Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita]

Keskustelut roolipeleistä ja pelatuista peleistä

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 01 Helmi 2012, 22:52

Antti apuun!
Juhani A kirjoitti:Tertullinen hc-kyssäreitä:
1)Minkä sorttisia buffeja Lenny tarjoilee ja mikä on miehen order? Ettei mee sitten päällekkäin :D
2)Jotta joku kohde olis "threatened by a character" niin tarviiko 'uhkaajan' olla lähiksessä vai riittääkö että tämä on kykenevä vahingoittamaan kohdetta? (esimerkki asiayhteydestä: Apg, Order of the Star, orderin oma challenge-bonari)
3)Saako eläinkumppani lisää hipareita vain niillä tasonousuilla kun sen hd kasvaa?
4)Millä määritetään kaukotaisteluaseen range increment?
5)Kun loitsin kääröstä suurempitasoisen loitsun kun mitä ite osaan, mutta se on kuitenkin loitsulistalla, tartteeko mun tosiaan heittää c. lvl check että saan sen toimimaan?

1)Miksa varmaan vastaa tähän paremmin mutta laulua (kahen sorttista) ja heroismia sieltä usein on tullut. Mua ei päällekkäisyys haittaa, toinen heittää toisessa mätössä ja toinen toisessa. :P

2)Uhkaaminen viittaa juuri lähikseen, ketkä on siun lyöntietäisyydellä.

3)Juu vaan sillo ko HD kasvaa. Helpointa keino laskea lemmikin hp:t on käyttää seuraavaa kaavaa (jota käytetään mm. Pathfinder Societyssä): (HD*4.5)+(HD*CON bonus). Eli siis lemmikki saa 4.5 (d8 keskiarvollinen tulos on 4.5) hiparia per HD plus HD kertaa CON bonus päälle. Miksei se saa täyttä hipari noppaa (8) per taso, edes yhtä? Koska täyden hiparinopan saamisen vaatimus on edes yksi PH-ammattia, sama juttu favored class pisteen kanssa. Esimerkiksi viitos-tasoinen susi (hd 5, Con 15) saa hipareita: (5*4.5)+(5*2)=32.5 ~32. Olettaen siis, että CON on 15 ja ei ole otettu toughnessia/tms.

4)Tähän on paha vastata nin foorumilla, livenä olis helppoa. Yritän silti. Aseilla on kantamat ja sen sie tiijät, pitkäjouselle 100 jalkaa. Pitkäjousen eka "range increment" on tuohon 100 jalkaan asti, ei haittoja. 101-200 on toinen range increment, johon tulee -2 haitta koska kohde alkaa olla tosi kaukana. Sitten 201-300 on kolmas increment ja niin edelleen. Jokaisesta 100 jalasta lisää tulee kasautuva -2 osumiseen. Ampuma-aseilla maksimi kantama on 10 range increamenttia (ts. pitkäjousella 1000 jalkaa, -20 haitalla), kun taas heittoaseilla on 5 increamenttia.
Sääntökirja, Chaper 6 Equipment kirjoitti:Range: Any attack at more than this distance is penalized for range. Beyond this range, the attack takes a cumulative 2 penalty for each full range increment (or fraction thereof) of distance to the target. For example, a dagger (with a range of 10 feet) thrown at a target that is 25 feet away would incur a 4 penalty. A thrown weapon has a maximum range of five range increments. A projectile weapon can shoot to 10 range increments.


5)Ei siun ei tartte heittää testiä jos seuraavat ehdot täyttyy: son siun taikatyyppiä (divine/arcana), se on sun loitsulistalla ja sun loitsimisominaisuus riittää sen loitsun loitsimiseen. Jos nuo ehdot täyttyy ja sun caster level (CL) on vähintään sama kuin käärön CL, käärön käyttö onnistuu ilman ongelmia. Jos sun CL on matalampi kuin käärön, pitää heittää CL-testi, jonka vaikeus (dc) on "1+käärön CL", jotta käärön aktivointi onnistuu. Jos tuon feilaa, käärö kuluu ja pitää heittää dc 5 Wisdom check, jolla välttää sit ikävät sivutuotokset. Sääntökirjasta sama info löytyy "Magic Items"-luvun alta, kohdasta "Scrolls".

Tulipas taas tekstiä, toivottavasti on iloa!
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Waldo » 02 Helmi 2012, 15:01

Todellakin on iloa, varsinkin ranget on nyt selkeän selityksen jälkeen hallussa! Oon lukenu kääröistä sääntökirjasta, mutta joku tuon tekstin soveltamisessa peliin silti tuntuu vaikeelta... 10-tasosella hahmolla jolla wisdom on 18, mun pitää siis heittää noppaa loitsiakseni rullasta Summon Monster 6 :n? Tähän vain kyllä/ei-vastaus niin homman pitäis olla selvä yksinkertaisemmallekin kaverille :D

Näyttää siltä että Joshuasta tulee joko Lennyn järjestöveli tahi Order of the Dragonin jäsen. Noiden orderien ajatukset ja julistukset sopii parhaiten J:n ylle. Mitä Antti ajattelit hurjasta 3 cavalierin tason riipasusta? Älkää tuskastuko että haluun teidän päättävän mun puolesta, kerjään mielipiteitä vaan 8-) Hankala miettiä hahmoa valmiiksi vielä, koska tämmösessä multiclassissa vähän kaikki liittyy kaikkeen... Kun joku juttu on auki niin toinenkin on ja kun jotain muuttuu, muutakin voi joutua muuttamaan.
Mitä tasoja Lennyllä tarkalleen on?
"Couldn't swing a dead cat round here without hitting a giant spider... Maker!" - Old Barlin
Avatar
Waldo
Setlementti II
 
Viestit: 171
Liittynyt: 27 Elo 2011, 23:01
Paikkakunta: Raumandello

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 03 Helmi 2012, 00:07

Juhani A kirjoitti:Todellakin on iloa, varsinkin ranget on nyt selkeän selityksen jälkeen hallussa! Oon lukenu kääröistä sääntökirjasta, mutta joku tuon tekstin soveltamisessa peliin silti tuntuu vaikeelta... 10-tasosella hahmolla jolla wisdom on 18, mun pitää siis heittää noppaa loitsiakseni rullasta Summon Monster 6 :n? Tähän vain kyllä/ei-vastaus niin homman pitäis olla selvä yksinkertaisemmallekin kaverille :D

Kyllä pitää heittää. Divine-loitsu (check), papin loitsu (check), wisdom riittävä (check) mutta CL 10 ei riitä CL 11 käöärön aktivointiin ilman heittoa. Kääröt kohdassa oleva taulukko kertoo aina CL:n löydetylle/ostetulle käärölle kun tiedetään loitsun taso. Summon Monster 6 on kuutos-tason loitsu, jollon käärön CL on 11. Näin ollen sun pitää heittää DC 12 (11+1) CL-testi jotta loitsu aktivoituu.

Juhani kirjoitti:Näyttää siltä että Joshuasta tulee joko Lennyn järjestöveli tahi Order of the Dragonin jäsen. Noiden orderien ajatukset ja julistukset sopii parhaiten J:n ylle. Mitä Antti ajattelit hurjasta 3 cavalierin tason riipasusta? Älkää tuskastuko että haluun teidän päättävän mun puolesta, kerjään mielipiteitä vaan 8-) Hankala miettiä hahmoa valmiiksi vielä, koska tämmösessä multiclassissa vähän kaikki liittyy kaikkeen... Kun joku juttu on auki niin toinenkin on ja kun jotain muuttuu, muutakin voi joutua muuttamaan.
Mitä tasoja Lennyllä tarkalleen on?

En mie ny osaa sen kummemmin mitään sanoa kolmesta cavalier-tasosta.. Saat "vaan" nelos-tason loitsuja mikä tietty vähä kirpasee ko olis viitos- tai kuutos-tasoisia tarjolla. Kanavointi jää pienemmäksi mutta se ny ei haittaa hirveesti.. Kivan Fort-seivin sie kieltämättä saat ja läjän erikoiskykyjä. Haaste-kyky jää joka tapauksessa heikohkoksi, siihen kun saa vain cavalier-tasoista bonusta vahinkoon. Ratsu/lemmikki tuppaa saamaan kuonoonsa, olkoonkin että Boon Companion (jos Atte antaa ottaa) pelastaa paljon. Ihan miltä tuntuu, ohan cavalier kieltämättä tyylikäs lisäammatti otettavaksi pappis-hahmolle. (Tästä tuskin on hirveesti riemua sulle ko jaarittelen ja jaarittelen.)
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 10 Helmi 2012, 13:23

Eli sunnuntaina siis aamusta klo 10.00-16.00 moduulinpelaamista! Ilmoittakaa kkoskelaiset jos tarttette kyytiä! Wohouuu!
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 12 Helmi 2012, 22:32

Urheat Toverit niittää mainetta ja kunniaa Rubiinifeenix-turnauksessa! Näytettiin tianilaisille (ja muille) mistä on avistanialaiset ottelijat tehty, tiukasta tiimityöstä ja riittävän sekopäisistä ideoista. Näyttäisi myös siltä, että turnauksen kulisseissa tapahtuu jotain, joku/jotkut raivaa tietä itselleen tai varmistelee suuria vedonlyönti voittoja itselleen. Mutta mehän raivataan tiemme kaikkien esteiden ohi, eikös? ;)

Kiitoksia herroille pelaajille ja pj:lle, tää oli mukava piristysruiske alkavalle kouluviikolle joka sisältää ihan liikaa pakollisia opintoja. Jojen on hauska hahmo, eikä teidän muidenkaan hahmoisssa vikaa ole. ;) Joshua on kyll mainio lisä meidän ryhmään, jonka pääpaino on Lennyn liittymisen jälkeen liikkunut kohti tehokasta ryhmätyötä. Melkosta supersankarointia kun 11-tason hahmot rupeaa yhdessä laittaan vihollisia nurin. Ihan liian kivaa, toivottavasti ens viikonlopusta löytyis hetki jollon päästään pelaan loppuun. :)
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Waldo » 14 Helmi 2012, 21:19

Piristysruiske, allekirjoitan. Hienoa moduulia ollaan pelaamassa. Vaikka silti en (pelaajana enkä hahmona) pysty pitämään mitään mahtavampana kuin meidän ydintiimin kokoonpanoa ja jokaista neljää hahmoa yksilöinä ^^
Toivottavasti leikki kovenee melko paljon aloituskerrasta. Meillä oli hyvät matsit, mutta meidän ampujilla riittää tussareissa putua ja loitsijoista jokaisella loitsukapasiteetti melkein pilviin verrattuna viime kerran kysyntään. Odotan sitä eeppistä selviytymistaistelua, jossa meidän fyysistä ja kyvyllistä kestävyyttä (vrt health & stamina) kuritetaan siihen malliin, jotta lopulta epätoivoisten soolohazardien lisäksi ainoa mitä keksitään, on luovuuden kuninkaallinen ruumiillistuma eli 'vuoronperään fullroundilla turpaan' kuten Miksalvarez asian muotoili. Vastustajilla voi kyllä olla tekemistä sen saavuttamisen kanssa tavallistakin enemmän, juurikin meidän ryhmäkiinteyden vuoksi... Onneksi kulisseista löytyi seikkailulle se aavistettu, vaarallinen toinen ulottuvuus. Ohan se raveissakin kauheesti jännempää kun yhdellä kärrykasamirilla on puukko messissä :P

Jos Joshua on Tovereiden mielestä oikea mies paikallaan niin voin varmaan olla tyytyväinen hahmovalintaan ^^ Muutamasta testikierroksesta tolla loitsulistalla sain käryä, millä vaihdoilla voin palvella ryhmää paremmin. Toivottavasti J:n sisään hahmona on kohtuullisen helppo päästä - ainakin pelaaminen sillä on nyt vielä antoisampaa, kuin mitä se olis ollut reilu viikko sitten jolloin ensin meinattiin alottaa. Kirjottamallani taustalla sain selvitettyä myös ittelleni kunnolla Joshuan mietteitä ja luonnetta eikä tuu mitään arpomista niiden suhteen :roll:

We want more!
"Couldn't swing a dead cat round here without hitting a giant spider... Maker!" - Old Barlin
Avatar
Waldo
Setlementti II
 
Viestit: 171
Liittynyt: 27 Elo 2011, 23:01
Paikkakunta: Raumandello

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 14 Helmi 2012, 22:22

Juhani A kirjoitti:Toivottavasti leikki kovenee melko paljon aloituskerrasta. Meillä oli hyvät matsit, mutta meidän ampujilla riittää tussareissa putua ja loitsijoista jokaisella loitsukapasiteetti melkein pilviin verrattuna viime kerran kysyntään. Odotan sitä eeppistä selviytymistaistelua, jossa meidän fyysistä ja kyvyllistä kestävyyttä (vrt health & stamina) kuritetaan siihen malliin, jotta lopulta epätoivoisten soolohazardien lisäksi ainoa mitä keksitään, on luovuuden kuninkaallinen ruumiillistuma eli 'vuoronperään fullroundilla turpaan' kuten Miksalvarez asian muotoili.

Uskoisin, että leikki vielä kovenee. Itse taas toivoisin, että leikki pysyy sellaisena ettei ainoa "järkevä/toimiva" ratkaisu ole tehdä pelkkiä "full-round attack"-toimintoja, tollane kikkailu mitä viimeksi nähtiin on parasta. Tai oikeastaan sellane välimuoto, että kikkailemalla saavutetaan jotain mutta myös täyslaidallisia tarvitaan. Pistää miettiin miten "aikansa" käyttää kamppailuissa. Toivottavasti tulee taistelua pimeällä, tuo koko ajan helottava aurinko vie muutaman kivan kikan pois Jojenin käytöstä.. Mutta innolla ootan mitä tuleman pitää enkä pety vaikkei pimeään aikaan tulisi tapellua, käytetään tuota jippoa sit tulevaisuudessa.

Jees, hyvä homma jos Joshua tuntuu myös siusta hyvältä hahmolta. :) Sehä siin lienee tärkeintä, että itteä miellyttää. Toivottavasti loitsulista pysyy helposti hallittavana ja näppäränä, jotta pelaaminen pysyy edelleen nopeatempoisena myös laajemman loitsuvalikon kanssa. Kaikilla muilla on tosi rajattu loitsuvalikoima joten tsemppaan Juhani tekeen päätöksiä omasta vuorosta jo ennen omaa vuoroa. Ei että tuo olisi ongelma ollut pelatessa mutta vain sellaisena "pidä mielessä"-vinkkinä. ^^"
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 15 Helmi 2012, 00:40

"Kun meno muuttuu kovaksi, kovat menee pöydän alle piiloon!" -E. Blackadder.

Kiva että maistuu. Musiikkikin tuntui toimivan hyvin, oujeaa. Joo tää oli tämmöstä alkuhössöttelyä (paitsi Ganyavesha, sehän osas kaikkea kivaa, eikös vaan? ;) ) Ensi kerralla on luvassa kaikkea hauskaa taas erillaisten testien, näytösotteluiden ja tietenkin virallisten otteluiden merkeissä. Mustat Kyyt, Urheat Toverit, Pyhän Laulun Laulajat, Seishuku - "arpien shinobi", Hok Fong - "veren eunukki", Hato Kosuke - "kuolematon ronin", Gomwai - "Isohiisien mestari", Lohikäärmeluostarin miekan veljekset, Etelän Nearidei, Tsavati Käärmekorva, Orometsu Yasi - "Valkoinen Soturi" ja Andres Martin, Andoranin Sininen Haukka. Siinä teille vastustajia kerrakseen :twisted: :twisted:

ps. Mitään ei tapahdu kulisseissa, päät poies sieltä.
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Miksalvarez » 15 Helmi 2012, 20:15

Kuten mainittua, erittäin Messevää mehua tämän moduulin muodossa. Ryhmästä rakenteellisesti diggailen erittäin paljon ja toisena ulottuvuutena hahmoista persoonina yhtälailla.
Tahdon Lennyä pelatessa tuoda ilmi hahmon iloluontoisuuden ja tietynlaisen rämäpäisyyden niin roolipelikohtauksissa kuin taisteluissa, jonne on kiva luoda muutakin menoa kuin se iänikuinen fullroundhyökkäys.
Hahmolle tuollainen turnaus sopii myös loistavasti, kunhan peli vain pysyy kaikkien osalta reiluna eikä osallistujia peukaloida... Hyi

Ei muuta kuin Round 3 sisään ja Urheat Toverit valloittamaan lisää faneja maailman kauimmista kolkista!
"Et sinä tule, viimein sen hyväksyn
mut kuinka yksin yöstäni selviydyn?
Et sinä tule, olkoon se päätös sun
on silti rikki, maailma tänään mun,,,"
san. Upi L.
säv. Pablo de R.
Avatar
Miksalvarez
Setlementti I
 
Viestit: 455
Liittynyt: 27 Elo 2011, 15:55
Paikkakunta: Tanpere

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 15 Helmi 2012, 22:43

Tänä viikonloppuna olis tosi nasta päästä pelaamaan, koska Antti on sitten ensi viikolla kyllä kotona mutta lähtee sunnuntaina riparille. Eli joko lauantai tai sunnuntaina olis iltapeli hieno asia!
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 16 Helmi 2012, 20:36

Rosgakori kirjoitti:Tänä viikonloppuna olis tosi nasta päästä pelaamaan, koska Antti on sitten ensi viikolla kyllä kotona mutta lähtee sunnuntaina riparille. Eli joko lauantai tai sunnuntaina olis iltapeli hieno asia!

Joo siis jos tänä viikonloppuna (tai viimeistää seuraavana lauantaina) ei päästä pelaan Turnausta loppuun niin mie revin pelihousuni. Ite kyll kovasti diggailisin, että pelattais ny lauantaina iltapelinä, jos se vaan millää muotoa sopii Mikolle. Ei siell wanhoje jatkoilla ny yötä myören tarvi olla? :P
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 16 Helmi 2012, 23:20

Juuh, eli Lauantaina voitais kyllä tätä taas vääntää niin hyvä tulis! Jos Mikolle antaa aikaa heräillä kunnolla, ja illalla alkais säätään sitten ni ehtis pelata kyllä. Ei kuitenkaan liian myöhään, että Ismo ja Antti jaksaa aikaiseen aamulla sotia metissä haltioina. Ajattelin että jos Neljän aikaan pääsis aloittaan ni olis Mucho Bueno. Tottakai siis miten muillekin käy.
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 18 Helmi 2012, 15:48

Meh, taisi sitten mennä Rubiinifeenix Turnauksen ratkominen seuraavaan viikkoon. Haluaisin, että pelataan tää loppuun ennen kuin lähen riparille mikä käytännössä jättää meille ensi viikon perjantaina (24.) tai lauantain (25.) mahdollisiksi päiviksi. Itse lähden sunnuntaina riparille, tulen takaisin seuraavana lauantaina ja lähden takaisin Graniin 6.3 (tiistaina). Siitä seuraavasta viikonlopusta en tiedä olenko tulossa takaisin Hämeenkyröön, joten todella toivoisin että ette suunnittele lauantaille 25.pvä mitään ylimääräistä/toista peliä. (toisaalta hommahan kaatuu jo siihen, jos Juhani ei ole vapailla).

Jojen Vargidan, lohikäärmeloitsija ilmoittautuu jatkamaan Turnauksen tuomia koitoksia!
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Viiksu » 18 Helmi 2012, 15:56

Perhana nyt kaduttaa kun käskin Heidiä juoda Mikko pöydä alle ;)
Nooh katsotaan nyt sitten ensviikolla mitä tehään. Mulle ainakin käy tuo lauantai (ja perjantai).
Avatar
Viiksu
Knight
 
Viestit: 323
Liittynyt: 27 Elo 2011, 16:45
Paikkakunta: Herwood

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Waldo » 18 Helmi 2012, 16:48

Oon pe-ma vapaalla jalalla eikä perjantaille tai lauantaille oo vielä suunnitelmia.
"Couldn't swing a dead cat round here without hitting a giant spider... Maker!" - Old Barlin
Avatar
Waldo
Setlementti II
 
Viestit: 171
Liittynyt: 27 Elo 2011, 23:01
Paikkakunta: Raumandello

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 18 Helmi 2012, 17:11

Ensi viikon perjantaina? Hienoa, nyt meillä on kaksi päivää! Eli joko perjantaina tai lauantaina pelataan siis!
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Waldo » 18 Helmi 2012, 19:42

Semmoonen lisäys vielä että perjantaina oon aika varmasti väsynyt, joten lauantai kelpaa monta kertaa paremmin. Jos ei la kuitenkaan sovi syystä tai toisesta niin lähen mielelläni perjantainakin sankaroimaan :)
"Couldn't swing a dead cat round here without hitting a giant spider... Maker!" - Old Barlin
Avatar
Waldo
Setlementti II
 
Viestit: 171
Liittynyt: 27 Elo 2011, 23:01
Paikkakunta: Raumandello

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 05 Maalis 2012, 13:31

No eipäs päästy pelaamaan ennen hiihtisleiriä. Mite olis ensi viikonloppuna? Oon tulossa perjantaina (ehkä jo torstaina, iso ehkä) takas Hämeenkyröön joten viikonloppuna olis tosi kiva päästä pelaamaan Turnaus loppuun. Eli miten on, lauantaina tai sunnuntaina settiä? Mulle parempi päivä olis lauantai ko sunnuntaina pitää taas matkata takas Graniin mutta kyllä sunnuntaikin käy. Jojen vaatii päästä vetämään Turnauksen viimesiä vihollisia kuonoon!
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Rosgakori » 07 Maalis 2012, 12:10

Lauantaina kello kuuden aikaan heiskalla! Varautukaa hyvin, sillä tämä vedetään nyt lopuun sitten. Urheat toverit, eteenpäin!
Kuva
Avatar
Rosgakori
Atte the Gathering
 
Viestit: 557
Liittynyt: 27 Elo 2011, 01:32
Paikkakunta: Suomen Turku

Re: Aten moduuli-settien yleinen keskustelu [PF, spoilereita

ViestiKirjoittaja Blue_Hill » 11 Maalis 2012, 15:40

Ja näin marssivat Urheat Toverit voittoon! Kuten viime kerran jälkeen pohdittiin, homma meni tiukemmaksi, erityisesti Hok Fong oli tiukka veikko ja hetken näytti, että käy hassusti. Jojenin kyllä kävikin hassusti, karua tipahtaa karisma 20:stä ykköseen, vähemmestäkin hämmentyy. Loppujen lopuksia oikein viihdyttävä moduuli, turnausmeininki oli toteutettu fiksusti ja mikään ottelu ei tuntunut turhalta tahi täytteeltä. Noita ylimääräisiä ohjelmanumeroita oli aika paljon, osa oli enemmän viihdyttäviä kuin toiset mutta nekin ihan kivoja. Ymmärrän hyvin miksi niitä oli mukana, yksi ottelu/päivä mahdollistaa sen että taistellessa voisi tulla täydeltä laidalta päälle mutta nyt (periaatteessa) piti vähän säästellä. Kuten sanoin hyvä toteutus.

Mustia Kyitä vastaan taistelu oli myös viihdyttävää vaikka tapahtui hieman housut kintuissa ja päivän lopuksi. Itse odotin tätä tappelua kovasti (turnauksessa) ja tämä ei kyllä jättänyt kylmästi. Tuo isolle alueelle jakautuminen oli hyvä'ä juttu, kentällä kun oltiin aina kovin tiiviisti. Tykkäsin. Lopputaistelu oli myös mainio, pj heitti hyvät tunnelmapaukut taivaan muuttumisella ja muulla, musiikin käyttäminen ei ole välttämättömyys tunnelman suhteen joten huoli pois. :) Kokonaisuutena ajattelen, että Rubiinifeeniksin Turnaus on erinomainen moduli, joka kyllä olisi ansainnut enemmän aikaa kun mitä meillä oli sille annettavaksi (ts. musta toi olis paras vetää kolmessa pelikerrassa, ei kahdessa) mutta sillä ajalla mennään mikä meille on annettu. Kuukauden tauko ei paljoa haitannut itse pelikertaa MUTTA toinen kuukauden tauko olisi kyllä haitannut.

Mielestäni kaikkien hahmot suoritui kivasti Turnauksesta, ei mitään isompaa sanottavaa ole. Ehkä olisin hieman enemmän kaivannut sellasta spontaania show-meininkiä, myös itseltäni. Harvoin on näin hyvää mahdollisuutta päästä kesken taistelun boastaamaan niin olis rohkeammin pitänyt käyttää sitä mahdollisuutta. Mutta tosiaan, oli kivaa pelata tätä teitin kanssa, kiitoksia kovasti.

Mietitään sitä palkkiota rauhassa, mieluummin jotain tyylikästä kuin joku hirveä über-esine, eikös? Myöskään Urheat Toverit nimestä ei luovuta vaikka Turnaus on ohitse, eihän? ;)

~~

Ismo on 23.-25. vkonlopun poissa Hämeenkyröstä, Raatokruunu eikä Hopeinen Sirppi siis etene joten lienee sopivaa kaivaa tiimi Paulus-Jim-Arber esiin ja pelata vähän matalamman tason settiä? :) Juhani oli vapailla ja ite tuun varmaan jo torstaina (22.3) Hämeenkyröön joten näyttäis aika kivalta vedolta tohon väliin, eikös? Ollaan yhteyksissä täällä foorumilla.
In War, Victory.
In Peace, Vigilance.
In Death, Sacrifice.

If the only thing that is good about the game is its license, it's a bad game.
Avatar
Blue_Hill
Hand of the King
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 26 Elo 2011, 23:52
Paikkakunta: Kangasala

EdellinenSeuraava

Paluu Roolipelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron