteltiin hahmoja matkalla wywernillä, mutta hahmojen onneksi ei päästy taisteluun asti...
Portillahan iskee heti kimppuun pari peikkokoiraa, joita seurasi sitten näiden karismaattiset omistajat. Hiisistä nyt en mainitse mittään :D
Oli kyllä rankka taistelu, eikä se peikkokoiran puraisu tehnyt yhtään hyvää Zorolle, mutta onneksi Turon pommit pehmensivät(ks. kärvensivät) peikkojen lihaa kovin näppärästi, Sturmin jousi lauloi, Rhaegosin iskut vöiden alle tekivät työtään ja Zorokin pääsi loppujen lopuksi taisteluraivoon ja pääsi vielä tekemään peikkojen johtajalle lobotomian liekehtivällä miekallaan.

Loottien keräys ja hengästystauko
Kirjoittaja menee keittämään kahvia -->
<---
Raatis jatkuu.

Täytyy kyllä myöntää, että golemikoirissa ei ole kyllä yhtään mitään hyvää omasta mielestäni. Tällä ketaa kuitenkin Zoro onnistui jopa saamaan moisen perkeleen maihin, mikä antoi kaikille mahdollisuuden iskeä mokomaa piskiä olan takaa, mutta tämä kostautui aikas kovalla puremalla tottakai, ja magi ottaa maissa lukua. Joka tapauksessa oltiin sankarillisia ja voitokkaita josta ylpistyneinä sitten juostaankin ensin pakoon hermeettistä ilmaelementaalia, jonka jälkeen vähintään yhtä sankarillisesti paetaan metallista väsättyä suurhiittä. Hiiohoi, The heroes are in the house!

Vähän paikan koluamista, Rhaegosin vahtimista, ettei nyt pölli kaikkea mikä ei ole naulattu kiinni, itsestään liikkuvien tavaroiden ihmettelemistä ja ansojen laukaisemista perinteisin keinoin.
Lupaavalta näyttää! Innolla odottaen seuraavaa pelikertaa ^^
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts."
Pyry
Knight
 
Viestit: 184
Liittynyt: 27 Elo 2011, 19:20

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 20 Helmi 2012, 17:16

Joo, samoissa fiiliksissä ollaan kuin Pyry-hyvää, joskin karua ja vaarallista settiä. Constructeja, peikkoja sekä isoja elementtaaleja. Juuh.

Ei mitään, hieno pelikerta oli kyllä. Alussa fiilistelyä ja ostoksia ja tietynlaista porukan yhteennitoutumista oli havaittavissa. Rahaakin tuhlattiin (ja vedettiin välistä.) Sloss Caromac vaikuttaa...jännältä. Aika tieuukoja encountereita kyllä, mutta onneksi peikoista ainakin selviydyttiin kunnialla. Golemipiski sensijaan oli taas naurettavan ärsyttävä pitkästä aikaa. JA viikatehemmosta päästiin oveluudella ylitse. Ilmaelementtaali on kyllä aika paukku, kunnon arcanecasteria oltais taas tarttettu. Olen muutenkin vähän miettinyt näitä vaikeustasoja ja ymmärrän kyllä miksi temppeliritarit olis tässä aika ässiä. Meillä kun ei ole full-BaB-tappelijaa jolla olis armoton mela jolla vedellä kaikenmaailman constructeja mäsäksi. Sigh.

Rhaegos: "Mitään ei saa ottaa, perhanan perhanat.Kyllä minä vielä näytän, kun kukkarot alkaa katoilla, hehehehh..."

Jatkoa sitten joskus!
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Waldo » 23 Helmi 2012, 21:08

Saatiin ihan passeli pelikerta aikaan, vaikka jäi taas sisällöltään kovin kapeaksi. Jos siitä jotain hyvää yrittää keksiä niin saadaan seuraavalla kerralla sopivasti Sloss ja kolmas kirja päätökseen. Me tarvitaan ehdottomasti (vaikka neljännen kirjan alkajaisiksi?) se koko päivän sessio!

Olipahan spesiaaleja mättöjä.. ei kylläkään mitenkään erikoisia tän kampanjan mittapuulla, mutta ainakin peikot sai pelaajan hämmentymään. Golemikoira on vain vakioääshole, mutta ne animated objectit >:[ niihin palaa hessu kuin hessu, minkään ei mahda. 6-tason mörssäriä 6-tuumaisen melan kanssa ei toki kiinnostais onko siinä elementaali vai liikkuva kasa peltiä - tulosta syntyis kuitenkin. Asia, mihin aiemmissakin viesteissä viitattiin eli ryhmän kokoonpano, sen tunnetut puutokset ja puolittainen rampaus (tässä vaiheessa) on aika keskeistä meidän alisuoriutumisessa. Kun kaikki tahtoo pelata kuka minkäkin sortin tavallistakin keskittyneempää spesialistia, niin meillon tämmöinen torttu tarjolla! Tälläinen pelaaminen on mielenkiintosta, mutta kaikkien niiden kertojen kun ollaan saatu naamaan luulis selvittäneen jokaiselle, että ollaan myös ite tehty hahmovalinnoillamme vaikeempi kamppis, tai ainakin sen alku (Ismo, nään sun snickersin kyllä). Haastavuus on OK, mutta 50 chargen parannussauvan tyhjeneminen muutaman tappelun jälkeen ei!

Kun saataisiin reippaampi tahti päälle seikkailussa! Ensinnä pelikertojen tiheydessä ja miksei sen jälkeen myös sessiosisäisessä aika-saavutukset -balanssissa, useissa suomenkielisissä piireissä tunnettu tehokkuutena.
Tasoa 14 odotellessa :D
"Couldn't swing a dead cat round here without hitting a giant spider... Maker!" - Old Barlin
Avatar
Waldo
Setlementti II
 
Viestit: 171
Liittynyt: 27 Elo 2011, 23:01
Paikkakunta: Raumandello

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Miksalvarez » 12 Maalis 2012, 21:44

Huh, näköjään mun viestini tänne ei koskaan saapunut vaan jäi jonnekin binääriavaruuden syövereihin. Anyways, pidemmittä runoitta vähän tekstiä.
Itse kiitän PJ:tä tuosta Liekki hommasta :) Vähän kokeilin kepillä jäätä että mitenköhän kävisi, ja aivan loistavasti hoidit homman. Nostaa Turon motivaatiota seikkailussa ja meikäläisen pöydän ääressä, kiitos siitä :)

Tästä haastavuudesta/letaalisuudesta tulee varmaan lisää palautetta pelin edetessä. Itse toivon että isommilla tasoilla ja resurssien karttuessa homma helpottuu. Mennään tyylillä ja toivotaan että PJ tietää mihin me kyetään ja missä tulee rajat vastaan, ennen kuin maagiset kolme kirjainta kohdataan. (TPK)
"Et sinä tule, viimein sen hyväksyn
mut kuinka yksin yöstäni selviydyn?
Et sinä tule, olkoon se päätös sun
on silti rikki, maailma tänään mun,,,"
san. Upi L.
säv. Pablo de R.
Avatar
Miksalvarez
Setlementti I
 
Viestit: 455
Liittynyt: 27 Elo 2011, 15:55
Paikkakunta: Tanpere

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Miksalvarez » 18 Maalis 2012, 20:33

Kirjoitin tuonne Yleiselle puolelle pienen kuvauksen Turon viimeisistä taisteluhetkistä. Jatkoa tulossa "Afterlife" tapahtumista kun tiedetään miten tästä jatketaan :D Kaikesta huolimatta ja siitä johtuen, kiitos pelikerrasta! Taistelupainotteista kuten sanottua, ja nyt päästiin jo siihen pisteeseen mitä ollaan jo pelättykin. Vaarallisia vihollisia ja tiukkoja tilanteita. Onneksi Lepidstadin peto saapui apuun, tyylipisteet kyllä lopputappelusta! PJ:n kanssa voisin jutella, että mitä tapahtuu sen jälkeen kun Turosta ja myös Zorosta henget lähtevät. Ja tottakai Pyryllekin kommenttimahdollisuutta, näkevätkö sankarit heti tuonpuoleisessa? Ei mitään, ensikertaa odotellessa. Ainakin itse toivon pääseväni takaisin henkiin :)
"Et sinä tule, viimein sen hyväksyn
mut kuinka yksin yöstäni selviydyn?
Et sinä tule, olkoon se päätös sun
on silti rikki, maailma tänään mun,,,"
san. Upi L.
säv. Pablo de R.
Avatar
Miksalvarez
Setlementti I
 
Viestit: 455
Liittynyt: 27 Elo 2011, 15:55
Paikkakunta: Tanpere

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 18 Maalis 2012, 21:20

Jees tälläistä settiä tällä kertaa.

Itse kyllä tykkäsin kirjan lopetuksesta vaikka en kyllä kuvitellut lahtaavani melkein koko ryhmää *köh.

Pelikerralla oli kyllä kiva tunnelma, siitä pitää antaa cradiittiä. Turha....turhan jauhanta jätettiin pois ja tunnelma pelipöydässä oli mukava. Pointsit tästä.
Humppasitte ihan tyylikkäästi Sloch Caromacin läpi ja onneksi tajusitte huilata siinä välillä ;) Ittekseni muistan miettineeni, että kuolette kaikki jos tuossa kunnossa menette kohtaamaan loppubossen.
Hieman myös tuli poistettua muutamia turhia möllejä joita olisitte voinu kohdata, joka toimi pj'n vinkkelistä ihan mukavasti. Faceless Golem ja Tornin vartija ovat kyllä näitten kirjojen aatelia, tosin
noihin lihagolemeihin toimii tuo tuli melkoisen mukavasti ja varsinkin kun alkemistit tekevät tuota elementti vahinkoa. Hyvää settiä silti, muutamat viholliset lositivat hurjuudellaan joista tornin vartija
ainakin omalta osalta jäi mieleen ja tietenkin loppu bosse. Kun alunperin lähin tuota mättöä tarkastelemaan ja huomioituani teidän ryhmän kokoonpanon niin muistan ajatelleeni, että tässä kyllä kyolee joku
ja näinhän siinä kävi. He jotka kohtasivat loppunsa tosin saivat melkoisen "hero deathin" tuosta, ainakaan se joka porukkaa tappoi ei ollut mikään pikkumölli jollain "fail save ja kuolit" taktiikalla. Pedon kontrollointia
yksinkertaistin melkoisesti, sillä tuossa olisi tarvinnut DC25 use magic device heitot, jotta kyseinen masiina olisi lähtenyt käyntiin tai jäätävän arcanus heiton. Itse tykkäsin kyllä siitä, että tarvitsitte pedon apua mokoman
möllin kepittämiseen, mutta omasta mielestä pedon saapuminen olisi voinut tapahtua vähän aikaisemmin. Noh tätä täytyy vähän viilata.

Hyvä pelikerta ja toinen kirja pussissa vihdoinkin joten "i call it a success"

Rauha Sturmille ja Turolle........*ainakin hetkeksi

Seuraavaan kertaan.....
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Pyry » 19 Maalis 2012, 19:17

Ismo kirjoitti:Rauha Sturmille ja Turolle........*ainakin hetkeksi

Seuraavaan kertaan.....


*krjhm. Aivan kuin joku vieläkin sekoittaa kaksi hahmoa toisiinsa... :D

Ikävä kyllä en nyt ehdi kirjoittaa sen enempää täältä kurkkusalaattilandiasta, mutta sen sanon, että hyvä pelikerta! laitan hieman myöhemmin(huomenna?) lisää kommenttia!
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts."
Pyry
Knight
 
Viestit: 184
Liittynyt: 27 Elo 2011, 19:20

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Viiksu » 19 Maalis 2012, 19:38

Pyry kirjoitti:
Ismo kirjoitti:Rauha Sturmille ja Turolle........*ainakin hetkeksi

Seuraavaan kertaan.....


*krjhm. Aivan kuin joku vieläkin sekoittaa kaksi hahmoa toisiinsa... :D

Ikävä kyllä en nyt ehdi kirjoittaa sen enempää täältä kurkkusalaattilandiasta, mutta sen sanon, että hyvä pelikerta! laitan hieman myöhemmin(huomenna?) lisää kommenttia!


Ihan tahallani sen tuonne pistin ;) Halusin nähdä reoktion.

tehdään siis virallinen korjaus: rauha zorolle ;)
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Waldo » 19 Maalis 2012, 20:24

En voi muuta kuin tukea peliveljien kommentointia: erittäin hyvä pelikerta, josta saatiin - vaikkakin kovalla hinnalla - vielä eeppisyyttä hipova selviytymiskamppailu. Toivon ja uskon että Dj Izmon hahmojen nimistä väännettyihin club mixeihin saadaan helpotusta mun hahmon taustan julkasemisen myötä. Sturmilla voi olla lähiviikkoina seikkailutovereilleen asiaa aiheesta 'salattu', jonka jälkeen myös todennäköinen syy Luminan katoamiseen valkenee (Atte: jutellaan tästä vaikka ens viikonloppuna!).

Ystäväin kaatuminen kaappaa Sturmin sisintä sen verran syvältä, että tämä käyttää kaiken ajan parin seuraavan päivän aikana mitä kykenee selvittääkseen mitä on tehtävissä ja millä tavalla. Jossain vaiheessa poika päätyy seuraavaan tulokseen siitä, mitä on järkevintä tehdä jos Garomak ei kykene auttaan (kyynisellä pelimekaanisella kielellä kirjoitettuna):
Koska inkvisiittori ei voi oppia gentle repose loitsua, meidän on ehdittävä yhdeksän päivän sisään paikkaan (Caliphas?), josta löydetään väh. 9-tasonen pappi (jos korkeempitasoinen, meillä on enemmän aikaa). Lahjotaan se loitsimaan kamut henkiin (raise dead) ja palauttamaan näille menetettyjä voimia (restoration). Toinen raise deadin jättämistä neg.leveleistä saadaan heti pois. Sitte joudutaan venaan viikko, jonka jälkeen Turo ja Zoroaster on valmiita ottamaan lisää voimien palautusta vastaan, lahjotaan pappia lisää (restoration vol.2). Ihan ekaks meidän tarvii kaivaa jostain 2kpl viiden tonnin timantteja ja 4,000 arvosta timanttipölyä. Resurrection on vaihtoehto jos ei ehditä avun äärelle raise deadin vaatimassa ajassa, mutta sekin rontti jättää yhden negatiivisen... niin ja pieninä sivuseikkoina resurrectionin onnistumiseksi meidän on löydettävä 13-tasonen pappi ( D: ) ja meillä on oltava hilloa kuin Muumimammalla ennen talvea. counts as Joka tuutti täynnä ( D: ).

Ismo mainitsi session jälkeen, että ei oo kivaa kun pelikerroilla tarttee vilkuilla pelokkaana kelloa että koska meillä aika loppuu ja oon samoilla linjoilla. Tähän tuskin saadaan isoa muutosta, koska menot on jokaisella mitä on, mutta toivoa sopii että jossain vaiheessa saadaan niitä kestävyyttä kysyviä lauantaitansseja, jolloin ollaan koko päivän sitä tyytyväisempiä mitä tietämättömämpiä ollaan kellosta ^^
Ja muuten, kiitokset tasosta!!
Viimeksi muokannut Waldo päivämäärä 19 Maalis 2012, 20:38, muokattu yhteensä 2 kertaa
"Couldn't swing a dead cat round here without hitting a giant spider... Maker!" - Old Barlin
Avatar
Waldo
Setlementti II
 
Viestit: 171
Liittynyt: 27 Elo 2011, 23:01
Paikkakunta: Raumandello

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Pyry » 19 Maalis 2012, 20:29

Ismo kirjoitti:Ihan tahallani sen tuonne pistin ;) Halusin nähdä reoktion.

tehdään siis virallinen korjaus: rauha zorolle ;)

Hiiohoi, näin arvelinkin D:

Pääsin siis kirjoittelemaan vielä tänään:

Hyvä pelikerta jälleen! Pari isompaa vihulaista ja yksi vähän isompi, joka sitten koitui puolelle ryhmälle kohtaloksi... Sentään vielä joissain hahmoissa henki pihisee! "Sokea" lihagölemi oli ankara tapaus ja muumio nostatti kylmiä väreitä pelaajalle. Hieman on huonoja kokemuksia moisista D:
Tornin vartija, mutanttigorillalihagolem oli aikas mielenkiintoinen tapaus, joka kyllä loppujen lopuksi tipahti ihan kiltisti. Kiitokset hidastavien liekkien. Zoroa oltaisiin varmaankin viety jo tässä vaiheessa, jos ei olis ollut mirror imagea.
up up up we gooo!
Kummallinen pikkupaholainen, joka hissuksiin pyysi liittymään seuraan ylöspäin. Kaikki seuraavat kyselemättä ofc.
Ylhäällä odottikin kaikkea jännää... Siirrytään suoraan taisteluun. Heti mötin tipahtaessa katosta, olin aikas varma että nyt taitaa olla oma hahmo entinen, enkä väärässä ollut. Ainoa toivo hengissä selviämiseen olisi ollut se Mirror image, josta toki heitin minimimäärän "klooneja". Ensimmäinen isku, joka tuli sisään vei heti reippaasti yli puolet hipareista, mutta perääntyminen ei ole vaihtoehto! Oon kyllä suht varma että sain siihen loppujen lopuksi tehtyä ihan hyvin vahinkoa, mutta se ei oikein riittänyt tällä kertaa
Ja niinhän siinä kävi,
mikään auta ei.
Tuo isoleukainen mötti multa loput hp:t vei.

Itseä ei loppujen lopuksi haitannut yhtään Zoron menehtyminen. Lähinnä sen takia, että sitä lähdettiin rytinällä ja kunnialla! En kuitenkaan tahdo hahmostani vielä luopua
Hiiohoi, hyvin meni, tykkäsin paljon ja jatkoa odotellessa!

PS: saimmeko tasonousut? Taisimme saada, mutta varmistan.
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts."
Pyry
Knight
 
Viestit: 184
Liittynyt: 27 Elo 2011, 19:20

Re: [RK] Kommentit pelikerroista [spoilereita]

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 20 Maalis 2012, 01:16

I love this maan!

Oli kyllä mainio pelikerta! Eeppinen, tyylikäs ja Rhaegosille tuottoisa! Lievä takaiskuhan tuo kahden kumppanin kaatuminen oli, mutta eikun lapiota käteen ja jätkät pukkaan horsmaa!

...That was Rhaegos.

Mutta, tämä oli hyvä. Hienoja vihollisia kuten matkija ja sokea lihagolem, sekä tietysti eeppinen loppubosse. Tykkäsin, kyllä. Myös mielenkiintoinen oli tuo pedon henkinen valtaaminen, en ihan odottanut! Yllätykset ovat aina positiivinen asia. Tunnelma oli hyvä, museo-osuudet tyylikkäitä ja lopussa epiikkaa. Tykkään, tykkään.
Arpinaaman ja pätkiksen kaatuminen oli toki sääli, maahisen pukatessa pulloja ja miekkamiehen antaessa tastelussa suojaa mutta ei voi mitään. Ei Rhaegos vastusta kenenkään ylösnostattamista, mutta eri asia on että pistänkö rahojani moiseen likoon. Kukin vastatkoon itsestään. Odotnakin innolla seuraavaa pelikertaa nähdäkseni mitä Rhaegos ja Sturm (AKA Team Awesome McEpic) saavat aikaan, vai saavatko mitään?

ps.Henkilökohtaisesti uskon, että Golarionissa on ns. Yleissivistys. Jos näen ihmisen jolla on kalan pyrstö, tiedän sen olevan merenneito. Jos näen Isoja, purppuraisia sieniä osaan varoa. Jos ruumis on kääritty paksuihin liinoihin ja on muumioituneessa tilassa ja hohkaa pelkoa, tiedän sen olevan muumio. En välttämättä tiedä mitä se vastustaa tai mikä sen tappaisi parhaiten, mutta jokainen lapsi on kuullut satuja ja tarinoita seikkailijoista. Ja Rhaegos on ollut kuitenkin viisi-neljä tasoa soolona liikenteessä, niin on se tavannut ties minkälaisia möllejä. Eli siis perinteisten hirviöiden tunnistamiseen ei aina vaadita mielestäni Knowledge-checkiä, mutta eksoottisten olentojen ja hirviöiden erikoskyvyt ovat toinen asia.

Kiitos.
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

EdellinenSeuraava

Paluu Roolipelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron